ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!


kos_xrysh_aughΟ Ηλίας Κασιδιάρης είναι μορφή. 

Ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ που τίμησε το νησί μας ερχόμενος εδώ μαζί με την βουλευτική του παρέα για να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κυρίως από τη λαθρομετανάστευση και τα μνημόνια. 

Είμαστε ακόμη σε τουριστική περίοδο στο νησί και μας την κατέστρεψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την εισαγωγή τεράστιων κυμάτων λαθρομεταναστών που έχουν κυριολεκτικά πνίξει το νησί μας και μας εμποδίζουν τον τουρισμό, δημιουργώντας καταστροφικά οικονομικά προβλήματα στους επιχειρηματίες του νησιού μας που μαστίζονται και από τους δυσβάσταχτους φόρους οι οποίοι με το 3ο μνημόνιο που ψήφισαν ο Τσίπρας, ο Καμμένος και οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ θα καταστραφούν ολοκληρωτικά. 

Δεν ήμουν Χρυσή Αυγή αλλά σίγουρα από τις προσεχείς εκλογές και μετά η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη επιλογή που έχω, όπως και κάθε Έλληνας πατριώτης, κάθε αγωνιζόμενος για την επιβίωση ακρίτας ή μη, αφού όλοι οι άλλοι πρόδωσαν τους Έλληνες και κατέστρεψαν την πατρίδα. 

Ελπίζω με τη Χρυσή Αυγή κυβέρνηση, και με συλλογική προσπάθεια, να ανορθώσουμε πάλι την πατρίδα από τα ερείπια και να δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον.

Δ.Κ.

Κώος Επιχειρηματίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου