ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Η «απαράδεκτη» συνέντευξη με τον τραγουδιστή των Eagles of Death Metal, μετά την σφαγή στο Παρίσι.

Σφαγή εσείς; Λογοκρισία εμείς.

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 
ΠΟΥ (ΔΕΝ) ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ



Η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής και ο φανατισμός που διέπει τους τζιχαντιστές υποβοηθείται από την όχι απλώς φαιδρή αλλά κυρίως επικίνδυνη λογική των “Je suis” (ζε σουί), η οποία έχει αποκτήσει ψυχωτικές διαστάσεις. 

Μετά το “ζε σουί Τσαρλί”, είχαμε κατά σειρά “ζε σουί Παρί”, “ζε σουί Μπρουσέλς”, “ζε σουί Νις” και το μόνο ερώτημα πλέον είναι ποια πόλη θα συνοδεύει την επόμενη φορά το “ζε σουί”. 

Αυτή, ως μια εισαγωγή στα όσα υποστήριξε πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής των “Eagles of Death Metal”, Jesse Hughes, ο οποίος ήταν από τους “τυχερούς” της τραγωδίας στο Μπατακλάν στις 13 Νοεμβρίου. 

Η συνέντευξη δόθηκε στο “Takis Magazine” (του συμπατριώτη μας Τάκη Θεοδωρακόπουλου) και στην Χώρα μας αναδημοσιεύθηκε στο πολύ καλά ενημερωμένο ιστολόγιο “Κόκκινος Ουρανός”. Φυσικά δεν αναπαράχθηκε από κανένα καθεστωτικό έντυπο, παρότι ο Hughes ήταν ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει για το τι συνέβη εκείνη την βραδιά. 

Αν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος υποστήριζε όλα όσα πρεσβεύει και προωθεί ποικιλοτρόπως η παγκόσμια καθεστωτική προπαγάνδα, τότε θα ήταν “πρώτη μούρη” σ’ όλες τις εκπομπές και τα “ talk show”. Τα όσα υποστήριξε στην συγκεκριμένη συνέντευξη κάνουν απολύτως κατανοητό και αυτονόητο γιατί του επεβλήθη ο νόμος της σιωπής.

Ας δούμε ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα των ερωταπαντήσεων που ενόχλησαν τα “μαντρόσκυλα” της (παρα)πληροφόρησης.

“-Νομίζετε ότι η πολιτική ορθότητα σκοτώνει τα φυσικά μας ένστικτα και μας κάνει ευάλωτους;

-Οπωσδήποτε. Υπήρχαν δύο κορίτσια που συμμετείχαν. Ήταν στο χώρο και εξαφανίστηκαν πριν από τους πυροβολισμούς και αυτές οι γυναίκες ήταν με την παραδοσιακή μουσουλμανική περιβολή. Γνώριζαν ότι οι άνθρωποι δεν θα τις έλεγχαν, λόγω του τρόπου που ήταν ντυμένες. Πιάστηκαν μερικές ημέρες αργότερα.

-Ο φόβος μήπως προσβληθούν οι μουσουλμάνοι είναι το μεγαλύτερο όπλο ενός τρομοκράτη. Προτιμούμε να πεθάνουμε παρά να χαρακτηριστούμε «φανατικοί».

-Πώς μια πίστη συνδέεται με το ρατσισμό; Απλά βγάλτε τη λέξη «Ισλάμ» και αντικαταστήστε την με την λέξη «κομμουνισμός». Είναι μια ιδεολογία. Με τον ίδιο τρόπο που οι Ρόζενμπεργκ μπορούσαν να πουλήσουν πυρηνικά μυστικά μέσα από την Αμερική, με τον ίδιο τρόπο οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες μπορούν να μας επιτεθούν από μέσα…

Το αραβικό χρήμα είναι ένας ρύπος. Έτσι, πολλές ταινίες γίνονται με αραβικά χρήματα. Ο George Clooney δεν φίλησε τον κ..λο των Αράβων χωρίς λόγο. Οι αμερικάνικες ταινίες είναι ο καλύτερος τρόπος για να επηρεάσεις τις καρδιές και τα μυαλά του κόσμου.

-Ποτέ δεν βλέπουμε κακούς στις ταινίες που να είναι Άραβες τρομοκράτες. Είναι πάντα Γερμανοί ή Γάλλοι…

-Ή συντηρητικοί χριστιανοί rednecks. Προφανώς αυτοί φταίνε για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Απορώ τι γίνεται με την εποχή των παγετώνων; Δεν υπήρχαν χριστιανοί Ρεπουμπλικάνοι τότε. Τι προκάλεσε λοιπόν αυτή την κατάρρευση;

-Οι Γάλλοι είναι τόσο απασχολημένοι με το ρατσισμό, ώστε αφήνουν τους μουσουλμάνους να ξεφεύγουν με τις δολοφονίες.

-Μια ημέρα μετά, στο γήπεδο, οι μουσουλμάνοι αποδοκίμασαν τη στιγμή του ενός λεπτού σιγή και εμείς ελάχιστα ακούσαμε γι’ αυτό από τον Τύπο. Είδα μουσουλμάνους να γιορτάζουν στο δρόμο κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Σε πραγματικό χρόνο! Πώς ήξεραν τι συνέβαινε; Πρέπει να υπήρχε συντονισμός.

-Είναι σωστό να πούμε ότι η φιλελεύθερη νοοτροπία δημιούργησε αυτή την ανάγκη για «παράδοση»;

-Της ρίχνω όλο το φταίξιμο. Όταν λες στους ανθρώπους ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και ότι είναι παιδιά, τους αποδυναμώνεις σε τέτοιο βαθμό που λίγα μέτρα μπροστά τους είναι η ζωή και δεν μπορούν να την δουν επειδή είναι πολύ φοβισμένοι…

-Το Ισλάμ είναι ένας λύκος που κλαίει φωνάζοντας «ισλαμοφοβία», προκειμένου να μας κάνει αναίσθητους και να γίνουμε πιο εύκολο θήραμα.

-Ξέρουν ότι υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα λευκών παιδιών εκεί έξω που είναι ηλίθιοι και τυφλοί. Έχεις αυτά τα εύπορα λευκά παιδιά που έχουν μεγαλώσει με μία λίμπεραλ εκπαίδευση, από τότε που πήγαιναν στο νηπιαγωγείο, και μας γεμίζουν με αυτές τις υψηλές έννοιες που είναι αέρας κοπανιστός. Να, τώρα ποια είναι η ανταμοιβή τους”.

Όπως αντιλαμβάνεστε από τα αποσπάσματα που παραθέσαμε τα όσα υποστήριξε ο Hughes δεν άρεσαν καθόλου στους κάθε είδους οπαδούς της “πολιτικής ορθότητας”, με αποτέλεσμα να δεχθεί λυσσαλέα επίθεση απ’ αυτούς (ακυρώθηκαν δύο συναυλίες του συγκροτήματος) και να αναγκαστεί τελικά να ζητήσει συγγνώμη! 

Μπορεί μπροστά στα μάτια του να δολοφονήθηκαν, μετά από βασανιστήρια, 89 οπαδοί του συγκροτήματος από ένοπλους τζιχαντιστές, μπορεί να τραυματίστηκε ο ίδιος και να έζησε φριχτές σκηνές, αλλά δεν του δίδεται το παραμικρό δικαίωμα να αφήσει υπονοούμενα για τους μουσουλμάνους. 

Κάτι τέτοιο είναι “ρατσισμός”, “μισαλλοδοξία”, “απάνθρωπο”, “φανατισμός”, “ισλαμοφοβία” και άλλα συναφή επίθετα που χρησιμοποιεί από το λεκτικό οπλοστάσιό της η “πολιτική ορθότηταγια να επιβάλλει την μονόπλευρη άποψή της. 

Μια άποψη, η οποία πάντοτε έχει συγκεκριμένους “θύτες” και “θύματα”. 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Ναι, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, 

όταν σαν Ποιητής ξέρεις να την Τραγουδάς, σαν Εραστής να την Αγαπάς και σαν Πολέμαρχος να την Κυριεύεις.

Γι' αυτό, παρότι η ανθρώπινη ζωή είναι περιορισμένη, ΕΜΕΙΣ, μέσα από τις πράξεις μας, ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου