ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Λεονταρισμοί Τσίπρα λίγο πριν υπογράψει και με τα δυο χέρια τα νέα αιματηρά μέτρα:

“Μέρκελ μάζεψε τον Σόιμπλε...”


Λεονταρισμοί Τσίπρα λίγο πριν υπογράψει και με τα δυο χέρια τα νέα αιματηρά μέτρα: “Μέρκελ μάζεψε τον Σόιμπλε...”


Το γνωστό χιλιοπαιγμένο έργο των λεονταρισμών εντός της Ελλάδας και των... νιαουρισμάτων στις Βρυξέλλες βιώσαμε για πολλοστή φορά σήμερα με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Την ώρα που ο ίδιος και η καταρρέουσα κυβέρνησή του είναι έτοιμοι να υπογράψουν τα πιο σκληρά μνημονιακά μέτρα για παραμείνουν στην εξουσία, εντός της επικράτειας ο θιασάρχης - πρωθυπουργός παριστάνει το ποντίκι που βρυχάται.

Έτσι στην ομιλία του στην Κ.Ε. του Σύριζα ο Τσίπρας δήλωσε με παρρησία: 

"Επαναλαμβάνουμε με σταθερότητα: Δεν πρόκειται να δεχθούμε άλλα παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού. Δεν θα επιτρέψουμε άλλα παιχνίδια με τη φωτιά για τη συνοχή της Ευρώπης. Όποιοι παίζουν παιχνίδια, να ξέρουν ότι παίζουν με τη φωτιά... Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η ίδια τους η κυβέρνηση (γερμανική) δεν θα αφήσει τους πυρομανείς να παίζουν με τα σπίρτα στην αποθήκη με τα πυρομαχικά. 

Θέλω να παρακαλέσω θερμά την καγκελάριο να αποθαρρύνει τον υπουργό Οικονομικών της από το να συνεχίσει τις υποτιμητικές αναφορές για την Ελλάδα".

Βέβαια, λίγο πριν ο Τσίπρας από το ίδιο βήμα που εξαπέλυε επίθεση στους εταίρους, είχε τονίσει

Όσο και αν το απεύχονται η αξιολόγηση θα κλείσει και θα κλείσει θετικά. Χωρίς υποχωρήσεις σε θέματα αρχών και σε θέματα που αφορούν το ευρωπαϊκό κεκτημένο".

Και όλοι ξέρουμε με ποιο τρόπο θα κλείσει η περιβόητη αξιολόγηση και αν θα γίνουν υποχωρήσεις τελικά...

Για τον διπρόσωπο Τσίπρα που είναι λιοντάρι στην Ελλάδα και "γατάκι" στην Ευρώπη, αναδημοσιεύουμε ένα χαρακτηριστικό βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου