ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Αφιερωμένο 


σε όλους τους Χρυσαυγίτες 

και τις Χρυσαυγίτισσες





Στις 24 Αυγούστου του 2013, είχα μιλήσει στα γραφεία της οδού Δηλιγιάννη, για τελευταία φορά πριν την πολιτική μου δίωξη και την φυλάκισή μου. Ότι η δίωξη εναντίον τόσον εμού, όσο και των Συναγωνιστών μου, ήταν πολιτική το γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες. Το γνωρίζουν και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, οι οποίοι από δειλία, εμπάθεια και υστεροβουλία δεν το παραδέχονται. Ποταμός οι αποκαλύψεις για τις πολιτικές παρεμβάσεις οι οποίες έλαβαν χώρα μέσα στα πλαίσια αυτών των διώξεων.

Με συνέλαβαν χαράματα στο σπίτι μου στις 28 Σεπτεμβρίου του 2013. Παρέμεινα 18 μήνες στη φυλακή και 4 μήνες σε κατ’ οίκον περιορισμό. Τώρα έχω την δυνατότητα να κινούμαι μόνον… εντός του Νομού Αττικής, παρ’ όλο το γεγονός ότι είμαι ο επικεφαλής του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας και είμαι υποχρεωμένος να δίνω το παρόν σαν κοινός εγκληματίας τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου…

Δύο χρόνια μετά, λοιπόν, στις 5 Αυγούστου του 2015, την περασμένη Τετάρτη, θέλησα να πραγματοποιήσω μια ανοικτή ομιλία προς όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες. Επιδιώξαμε η συγκέντρωση αυτή να γίνει σε μία μεγάλη αίθουσα ξενοδοχείου. Δυστυχώς, όμως, μέσα στην ψευτοδημοκρατία τους, αίθουσα δεν… βρέθηκε, γιατί όπως μας ομολόγησαν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες τους, έχουν δεχθεί απειλές από παρακρατικούς αλήτες, αλλά και προειδοποιήσεις “φιλικές” από κάποιους δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι φορούν στολή, την οποία και ατιμάζουν. Η πολιτική τρομοκρατία συνεχίζεται, αλλά και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της χωρίς να υπολογίζει τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες των δύο Ηρώων του Εθνικισμού, οι οποίοι έπεσαν νεκροί απ’ τις σφαίρες των κόκκινων τρομοκρατών έξω από τα γραφεία μας των βορείων προαστίων την 1 Νοεμβρίου του 2013.

Η επιχείρηση “να τελειώνουν” με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε όλα τα στοιχεία μίας επιχειρήσεως του τύπου “σοκ και δέος”. Η αρχή έγινε με τις συλλήψεις μας τα χαράματα από κουκουλοφόρους, ενώ στην περιοχή είχαν απλωθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις άνευ λόγου και αιτίας. Σημειωτέον ότι έξω από τις κατοικίες μας, σε αυτήν την υποτίθεται απόρρητη και μυστική επιχείρηση, υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες… Η συνέχεια ήλθε με την μεταφορά μας την επομένη ημέρα από το κτίριο της Γενικής Ασφάλειας στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων. Και τους χειρότερους εγκληματίες τους πηγαίνουν με υπηρεσιακά αυτοκίνητα από το υπόγειο κατ’ ευθείαν στην Σχολή Ευελπίδων! Εμάς, επέλεξαν με τις χειροπέδες στα χέρια να μας βγάλουν από την… κεντρική είσοδο, έξω από την οποία ευρίσκοντο ίσως και περισσότερες από 100 τηλεοπτικές κάμερες για να δείξουν το “σόου”…

Δεν το έκαναν τυχαία. Ήταν μια επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου, ίδια με αυτές τις οποίες κάνει το ισλαμικό χαλιφάτο, το οποίο εμφανίζει στο διαδίκτυο τους αποκεφαλισμούς. Ήθελαν να σπείρουν τον τρόμο σε κάθε Χρυσαυγίτη και σε κάθε Χρυσαυγίτισσα, να δείξουν πόσο ανελέητο είναι το διεφθαρμένο σύστημα απέναντι σε αυτούς που τολμούν να αντισταθούν!

Βαδίσαμε με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να κρύψουμε το πρόσωπο μας ή τις χειροπέδες, κοιτώντας με περιφρόνηση στα μάτια ένα ολόκληρο σύστημα. Φυσικά και αυτό που έκαναν ήταν παράνομο και αντίθετο προς τα βασικά Ανθρώπινα Δικαιώματα. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε το καθεστώς Σαμαρά να προβεί σε αυτή την ενέργεια. Οι νόμοι ήταν το τελευταίο που τους ενδιέφερε. Αυτό που ήθελαν ήταν “να τελειώνουν” με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Μετά από την επιχείρηση τρόμου με τις χειροπέδες και την παράνομη φυλάκισή μας, κάποιοι προχώρησαν μία άλλη επιχείρηση. Στην εν ψυχρώ άνανδρη δολοφονία δύο νέων παλληκαριών, δύο νέων Χρυσαυγιτών. Το μήνυμά τους ήταν σαφές: Μακριά από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί θα καταλήξετε ή στον τάφο ή στην φυλακή.

Όμως, το βρώμικό τους σχέδιο δεν πέτυχε. Το οποιοδήποτε άλλο κόμμα με αυτές τις διώξεις θα είχε λυγίσει, θα είχε τσακιστεί, θα είχε εξαφανιστεί. 

Όμως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ άντεξε και αντέχει! 

Όπως όλοι γνωρίζετε, με την ηγεσία της μέσα στην φυλακή και μέσα σε καθεστώς πολιτικής τρομοκρατίας και έχοντας εναντίον της έναν ποταμό λάσπης και συκοφαντίας από κανάλια και φυλλάδες, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατόρθωσε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις να αναδειχθεί στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας! Αυτό που δεν κατάλαβαν και δεν θα το καταλάβουν ποτέ, είναι ότι στην ιστορία υπάρχουν οι αστάθμητοι παράγοντες ή εάν θέλετε οι “ασύμμετρες απειλές”. Δεν υπολόγισαν ότι υπάρχουν και κάποιοι, όσο παράδοξο και εάν ακούγεται αυτό μέσα σε αυτήν την σαπισμένη πολιτεία, υπάρχουν ακόμη και οι ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ. Και την δύναμη της Ιδέας δεν μπορείς να την σταματήσεις ούτε με τις δολοφονίες, ούτε με τα κελιά.

Μου δόθηκε η ευκαιρία, λοιπόν, στις 5 Αυγούστου του 2015 μετά από δύο χρόνια σιωπής να μιλήσω και πάλι στους αγαπημένους μου Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες. Σε όλους αυτούς, οι οποίοι όχι μόνον άντεξαν τις πιέσεις και την λάσπη ενός ολόκληρου συστήματος, αλλά σήκωσαν ψηλά την Σημαία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έδωσαν έναν υπέροχο Αγώνα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, σε δρόμους και σε πλατείες, σε πόλεις και σε χωριά. Όλοι αυτοί, αγνοί άνθρωποι χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς συμφέρον, στάθηκαν στο πλευρό της διωκόμενης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μη υπολογίζοντας τις συνέπειες, μη λαμβάνοντας υπ’ όψη τις συκοφαντίες από τα παπαγαλάκια του συστήματος, τα οποία είχαν βάλει σκοπό τους να εξαφανίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Κατάμεστοι και οι 3 όροφοι των γραφείων μας της Τ.Ο. Αθηνών και έξω στο δρόμο είχε κλείσει η κυκλοφορία από αρκετές εκατοντάδες αγωνιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Την εκδήλωση μάλιστα παρουσίασε όπως είχε υποχρέωση η κρατική τηλεόραση και δεν την παρουσίασαν, παραβιάζοντας τον νόμο και τις υποχρεώσεις τους τα ιδιωτικά κανάλια. Όσο και να κρύβουν όμως την αλήθεια, η αλήθεια λάμπει σαν χρυσός και δικαιώνεται. Πόσο μάλλον όταν η χώρα δυστυχεί μέσα σε καθεστώς ξενοκρατίας, γιατί αυτό είναι το μνημόνιο, όταν ο λαός βυθίζεται καθημερινά όλο και περισσότερο στην απελπισία.

Μετά από δύο χρόνια σιωπής, όχι σκλαβιάς, γιατί ήμουν ελεύθερος ακόμη και μέσα στο κελί μου, περισσότερο ελεύθερος από όλους αυτούς τους σάπιους, οι οποίοι παριστάνουν τους εθνοσωτήρες, μετά από δύο χρόνια σιωπής μίλησα στους Συναγωνιστές μου και τις Συναγωνίστριές μου. 


Σε όλους αυτούς που άντεξαν και αντέχουν, σε όλους αυτούς τους υπέροχους αγωνιστές, οι οποίοι είναι η ψυχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αφιερώνω το κείμενο αυτό, δηλώνοντας ότι δεν θα προδώσω τις Ιδέες μας ό,τι και εάν συμβεί.


Και εάν ο Θεός θέλει θα μας δώσει την δύναμη να σώσουμε την αγαπημένη μας Πατρίδα από τους προδότες και τους διεφθαρμένους, από τους πουλημένους στον ξένο αφέντη.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου