ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Οι “ιούδες” του ΚΚΕ ξεπούλησαν και πάλι τους Αγώνες των αγροτών


Μια βδομάδα πριν (την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου), σε άρθρο μου για τους αγώνες των αγροτών και την επικείμενη προδοσία των κομμουνιστών, κατέληγα ως εξής:

«Και βέβαια, μετά από τη συγκέντρωση-σούπα της Τρίτης, ο κόκκινος Ιούδας του αγροτικού κινήματος, θα βρει έναν εύσχημο τρόπο για να σφυρίξει τη λήξη των κινητοποιήσεων – έστω και χωρίς να πιεί «τσίπρο» με τον σύντροφο Τσίπρα!».

Και να που δικαιωθήκαμε πλήρως, για μια ακόμα φορά!

Έτσι, σήμερα αποχωρούν οι αγρότες από τα μπλόκα –κατόπιν αποφάσεως των Μπουταίων, που ελήφθη σε «σύσκεψη» στη φωλιά τους, την Νίκαια της Λάρισας- καθώς όπως δήλωσε ο Ιούδας των αγροτών, θα πάνε σε… «άλλη μορφή κινητοποιήσεων».

Παραμύθι κυρά μου, για να δικαιολογηθεί η νέα προδοσία! 

Πρέφα στα καφενεία θα είναι η «νέα μορφή κινητοποιήσεων» των αργόσχολων –αλλά βολεμένων!- αγροτοπατέρων (τι ανάγκη έχει ο Μπούτας, που ξεκοκκαλίζει τη βουλευτική σύνταξη…)!

Και βέβαια, εμείς το είχαμε «δει το όνειρο» από την αρχή των αγροτικών κινητοποιήσεων και προειδοποιήσαμε εγκαίρως – τότε οι κουκουέδες μιλούσαν για «βρωμιές της Χρυσής Αυγής»!
 
Όταν οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ αγροτοπατέρες του ΚΚΕ περιόρισαν τους αγωνιζόμενους αγρότες στα μπλόκα (που είναι ξεπερασμένη μορφή αγώνα – λες κι ο εχθρός των αγροτών είναι ο κοσμάκης που κυκλοφορεί στις Εθνικές Οδούς!) και άφησαν τελείως ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ τους Τσιπροκαμμενικούς να διοργανώνουν τριήμερη εξόρμηση στην επαρχία (με ομιλίες, συγκεντρώσεις κ.τ.λ.), για τα δύο χρόνια της «πρώτης φοράς αριστερά». 
Και μόνον οι αγρότες της Κομοτηνής χάλασαν το πανηγύρι των συριζομούρηδων στην πόλη τους! Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι αγρότες –που χειραγωγούνταν από τους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ- έκλειναν τους δρόμους στον κοσμάκη!

Για να μην πολυλογούμε με τα αυτονόητα, αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη προδοσία των αγωνιζόμενων αγροτών. Και σίγουρα, θα υπάρξουν κι άλλες πολλές στο μέλλον, αν οι αγρότες δεν απομονώσουν μία και καλή τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ των αγώνων τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου