ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει την νέα διαπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ




Σε χθεσινό της ρεπορτάζ η εφημερίδα "Δημοκρατία" αναφερόμενη σε άρθρο του Γενικού Γραμματέα, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου επισημαίνει τον ανοιχτό πόλεμο της Χρυσής Αυγής με την διαπλοκή, παλιά και νέα. 

Συγκεκριμένα γράφει: "Ν. Μιχαλολιάκος: Λόγια του αέρα η πάταξη τηs διαπλοκής.

ΣΦΟΔΡΗ επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σε άρθρο του με τίτλο «Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, οι "νταβατζήδες" μένουν». 

«Είκοσι ολόκληρους μήνες κυβερνά η αριστερά, η οποία υποτίθεται ότι Θα κτυπούσε το τέρας της διαπλοκής! Όπως όλοι γνωρίζετε, δεν έκανε και όπως πιστεύουμε δεν πρόκειται να κάνει τίποτε.

Απλά, τη θέση κάποιων από τους "νταβατζήδες", όπως είχε αποκαλέσει τα αφεντικά της διαπλοκής πρώην πρωθυπουργός, θα παραμεριστούν και την θέση τους θα πάρουν άλλοι. Λόγια του αέρα λοιπόν και ψέματα προεκλογικά οι μεγαλοστομίες των νεο-μπολσεβίκων» σημειώνει ο κ. Μιχαλολιάκος.

Χαρακτηριστικό σημάδι, όπως αναφέρει, «για το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο τα όσα συμβαίνουν στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων.

Σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο και βεβαίως και το ΚΚΕ συμμετέχει σε μία φαρσοκωμωδία και μόνη δύναμη αντίστασης στέκει η Χρυσή Αυγή που έχει πολεμηθεί σκληρά από το τέρας της διαπλοκής»."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου