ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ…)

xrysh_aygh

Άβρεχτος πέρασε την (επικοινωνιακή…) «καταιγίδα» -ή μήπως… ψιλοβρόχι;- των συριζοψεκασμένων με τις τηλεοπτικές άδειες, ο κομμουνιστής ολιγάρχης Μπόμπολας (ο ΕΠΟΝίτης που έγινε βαρόνος…) και ξανά προς τη… μάσα τραβά!

Επειδή, όμως, υπάρχουν και κάποιοι που –αργά ή γρήγορα- θα του την κόψουν τη μάσα και θα απαιτήσουν την άμεση επιστροφή των δανεικών κι αγύριστων μέχρι φράγκου -κι αυτοί οι κάποιοι είναι οι Έλληνες εθνικιστές- ο κομμουνιστής ολιγάρχης ομολογεί ότι έχουν γίνει ο… εφιάλτης του.

Έτσι, εκμεταλλευόμενος μια γελοία δήλωση του ύπατου αρμοστή του νεοταξίτικου ΟΗΕ για τα «ανθρώπινα δικαιώματα», με την οποία συγκρίνει την επικοινωνιακή πολιτική των ηγετών των εθνικιστικών και πατριωτικών κομμάτων με τη ρητορεία των τζιχαντιστών του ISIS, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι… μοιάζουν, ο κομμουνιστής ολιγάρχης αποκαλύπτει τον… εφιάλτη του, στο κύριο άρθρο της φυλλάδας του:

«Ακροδεξιός εφιάλτης

Η ιστορία της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας δεν επιδέχεται παρά μία ανάγνωση: ίσον βία. Παντού και πάντα, ανεξαρτήτως εποχών και πολιτισμών. Η μορφή, η ένταση, οι διαστάσεις και οι φορείς μόνο διαφέρουν. Ο λόγος για την επανάληψη αυτού του χιλιοειπωμένου, είναι η σημερινή φορτισμένη παγκόσμια ατμόσφαιρα. Με πρωταγωνιστές ακροδεξιούς δημαγωγούς, κινήματα, κόμματα και ομάδες που ενσπείρουν και καλλιεργούν το μίσος. Γενικώς εναντίον «του άλλου». Ως προς το χρώμα, τη φυλή, την εθνικότητα, τη θρησκεία, του πρόσφυγα, του μετανάστη, κάθε διαφορετικού.

Η παγκοσμιοποιημένη, πια, ακροδεξιά ρητορική και πρακτική κινητοποιεί και τον ΟΗΕ. Ο ύπατος αρμοστής του για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ως καθ’ ύλην αρμόδιος, αφού πριν απ’ όλα αυτά απειλούνται, κρούει παρατεταμένα τον κώδωνα του κινδύνου. Χωρίς τους συνηθισμένους τύπους μιλά με παραδειγματικά ονοματεπώνυμα για
κήρυκες του κραυγαλέου ή όχι εκφασισμού των κοινωνιών, από την Ολλανδία και την Ουγγαρία, ως τη Γαλλία και τις ΗΠΑ. Κάθε χώρα σ’ αυτό τον κατάλογο, όπως και η Ελλάδα φυσικά, έχει να προσθέσει τα δικά της «εθνικά» υποπροϊόντα…».

Όταν θα’ ρθει η ώρα, θα τα δεις κομμουνιστή ολιγάρχη τα «υποπροϊόντα» και θα δώσεις λόγο ενώπιον του ελληνικού λαού!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου