ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


Την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ζητούν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του κακόφημου κλεφτο-ΠΑΣΟΚ…) Κώστας Σκανδαλίδης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Βασίλης Κεγκέρογλου και Λεωνίδας Γρηγοράκος, λόγω του «φαινομένου των επιθέσεων των γνωστών – αγνώστων κουκουλοφόρων και άλλων παρακρατικών στοιχείων σε δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας». Ιδού και κάποια επιπλέον που αναφέρουν οι βουλευτές της πασοκαρίας:

«Είναι απαράδεκτο να δρουν στο κέντρο της πρωτεύουσας διεθνείς ομάδες αντεξουσιαστών, να προχωρούν ανενόχλητοι σε καταλήψεις δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων, να παρενοχλούν και να εκφοβίζουν πολίτες και να επιχειρούν σχεδόν κάθε μέρα εναντίον των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ., που έχει αμυντικό ρόλο απέναντι στις επιθέσεις των παρακρατικών στοιχείων και η δράση της στην περιοχή παραμένει υποτονική».

Ποιος να το’ λεγε, πριν από 10, 20, 30 χρόνια, ότι θα’ ρχοταν ημέρα που το ΠΑΣΟΚ θα διαμαρτυρόταν για το αριστερό παρακράτος! 

Βλέπετε, το ΠΑΣΟΚ ήταν ο δημιουργός του, στα τέλη της δεκαετίας του ’70! Και καθ’ όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησής του, το ασύδοτο παρακράτος των «αναρχοαυτόνομων» (όπως τους λέγανε τον καιρό εκείνο…) γνώρισε ημέρες δόξας και μεγαλείου, ενώ στις σπάνιες περιπτώσεις που συλλαμβάνονταν κάποια παρακρατικά στοιχεία, έκαναν «παρέλαση» στα δικαστήρια οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ως μάρτυρες υπερασπίσεως φυσικά! 

Τώρα που το παρακράτος τέθηκε υπό τις διαταγές του ΠΑΣΟΚ Νο 2 (ΣΥΡΙΖΑ), τα ξέχασαν όλα οι παλαιοπασόκοι και θυμήθηκαν αίφνης τον… νόμο και την… τάξη; Έλεος!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου