ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

«Ωραιόκαστρα» ΠΑΝΤΟΥ! Οι γονείς της Αλεξάνδρειας Ημαθίας παίρνουν τη σκυτάλη στην υπεράσπιση της Παιδείας και της Υγείας των παιδιών τους - BINTEO




Ο μεγαλύτερος φόβος της συγκυβέρνησης του μνημονίου, αλλά και της δήθεν αντιπολίτευσης της νουδούλας ήταν να δημιουργηθούν πολλά «Ωραιόκαστρα», με γονείς διατεθειμένους να υπερασπιστούν τα παιδιά τους ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.

Έτσι έσπευσαν από τις πρώτες ημέρες των αντιδράσεων να απειλήσουν τους γονείς με τον αντιρατσιστικό νόμο και ποινικές κυρώσεις, προκειμένου να τους κάνουν να αδιαφορήσουν για τις συνέπειες που θα έχει στα παιδιά τους η πολιτική της άτυπης συγκυβέρνησης ΝΔ – Σύριζα – Σόρος.

Από ότι φαίνεται, όμως, οι απειλές των διώξεων δεν λυγίζουν τους Έλληνες που βάζουν πάνω από όλα τα παιδιά τους, δηλαδή τον πυρήνα της ύπαρξης του Ελληνικού Έθνους. 

Έτσι μετά το Ωραιόκαστρο και την Φιλιππιάδα έχουμε την σειρά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου-5ου Δημ. Σχολείων Αλεξάνδρειας Ημαθίας να πει «ΟΧΙ» στην κυβερνητική πολιτική που επιτάσσει να τεθούν σε κίνδυνο τα παιδιά των Ελλήνων για να ικανοποιηθούν οι ιδεοληψίες του Σύριζα.


Σας παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας:

«Τέλειωσε πριν λίγο η κρίσιμη συνέλευση του Συλλόγου Γονέων των 1ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων, με το καίριο θέμα της αποδοχής για φοίτηση προσφύγων μαθητών.

Παρουσία αρκετών γονέων, των διευθυντών των σχολείων και του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κου Διονύση Διαμαντόπουλου, ο οποίος ενημέρωσε περί του τι προβλέπεται σύμφωνα με τη νομοθέτηση του Υπουργείου Παιδείας, ζητήθηκε από το σύνολο των γονέων που παραβρέθηκαν η προφορική τους επιλογή. Το αποτέλεσμα ήταν η σχεδόν ομόφωνη απόφαση (πλην τεσσάρων θετικών) της άρνησης υποδοχής προσφύγων μαθητών στα εν λόγω σχολεία.

Σε ερώτησή μας προς τον κ. Διαμαντόπουλο για το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση αρνητικής απάντησης και των υπόλοιπων σχολικών συνελεύσεων, μας απάντησε ότι η οριστική απόφαση για το ποιο σχολείο τελικά θα υποδεχθεί τους πρόσφυγες-μαθητές, θα παρθεί από το Υπουργείο Παιδείας.

Δηλώσεις στην κάμερά μας για τη δράση και το αποτέλεσμα της συνέλευσης, πραγματοποίησε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 1ου-5ου Δημ. Σχολείων, κα Βάνας Μπρουσκέλη-Δημητριάδου.»


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: 
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΛΥΣΣΩΔΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ 
ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»
ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

Σίγουρα σας έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η λυσσαλέα προσπάθεια των εγχώριων λακέδων της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ήτοι, όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, να βάλουν σώνει και καλά τα «προσφυγόπουλα» στα ίδια σχολεία που πηγαίνουν και τα παιδιά μας. 

Ενώ, θα μπορούσαν κάλλιστα να φτιάξουν ειδικούς χώρους διδασκαλίας μέσα στα hotspots και να κονομήσουν από κει οι ΜΚΟ με τα ειδικά κονδύλια που έχουν βγει «για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων». Κι έτσι, θα γλίτωναν και τις αντιδράσεις από τους γονείς των Ελλήνων μαθητών και την ελληνική κοινωνία γενικότερα.

Ο πρώτος και κύριος λόγος είναι ότι οι άθεοι μαρξιστές που μας κυβερνούν θέλουν να βρουν ένα καλό «πάτημα» για να αποκαθηλώσουν τις εικόνες από τις τάξεις! 

Με το πρόσχημα, ότι οι εικόνες… θίγουν τα θρησκευτικά δικαιώματα των «προσφυγόπουλων»! Τόσο απλά! 

Έλληνες αντισταθείτε τώρα στον αφελληνισμό και την αποχριστιανοποίηση της Παιδείας, γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου