ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Ραγιαδισμός και Παθητικότητα ο μεγαλύτερος εχθρός μας

Δεν πάει πολύς καιρός από την ημέρα κατά την οποία κάποιοι σε αυτήν την χώρα, οι οποίοι παριστάνουν τους έγκυρους αναλυτές πανηγύριζαν για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία και έγραφαν ότι η Τουρκία διχάστηκε και υποβαθμίζεται ο ρόλος της! Ήδη όμως από τις εξελίξεις καθίσταται σαφές ότι η Τουρκία αναβαθμίζεται σε περιφερειακή δύναμη με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία στην περιοχή.

Τουρκικός πύραυλος θα μπορεί να κτυπήσει Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Μετά τις συμφωνίες με τον Πούτιν προχωρεί το σχέδιο της κατασκευής πυρηνικού εργοστασίου στην Τουρκία, το οποίο είναι το πρώτο βήμα για την κατασκευή πυρηνικών όπλων, ενώ ταυτόχρονα η συμφωνία για τον αγωγό Turkish stream επίσης προχωρεί, όπως ανοιχτό παραμένει και το ζήτημα αγοράς από την Άγκυρα των ρωσικής κατασκευής πυραύλων S-400, η προμήθεια των οποίων θα ανατρέψει τραγικά την ισορροπία δυνάμεων στην περιοχή.

Στα ψιλά των ειδήσεων του διαπλεκόμενου συστήματος ενημερώσεως του Ελληνικού Λαού, το οποίο δεν έχει άλλο σκοπό από τον αποπροσανατολισμό του Έθνους από τα μεγάλα και σοβαρά του θέματα, πέρασε η δοκιμή του βαλλιστικού πυραύλου ΒΟRA από την Τουρκία στην Μαύρη Θάλασσα. Ενός πυραύλου, ο οποίος έχει την δυνατότητα, έχοντας βεληνεκές 280 χιλιόμετρα, να πλήξει από τα παράλια της Τουρκίας την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης!
Ψύχραιμοι όμως οι κυβερνώντες αναλίσκονται σε λόγια του αέρα, την ίδια στιγμή κατά την οποία η Άγκυρα κτίζει γύρω μας ένα τουρκικό τόξο, το οποίο περικυκλώνει την Ελλάδα!

Ο “πατριωτικός” μανδύας ενός εθνομηδενιστικού καθεστώτος

Από πλευράς της κυβερνήσεως ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος έχει την αποστολή να παριστάνει τον “πατριωτικό” μανδύα ενός εθνομηδενιστικού καθεστώτος, ομιλεί για την ανάγκη ενός Χριστιανικού τόξου την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση στην οποία ανήκει, κάνει ανοίγματα προς το παράνομο κράτος του Κοσσυφοπεδίου και παραμένει απαθής για το γεγονός ότι με τις ευλογίες Τουρκίας και ΗΠΑ οι Αλβανοί γίνονται συγκυβέρνηση στο κράτος των Σκοπίων.

Η Νέα Δημοκρατία, από την πλευρά της, όχι μόνον δεν αντιδρά στις ενέργειες της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά την κατηγορεί επίσημα με επερώτηση βουλευτών της ότι κάνει… εθνικιστική πολιτική!

Το τουρκικό τόξο, λοιπόν, με Αλβανία, Κοσσυφοπέδιο και Σκόπια απειλεί ευθέως την Πατρίδα μας και κατά τα άλλα το κυρίαρχο σύστημα των ΜΜΕ μας εμφανίζουν την Τουρκία αποδυναμωμένη, λειτουργώντας σαν πέμπτη φάλαγγα εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.

Ο εχθρός μας είναι ο ραγιαδισμός

Αυτά εις ό,τι αφορά την εξωτερική πολιτική. Στο εσωτερικό πολιτικό μέτωπο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κτίζει καθεστώς ακολουθώντας παλαιοκομματικές μεθόδους, ενώ φέρνει και ένα νέο μνημόνιο, το οποίο θα καθυποτάξει κυριολεκτικά κάθε ίχνος εθνικής οικονομίας και ανοίγει τον δρόμο για το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας, ένα ξεπούλημα, το οποίο ανάμεσα στα άλλα υποθηκεύει τον ορυκτό πλούτο της Πατρίδας μας και δεν είναι άσχετο με όλα αυτά το γεγονός ότι πρόσφατα με επίσημες ανακοινώσεις ήλθε και πάλι στην δημοσιότητα το γεγονός ότι υπάρχουν πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην περιοχή μας.

Οι εκλογές που δήθεν ήθελε άμεσα να γίνουν η Ν.Δ. δεν γίνονται και παρ’ όλο το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών σε όλες τις δημοσκοπήσεις πιστεύει ότι στις προσεχείς εκλογές θα είναι πρώτο κόμμα η Ν.Δ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ερώτημα για το ποιος θα είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός λαμβάνει μόλις το 26%!

Ταυτόχρονα, η εθνομηδενιστική προπαγάνδα με αφορμή την παράνομη είσοδο στην Πατρίδα μας αλλοδαπών και προσφύγων αποτελεί κυρίαρχο δόγμα στα ΜΜΕ.

Με απλά λόγια, η Πατρίδα μας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και η μοναδική φωνή μιας αληθινής εθνικής αντιπολιτεύσεως δεν είναι άλλη από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία εμφανίζουν γύρω στο 10% οι πολιτικές έρευνες και πεποίθησή μου αποτελεί ότι το ποσοστό αυτό είναι ικανό να αλλάξει το πολιτικό status quo στην Πατρίδα μας εάν υπάρχει θέληση, πίστη και αγώνας γιατί την Ιστορία δεν την έγραψαν ΠΟΤΕ οι περιστασιακές πλειοψηφίες.

Με ό,τι μέσα διαθέτουμε, με τις εφημερίδες μας, την φωνή μας στο διαδίκτυο, τον προσωπικό μας αγώνα ο καθένας και η καθεμία πρέπει να δώσουμε την μάχη και ο μεγαλύτερος εχθρός μας δεν είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, οι οποίοι έχουν όλο και μικρότερη επιρροή στον λαό και χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της συνεχώς μειούμενης επιρροής τους είναι οι συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, στις οποίες βλέπουμε να συγκεντρώνονται ελάχιστες δεκάδες συμπολιτών μας.

Ο μεγαλύτερος εχθρός μας σήμερα, εχθρός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του Έθνους είναι ο ραγιαδισμός, που έχει απλωθεί σε ολόκληρη την χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη. Αυτόν πρέπει να πολεμήσουμε πρώτα απ’ όλα! Τον ραγιαδισμό και την παθητικότητα που απειλεί αυτήν την ίδια την επιβίωση του μεγάλου μας Έθνους.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου