ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

«Δημοκρατία»: Αναταραχή σε όλα τα κόμματα θα φέρει το κλείσιμο της αξιολόγησης, πλην Χρυσής Αυγής


Η ενότητα και η δύναμη που διέπουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ φαίνονται ξεκάθαρα σε κείμενο, το οποίο δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατία». Αναφερόμενη η εφημερίδα στις διεργασίες που γίνονται με βάση τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα της αξιολόγησης, αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Αν τελικώς καταλήξουμε σε συμφωνία με τους δανειστές -κάτι που με βάση τις χθεσινές εξελίξεις είναι πλέον αρκετά πιθανό-, τότε η Ν.Δ. θα κληθεί να αποδείξει στην ψηφοφορία του Κοινοβουλίου αν είναι πράγματι μεταρρυθμιστικό κόμμα. Τα δημοσιονομικά μέτρα προφανώς και δεν θα τα ψηφίσει, τα καλούμενα μεταρρυθμιστικά όμως; 

Και σε αυτή την περίπτωση τι θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς και οι βουλευτές που τάσσονται ξεκάθαρα υπέρ του «όχι» σε κάθε νομοθετική πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ; Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θα αποτολμούσα μια πρόβλεψη, μάλιστα: 

Υπό προϋποθέσεις το κλείσιμο της αξιολόγησης και η ψηφοφορία για τη συμφωνία στο Κοινοβούλιο ίσως φέρουν οριζόντια αναστάτωση σε σχεδόν όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες πλην ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής».

Το κλείσιμο της αξιολόγησης θα φέρει σοβαρές αντιδράσεις και ανακατατάξεις σ’ όλο το φάσμα του «συνταγματικού τόξου», πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπως παραδέχεται η «Δημοκρατία». 

Και αυτό γιατί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών βασίζει την δύναμή του στην σφριγηλή ενότητα που το διέπει, στις κρυστάλλινες απόψεις του οι οποίες δεν θολώνουν ποτέ, και στο γεγονός ότι αποτελεί ένα Κίνημα αυθεντικό και ανθεκτικό, αγωνιζόμενο για την Πατρίδα και τον Λαό και όχι για τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου