ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

nea_dhmokratia_tromokratia


Χρειάστηκε να περάσουν κάποια χρόνια και να ξυλοκοπηθεί αγρίως μέσα στην μέση της οδού Πανεπιστημίου ο διοικητής Τροχαίας Αθηνών, για να αντιληφθεί ο πολύς Δένδιας ότι υπάρχουν «Τάγματα Εφόδου» της αριστεράς (και της… προόδου)! 

Έγραψε σχετικά: Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, Γ. Διαμαντόπουλο, για την βίαιη επίθεση που δέχθηκε. Η επίθεση των ακροαριστερών ταγμάτων εφόδου σε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. είναι μία ακόμη ένδειξη της κατάλυσης του Κράτους στην πρωτεύουσα. Η χώρα βυθίζεται στην ανομία και τα όργανα της Πολιτείας δέχονται βίαιες επιθέσεις υπό την πλήρη ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και στη δημόσια ασφάλεια, όπως και σε άλλους κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας, οι κυβερνώντες αποδεικνύονται ολίγιστοι».

Θα λέγαμε «κάλλιο αργά, παρά ποτέ», αλλά δυόμισι χρόνια στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ήταν πολλά, για να παριστάνει το (ψευδο)κράτος ότι δεν ήξερε τι ποιούσε το μαρξιστικό παρακράτος του!

Και βέβαια, ο Δένδιας –σαν καλός ψοφοδεξιός- αθωώνει τους συγκυβερνώντες, μιλώντας απλά και μόνον για «ανοχή» της συγκυβέρνησης των συριζοψεκασμένων στους παρακρατικούς της κι όχι για δόλο – που αναμφιβόλως υπάρχει στις στοχευμένες παρακρατικές επιθέσεις!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου