ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ «ΝΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α»


Είναι πασίγνωστος πλέον ο τρόπος που ακολουθεί η κόκκινη χούντα που μας εξουσιάζει, όταν θέλει να αποσπάσει την κοινή γνώμη από τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία. 

Βέβαια σ’ αυτόν το γαϊτανάκι προπαγάνδας λαμβάνουν μέρος και αυτοί που σέβονται την αριστερά και τους «αγώνες» της, και δεν είναι άλλοι από αυτούς που κάποτε έδωναν άφεση αμαρτιών στο κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας. 

Δεν είναι εξάλλου τυχαία η πολιτική συμπόρευση ψοφοδεξιών και αριστερών από τη μεταπολίτευση και δώθε.

Το 2016 οι Έλληνες πολίτες πλήρωσαν σε φόρους το 53% των εισοδημάτων τους. 

Αυτό το ποσοστό μέρα με τη μέρα ανεβαίνει μιας και οι δανειστές ζητούν ολοένα και νέα επαχθέστερα μέτρα, που όμως η πληθώρα του κόσμου θα αδυνατεί να καταβάλει. 

Ήδη υπολογίζονται σε 5 ΔΙΣ ευρώ τα φορολογικά μέτρα που θα επιβληθούν λόγω της νέας αξιολόγησης, και η οποία δεν έπιασε τους στόχους, για άλλη μία φόρα. 

Και, Ω! τι σύμπτωση, θυμήθηκαν ξαφνικά οι κυβερνώντες ότι κάπου στο βάθος του κοινοβουλίου υπάρχουν οι φασίστες και οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής. 

Τι καταλληλότερο, τι βολικότερο, τη στιγμή της νομοθέτησης μέτρων του 4ου μνημονίου να βομβαρδίσουμε τον κόσμο με το τι έκαναν κάποιοι και κάνουν ύστερα από δρομολογημένη και στημένη κακόβουλη ενεργεια του συνταγματικού τόξου

Και να τα φασιστικά πάρτι με τους «ναζιστικούς χαιρετισμούς» τα τραγούδια κλπ.

Και μέσα στον παράκρουση που όλο το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα βρίσκεται,προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι αυτό ονομάζεται παραγωγή πολιτικού έργου. 

Σύσσωμα τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν έχασαν πάλη την ευκαιρία να ρίξουν πάλι λάσπη ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές, τη στιγμή που οι τελευταίοι έχουν  πάρει σβάρνα την Ελλάδα και πληροφορούν τον κόσμο για τη λαίλαπα των φορολογικών μέτρων που έρχεται. 

Και το σύστημα το χαβά του. 

Να σκούζουν ολημερίς κι ολονυχτίς ενάντια στη Χρυσή Αυγή. Μέχρι και τα ρουβικονόπουλα επιστράτευσαν κατά καιρούς για να σταματήσουν τη δίκη της Χ.Α, και να ρίξουν το φταίξιμο στους χρυσαυγίτες. 

Κάποια στιγμή θα τελειώσει, η τελειωμένη προ πολλού αξιολόγηση, θα ψηφιστούν τα νέα φορολογικά μέτρα πάντα με πόνο και δάκρυ από την κυβέρνηση, και ο λαός θα πάθει ένα ακόμη μεταμνημονιακό σοκ. 

Και τι θα πουν τότε στο λαό οι μπολσεβίκοι που μας κυβερνάν; 

Τι θα πουν στις χήρες που θα βλέπουν να περικόπτεται η σύνταξή τους άλλο ένα 20%; 

Τι θα πουν στους μισθωτούς που τους περιμένει πάλι μία γενναία περικοπή μισθών, για το καλό της Ελλάδας  & Της Ευρώπης; 

Μα φυσικά από κάπου θα ξεχώσουν και πάλι κανένα βίντεο, μία φωτογραφία που θα τα περιφέρουν σαν αξιοπρόσεκτο γεγονός σε εφημερίδες και τηλεπαράθυρα, βροντοφωνάζοντας «να οι φασίστες της Χρυσής Αυγής». 

Υπόψη, ότι αυτά είναι τα «υπερόπλα» που διαθέτουν οι κόκκινοι και οι γαλαζοπράσινοι και τα οποία είναι άσφαιρα, πράγμα που το γνωρίζουν και οι ίδιοι, και προσπαθούν μέσω θλιβερών και μίζερων αντιπολιτικών ενεργειών, από τη μία να περισώσουν το πολιτικό τους τομάρι, και από την άλλη να ανακόψουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής. 

Αλλά ο κόσμος πλέον έχει βαρεθεί να βλέπει και να ακούει γελοιότητες και προπαγανδιστικές ενέργειες που δεν έχουν καμία σχέση με παραγωγή πολιτικής, αλλά ανήκουν στη σφαίρα της πολιτικής ακαρπίας. 

Απόδειξη τούτου, η ολοένα αυξανόμενη προσέλευση ψηφοφόρων στις τάξεις των Ελλήνων Εθνικιστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου