ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Η Ιστορία της Μεταπολίτευσης σε 100 λέξεις: Ατελείωτα δανεικά, πελατειακό κράτος και οικονομική καταστροφή!



Η Ιστορία της Μεταπολίτευσης σε 100 λέξεις: Ατελείωτα δανεικά, πελατειακό κράτος και οικονομική καταστροφή!Πολλές είναι οι συζητήσεις περί του «τις πταίει» και καταστράφηκε η Ελληνική Οικονομία, με άμεσο αποτέλεσμα την έλευση των κορακιών της διεθνούς πλουτοκρατίας, τα οποία τρέφονται από τις σάρκες του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού.

Την απάντηση στο βασανιστικό αυτό ερώτημα, την έδωσε σε συνέντευξή του ο καθεστωτικός δημοσιογράφος, Μιχάλης Ιγνατίου. Βεβαίως στην συνέντευξή του δεν μας είπε ο «Voice of America» γιατί ο ίδιος δεν προειδοποίησε το κοινό, καλώντας το να μην ψηφίσει τους γνωστούς πολιτικούς απατεώνες. Επίσης δεν μας είπε τι εμπλοκή έχουν οι δημοσιογραφικοί οργανισμοί τους οποίους ο ίδιος υπηρέτησε.

Πολλά δεν μας είπε, όμως κατάφερε να αποτυπώσει μία μεγάλη αλήθεια, την οποία και σας παραθέτουμε:

«Βεβαίως εντοπίζω λάθη και πριν μπούμε στη ζώνη του ευρώ. Έχω και έγγραφα. Αν συμπεριελάμβανα και εκείνη την περίοδο, το βιβλίο θα έβγαινε 1.000 σελίδες. Ξέρεις γιατί φτάσαμε στην κρίση; Είναι απλό, με βάση την έρευνα. Έστησαν πελατειακό κράτος, είχαν πελάτες-ψηφοφόρους, δανείζονταν σαν να μην υπήρχε αύριο και, όταν τους προειδοποιούσαν οι ξένοι, έπεφταν από τα σύννεφα. 

Ωχαδελφισμός στο ζενίθ του. Έχω γνώση ενός εγγράφου, δυστυχώς δεν αποχαρακτηρίστηκε, όπου ο τότε υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας είπε στον Αμερικανό πρέσβη μία φράση που μισώ: «Ε, δεν τρέχει και τίποτα». Είχε φτάσει το χρέος στα ύψη και ο μάγκας τα είχε γραμμένα όλα... να μη σου πω πού. Και ο φτωχός ο Αμερικανός πρέσβης έγραφε στους προϊσταμένους του «τούτοι εδώ πήραν το δρόμο της καταστροφής». Από εκεί «έκλεψα» και τον τίτλο.»

Προκαλεί, βεβαίως, αηδία η φράση περί του "φτωχού αμερικανού πρέσβη", η οποία απορρέει από την ανάγκη του εν λόγω δημοσιογράφου να "τα έχει καλά" με τις πηγές του, όμως η αλήθεια παραμένει: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν τον τόπο, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία επί τέσσερις δεκαετίες. Και τώρα "κουνάνε το δάκτυλο" στον Λαό, τον οποίο φέραν στην απελπισία με τις πρακτικές τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου