ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Πανικός στο σύστημα από το 3ο Μνημόνιο: Φτιάχνουν αναχώματα για να προλάβουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής!


Πανικός έχει προκληθεί στα κόμματα του μνημονίου από τις κρυφές δημοσκοπήσεις που δείχνουν μία έκρηξη των ποσοστών της Χρυσής Αυγής από την σύναψη της συμφωνίας για το 3ο αριστερό μνημόνιο. Οι πολιτικάντηδες του μνημονιακού τόξου βλέπουν ήδη τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να ανεβαίνουν και προσπαθούν να προλάβουν δυσάρεστες, γι’ αυτούς, καταστάσεις.
Οι μάσκες, πλέον, έχουν πέσει και ο Λαός έχει αντιληφθεί πως όλα τα κόμματα της Βουλής, εκτός από την Χρυσή Αυγή, είναι μνημονιακά και φιλοδοξούν να τον εξοντώσουν. Έτσι προκλήθηκε η αναμενόμενη άνοδος της μοναδικής πατριωτικής – αντιμνημονιακής δύναμης του τόπου, της Χρυσής Αυγής. Οι πολιτικάντηδες, όμως, έχουν και κάτι άλλο κατά νου. Συντόμως θα πάνε στα νοικοκυριά τα «μηνύματα» του νέου μνημονίου, δηλαδή οι μειώσεις μισθών, οι αυξημένοι φόροι κλπ. Και τότε δεν θα μαζεύεται η Χρυσή Αυγή, δημοσκοπικά.
Έτσι προτρέχουν να φτιάξουν ένα ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή, μέσω του Παναγιώτη Λαφαζάνη και των υπολοίπων γραφικών που θα έκαναν «ντου» στην Τράπεζα της Ελλάδος ή θα «έκοβαν ραχηλιάρικα». Το πρόβλημά τους, βέβαια, δεν πρόκειται να λυθεί με τέτοια «φιλόδοξα» αναχώματα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Οι λόγοι είναι οι εξής: Πρώτον ο Λαός δεν τρώει «κουτόχορτο» και θυμάται τους εναγκαλισμούς του Λαφαζάνη και των υπολοίπων με τον μνημονιακό σύριζα, όταν διατράνωναν σε όλους τους τόνους ότι θα «επαναδιαπραγματευτούν την δανειακή σύμβαση» και «δεν θα την καταργήσουν. Ήξεραν, λοιπόν, οι «σκληροί» ότι θα υπογραφεί μνημόνιο και έκαναν «τουμπεκί» και μάλιστα ψιλοκομμένο.
Δεύτερον δεν υπάρχει κόμμα που να αυτοπροσδιορίζεται μόνο ως «αντιμνημονιακό»… Ένα κόμμα έχει θέσεις για όλα τα ζητήματα, αλλιώς δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αλήθεια, μιας και είναι καυτό το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ποιά είναι η θέση του αποκόμματος Λαφαζάνη για τις μυριάδες των λαθρομεταναστών, που μας έρχονται εξ ανατολών; Ως αριστερός, προφανώς, εγκρίνει και χειροκροτεί την θέση της κυβέρνησης για πλήρη διάλυση του εθνικού ιστού της χώρας. Αλλιώς δεν θα υπέγραφε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.
Τουτέστιν δημιουργείται, εκ των πραγμάτων, μία ανάγκη του συστήματος για δημιουργία και «δεξιού» αναχώματος, δεδομένου πως τα κόμματα Καρατζαφέρη και Καμμένου μας… «τελείωσαν». 
Λέτε η όλη ιστορία στη ΝΔ με Βορίδη – Γεωργιάδη, που επιμένουν στην αποχή για το τρίτο μνημόνιο και τον Βαγγέλα να απειλεί με διαγραφές να οδηγήσει σε μία τέτοια τραγελαφική κατάσταση; Διόλου απίθανο…
Χ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου