ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

O ΑΝΤΑΡCIA ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΛΑ ΚΑΙ… ΤΑΓΚΑ!

Ξεβρακώθηκαν οι εγχώριοι «αντιρατσιστές» για να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση του μπουρκίνι στη Γαλλία!


Η εικόνα που αντίκρισαν οι περαστικοί από το κέντρο της Αθήνας χθες το απόγευμα δεν ήταν προϊόν οφθαλμαπάτης, η οποία θα μπορούσε πιθανότατα να δημιουργηθεί από τις υψηλές θερμοκρασίες. 

Αναφερόμαστε σε μια ακόμη εκδήλωση υποτέλειας στον ισλαμισμό από τους γνωστούς ολιγομελείς ελληνόφωνους συνεργάτες των πακιστανών, οι οποίοι αυτή την φορά μαζί με ελάχιστους μουσουλμάνους από άλλες χώρες έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο κέντρο της Αθήνας, όχι για να καταγγείλουν, ως συνήθως, μια ακόμη «ρατσιστική επίθεση», αλλά έχοντας ως κεντρικό σύνθημα το 

«Όχι απαγόρευση στο μπουρκίνι, 
όχι στην ισλαμοφοβία»!

Το γεγονός, δηλαδή, ότι στην Αθήνα κάποιοι διοργάνωσαν εκδήλωση για κάτι που συμβαίνει στην Γαλλία, δείχνει την πολιτική «σοβαρότητα» τους και την ανάλογη εμβέλεια και επιρροή στον Ελληνικό Λαό και ιδιαίτερα στην Εργατική Τάξη, στην οποία βεβαίως δεν μπορεί να χωρούν ανεπάγγελτοι.


Η δε ανακοίνωση για το συμβάν με το μπουρκίνι που έβγαλαν οι εγχώριοι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» αποτελεί μνημείο «πολιτικής ανάλυσης», η οποία δείχνει ότι τα ορφανά του Μαρξ και του Τρότσκι κυριολεκτικά βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. 

Μάλιστα, η γνωστή λαϊκή έκφραση «γκρεμίστηκε κανένας φούρνος;» θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αν οι πολιτικά φαιδροί, κοινωνικά ανύπαρκτοι και αμετανόητα ανθέλληνες αυτοί «αντιρατσιστές» έκαναν κάποια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις καταπιέσεις των Χριστιανών στις μουσουλμανικές χώρες ή, για να έλθουμε στα πιο δικά μας, την καταδίκη των βανδαλισμών από ψυχοπαθείς αλήτες αρκετών Ορθόδοξων Ναών στην Ελληνική επικράτεια.

Κάτι τέτοιο, βεβαίως, ούτε συνέβη, αλλά ούτε πρόκειται να συμβεί ποτέ. Ιδεολογικά ξοφλημένοι και πολιτικά ακίνδυνοι, οι φαιδροί αυτοί τύποι, με τις κατά καιρούς μαζώξεις τους με μονίμως διψήφιο αριθμό συμμετεχόντων, το μόνο το οποίο θα προκαλούν με την εμφάνισή τους στους περαστικούς που θα «απολαμβάνουν» οπτικά το θέαμα θα είναι καταστάσεις μεταξύ του γέλωτα και της αηδίας…


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου