ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Χάος στα ελληνικά (;) νησιά: Άλλοι 4000 λαθροεισβολείς πάτησαν σήμερα στην Λέσβο! Σοβαρός τραυματισμός Λιμενοφύλακα στην Σύμη. Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΡΟΝ – ΑΡΟΝ ΤΟ ΝΗΣΙ Τον φόβο μας να έχετε.


Χάος στα ελληνικά (;) νησιά: Άλλοι 4000 λαθροεισβολείς πάτησαν σήμερα στην Λέσβο! Σοβαρός τραυματισμός Λιμενοφύλακα στην Σύμη
Η Λέσβος δέχεται τις τελευταίες ημέρες, μία απίστευτη απόβαση – εισβολή λαθρομεταναστών που δεν έχει προηγούμενο…
Μόνο σήμερα το πρωί, οι αρχές ασφαλείας εκτιμούν ότι στο νησί αποβιβάστηκαν περισσότεροι από 4.000 λαθρομετανάστες, με 100 περίπου φουσκωτές βάρκες, ενώ το ρεύμα εισροής συνεχίζεται ολημερίς, με τον αριθμό των λαθρομεταναστών να φτάνει σε εφιαλτικά νούμερα.
Μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση, η πολιτεία δείχνει ανήμπορη να βάλει ένα φρένο σε αυτό το φαινόμενο. Η κατάσταση στη Λέσβο είναι εκρηκτική, με τους κατοίκους του νησιού και ιδιαίτερα των κατοίκων της πόλης να ασφυκτιούν, βλέποντας την πόλη τους, να έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο καταυλισμό μεταναστών.
Η πόλη της Μυτιλήνης τελεί εδώ και λίγες ημέρες υπό κατάληψη, αφού εκτός του λιμανιού όπου στοιβάζονται εκατοντάδες μετανάστες, όλες οι πλατείες και τα πεζοδρόμια στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, έχουν καταληφθεί από σκηνές με ανθρώπους να κοιμούνται καταγής.
Αγανακτισμένοι με το Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό είναι οι κάτοικοι της Μυτιλήνης, αφού θεωρούν ότι μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση, παραμένει ένας απλός θεατής των γεγονότων. Όπως και να έχει το θέμα, η αλήθεια είναι ότι επί των ημερών του η Λέσβος, διανύει μία από τις χειρότερες εποχές της ιστορίας της.



Σοβαρός τραυματισμός Λιμενοφύλακα στην Σύμη σε συμπλοκή με λαθροδιακινητές

Σοβαρό επεισόδιο εξελίχθηκε στα ανοιχτά της Σύμης με θαλαμηγό στην οποία επέβαιναν τρεις διακινητές που μετέφεραν τουλάχιστον 60 λαθρομετανάστες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας λιμενικός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το αρχηγείο του λιμενικού σώματος, περιπολικό σκάφος της frontex εντόπισε τη θαλαμηγό να κινείται ύποπτα και της ζήτησε να σταματήσει για έλεγχο. Η θαλαμηγός ανάπτυξε ταχύτητα και κατά τη διάρκεια της καταδίωξης συγκρούστηκε με το σκάφος της frontex με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Έλληνας λιμενικός.

Στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε η καταδίωξη μετέβη και ο λιμενάρχης της Σύμης με ιδιωτικό σκάφος, ενώ έως τώρα έχουν ταυτοποιηθεί και συλληφθεί τρεις λαθροδιακινητές. Η θαλαμηγός μαζί με τους λαθρομετανάστες οδηγήθηκε στο λιμάνι της Σύμης όπου βρέθηκε νεκρός ένας νεαρός μετανάστης


Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ 
ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΡΟΝ – ΑΡΟΝ ΤΟ ΝΗΣΙ
LATHRO_KOS
Χαοτική κατάσταση για άλλη μια φορά στην Κω, όπου λαθρομετανάστες πιάστηκαν στα χέρια. Στο λιμάνι του νησιού είχε δέσει το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να επιβιβαστούν σε αυτό 700 άτομα για τον Πειραιά (πού αλλού;).

Κάποιοι όμως είχαν άλλη άποψη, αφού επιχείρησαν να μπουν με τη βία περίπου 500 λαθραίοι αγνοώντας τις υποδείξεις των λιμενικών που ζητούσαν να δοθεί προτεραιότητα σε γυναίκες και παιδιά.

Για άλλη μια φορά, η επέμβαση των Σωμάτων Ασφαλείας (ναι, αυτών που διασύρουν οι κυβερνώντες με την πρώτη ευκαιρία) πρόλαβε τα χειρότερα.

Άλλο ένα πλοίο επίσης, το καταμαράν MEGA JET υπέγραψε σύμβαση ώστε να μεταφέρει λαθρομετανάστες από τα νησιά προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση..

timthumb
Το γεγονός ότι όλως τυχαίως τους έπιασε η κωλοπιλάλα όλους να βρουν πλοία για να ανακουφίσουν τα νησιά αμέσως μόλις επισκέφθηκαν το νησί της Κω οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, το αφήνουμε ασχολίαστο…

Τον φόβο μας να έχετε – και τον έχετε σίγουρα,

 γιατί λίγα είναι τα ψωμιά σας!

Η απάντηση του λάου της κω στις προσεχείς εκλογές θα είναι Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει ο τόπος .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου