ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ο κόσμος της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Νέοι, άνεργοι, αγρότες και λαϊκά στρώματα στην πρωτοπορία του εθνικιστικού αγώνα

Παρ’ όλο το γεγονός ότι έχουν περάσει περισσότερα από πέντε χρόνια από την χρονική περίοδο κατά την οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δήλωσε δυναμικά την παρουσία της στην πολιτική ζωή του τόπου, συνεχίζουν κάποιοι, τόσο μαρξιστές, όσο και φιλελεύθεροι, να επιμένουν ότι η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι περιστασιακή!

Δεν σκέπτονται καν το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει σε σταθερή ανοδική πορεία παρ’ όλες τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τις δολοφονίες και την εχθρική στάση ολόκληρου του καθεστώτος των ΜΜΕ, τα οποία είτε ασκούν μία συνωμοσία σιωπής, εξαφανίζοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είτε ασκούν μία συνεχή κατασυκοφάντησή της.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ σε πείσμα ενός ολόκληρου πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου και με αφορμή τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, οι οποίες εμφανίζουν το Κίνημά μας σε ανοδική πορεία, εγράφη το παρακάτω στην ιστοσελίδα μας:

“Άρθρο για τους σημερινούς εικοσάρηδες και τριαντάρηδες, δημοσιεύθηκε στην «Ημερησία». Στο άρθρο υπάρχουν ερωτήματα όπως: «και πώς δικαιολογούνται ακραίες πολιτικές επιλογές των νέων, για παράδειγμα η «έλξη» μιας σημαντικής μερίδας από τον λόγο της Χρυσής Αυγής;» και γίνεται αναφορά στο 11% των νέων που ψήφισε Χρυσή Αυγή στις τελευταίες εκλογές (τον Σεπτέμβριο του 2015), ενώ ο γενικός πανελλαδικός μέσος όρος του Κινήματος ήταν 7%.

Επί του θέματος της πολιτικής συμπεριφοράς των νέων ηλικίας 17 έως 34 ετών, παρεμβαίνει ο πρόεδρος της MARC, δημοσκόπος κ. Θωμάς Γεράκης, ο οποίος από την επεξεργασία των δεδομένων τα οποία αφορούν στην πρόθεση ψήφου, βεβαιώνει ότι «εάν γινόντουσαν εκλογές σήμερα, οι ψηφοφόροι που ανήκουν στις ηλικίες 17 έως 34 θα επέλεγαν σε υψηλότερα ποσοστά σε σχέση με τον μέσο όρο το κόμμα της Χρυσής Αυγής…».

Έχοντας την ευκαιρία να έχω πλήρη και αναλυτικά στοιχεία από μία πρόσφατη δημοσκόπηση επιβεβαιώνω πλήρως τα λεγόμενα του κ. Γεράκη και θα σας παραθέσω και κάποια άλλα στοιχεία ιδιαίτερα σημαντικά. 

Πριν από αυτό, να τονίσουμε ότι στις πρόσφατες εκλογές στην Γαλλία, χαρακτηριστικό ήταν το φαινόμενο ότι το Εθνικό Μέτωπο πήρε πολύ υψηλά ποσοστά στα λαϊκά στρώματα, στους εργάτες και στους άνεργους, αλλά όχι στους νέους και ούτε στα μεγάλα αστικά κέντρα… Αντίθετα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παίρνει μεγαλύτερο ποσοστό στα μεγάλα αστικά κέντρα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, μεγαλύτερα από το πανελλήνιο ποσοστό της.

Ας επανέλθουμε όμως στα ευρήματα της πολιτικής έρευνας, στην οποία αναφέρθηκα προηγουμένως και της οποίας έλαβα γνώση για τα ποιοτικά της στοιχεία και από την οποία προκύπτει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παίρνει πολύ υψηλά ποσοστά στους άνεργους, στους νέους, στους αγρότες και στις λαϊκές περιοχές. 

Αντίθετα, παίρνει πολύ χαμηλά ποσοστά μικρότερα και από το μισό του πανελλήνιου ποσοστού της στους συνταξιούχους, στα ακριβά προάστια και στους δημόσιους υπαλλήλους.

Το παραμύθι, λοιπόν, περί περιστασιακής ψήφου και απλής ψήφου διαμαρτυρίας έχει τελειώσει και όσοι επιλέγουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την επιλέγουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία συνειδητά και με πεποίθηση! Ακόμη σημαντικό είναι να τονιστεί ότι υψηλά είναι τα ποσοστά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών σε περιοχές, οι οποίες παραδοσιακά ψηφίζουν εθνικά, όπως η Πελοπόννησος και η Κεντρική Μακεδονία.

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πολύ δρόμο μπροστά της, αφού αυτοί που την εμπιστεύονται και την ακολουθούν στον υπέροχο και ιδιαίτερα σκληρό αγώνα της, έναν αγώνα κυριολεκτικά εναντίον όλων, είναι το πιο ζωντανό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. 

Είναι νέοι και νέες, είναι άνεργοι που διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμά τους για εργασία από την πολιτεία, είναι αγρότες, οι οποίοι είναι οι φύσει πατριώτες και είναι τα λαϊκά στρώματα, εκεί όπου πάντοτε κτυπούσε η καρδιά της Ελλάδος. Μάταιος ο κόπος, λοιπόν, να μας σταματήσουν με αφορισμούς και ευχολόγια ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι… μπόρα και θα περάσει!

Από τον Νοέμβριο του 2010 μέχρι σήμερα, Μάιο του 2017, λένε όλο τα ίδια και τα ίδια και αποδεικνύονται στην πράξη ψεύτες. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βαδίζει μπροστά και θα πάει πιο ψηλά με τον αγώνα τον υπέροχων Ανδρών και Γυναικών που την στηρίζουν στην τιτάνια προσπάθειά της για μια νέα Ελλάδα.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου