ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Καραστημένο επεισόδιο στη Βουλή με τον Δένδια να προκαλεί τον Κασιδιάρη όρθιος μπροστά του την ώρα που εκείνος μιλούσε! ΒΙΝΤΕΟ“Αιμορραγεί” η ψευτοδεξιά προς την Χρυσή Αυγή .


Ενώ τεκμηρίωνα την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου, ένας βουλευτής - από αυτούς που παρέδωσαν την χώρα στους ξένους τοκογλύφους - με διέκοψε παράνομα και με προκάλεσε με σκαιό τρόπο, με σκοπό να δημιουργήσει βίαιο επεισόδιο, για να μην ακούει ο Λαός ότι η βουλή παραδίδει την Εθνική μας Κυριαρχία.

Τον απώθησα, ως όφειλα, για να περιφρουρήσω το δικαίωμά μου...
να μιλάω ελεύθερα εντός κοινοβουλίου. 

Δεν τον χαστούκισα, ούτε τον γρονθοκόπησα, όπως ψευδώς αναφέρουν τα κομματόσκυλα και τα κανάλια της διαπλοκής.

Στη συνέχεια αποχώρησα από την αίθουσα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την άθλια συμπαιγνία όλων των μνημονιακών κομμάτων από Σύριζα μέχρι ΝΔ, που καταλύουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και έχουν υποδουλώσει την χώρα στα δεσμά των ξένων τοκογλύφων.


Ηλίας Κασιδιάρης, Βουλευτής Αττικής Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


“Αιμορραγεί” η ψευτοδεξιά προς την Χρυσή Αυγή - Ο Λαϊκός Σύνδεσμος εκφράζει όλη την ελληνική κοινωνία!

Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: 
“Αιμορραγεί” η ψευτοδεξιά προς την Χρυσή Αυγή 
- Ο Λαϊκός Σύνδεσμος εκφράζει όλη την ελληνική κοινωνία!


Μια ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση, βασισμένη στην τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis, εμπεριέχει η εφημερίδα "Παραπολιτικά" η οποία αναφέρεται στα ποιοτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά των ψηφοφόρων των κομμάτων. 

Από τα στοιχεία που δίνονται αναφορικά με την πολιτική προέλευση των ψηφοφόρων, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το ποσοστό που καταλαμβάνει η Χρυσή Αυγή σε ολόκληρο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας.

Αρχικά, να σημειώσουμε πως η Εθνικιστική Ιδεολογία του Λαϊκού Συνδέσμου δεν μπορεί να ενταχθεί σε ταμπέλες "δεξιάς" και αριστεράς", είναι ενδεικτικό όμως ότι οι θέσεις και οι Ιδέες της Χρυσής Αυγής βρίσκουν ανταπόκριση σε ολόκληρη την κοινωνία.

Όπως καταγράφεται στον παρακάτω πίνακα το 3,8% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής προέρχονται από την αριστερά, το ίδιο ποσοστό (3,8%) προέρχεται από το Κέντρο και το 4,6% και κυρίως το 19,3% από την Κεντροδεξιά και την Δεξιά αντίστοιχα.


Το ότι κανένας ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής δεν μπόρεσε να τοποθετήσει τον εαυτό του προερχόμενο από την Κεντροαριστερά, είναι ενδεικτικό του ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος έχει ταυτιστεί με τον εθνομηδενισμό και την λαμογιά! Εκεί βρίσκουν πεδίο δόξης λαμπρό ο Σύριζα, η ΝΔ και το κλεφτοΠασόκ.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε την απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου σε "αριστερά ώτα", καθώς και να τονίσουμε την κυρίαρχη θέση που καταλαμβάνει στον λεγόμενο "δεξιό" χώρο.

Αυτή η μαζική διαρροή της ψευτοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας προς την Χρυσή Αυγή, που συνεχίζεται και σήμερα με τους ίδιους ρυθμούς, ήταν εξάλλου και ο βασικός λόγος που στήθηκε η σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης από την συμμορία Σαμαρά.


Εξάλλου επισημαίνεται και στο ίδιο το άρθρο πως αυτό που ανησυχεί την νεοφιλελεύθερη ΝΔ είναι οι διαρροές της προς την Χρυσή Αυγή.

Δεν αργεί η μέρα που η Χρυσή Αυγή θα εκφράσει τις ανησυχίες και τους... εφιάλτες ολόκληρου του "συνταγματικού τόξου", καθώς σύσσωμη η ελληνική κοινωνία θα την αναδείξει κυρίαρχη πολιτική δύναμη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου