ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Μεγάλη συγκέντρωση από εκατοντάδες φίλους της Χρυσής Αυγής στον Πύργο Ηλείας! Φωτορεπορτάζ

Μεγάλη συγκέντρωση από εκατοντάδες φίλους της Χρυσής Αυγής στον Πύργο Ηλείας! Φωτορεπορτάζ




Παρά τις απειλές και την αντισυγκέντρωση-καρναβάλι, εκατοντάδες Εθνικιστές προσήλθαν στην βιβλιοπαρουσίαση του Ηλία Κασιδιάρη.
Η αστυνομία συνόδευσε περίπου 20 ορφανά του Στάλιν μέχρι την κεντρική πλατεία του Πύργου και αρχικά οι αρμόδιοι ομολόγησαν ότι θα τους έφερναν λίγο έξω από τον χώρο της εκδήλωσης, κάτι που απέτρεψε η παρουσία μας από νωρίς στον χώρο.
Από την Τρίτη όταν και ανακοινώθηκε η επίσκεψη του Συναγωνιστή μας, Ηλία Κασιδιάρη στην πόλη μας, για την παρουσίαση του «Πολιτικού Ημερολογίου Φυλακής», οι υπεύθυνοι της αίθουσας δέχθηκαν απειλές κατά της ζωής τους. Επίσης τα γνωστά παρακρατικά τρωκτικά, είχαν ανακοινώσει αντισυγκέντρωση και πορεία προς την κεντρική πλατεία του Πύργου, όπου και διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η βιβλιοπαρουσίαση.
Δεκάδες Εθνικιστές από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί και έτσι τα σχέδιά τους για «τσάκισμα» και «ματαίωση» της εκδήλωσής μας, έμειναν… επί χάρτου. Η «επανάσταση» σχόλασε και ανεβλήθη εις το απώτερον μέλλον.
Στην δυναμική εκδήλωση τελικά, έδωσαν το παρόν, περίπου 300 Εθνικιστές με την νεολαία να κυριαρχεί και με εθνικιστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο κέντρο της πόλης. Ο κόσμος που προσήλθε γέμισε όχι μόνο την κεντρική αίθουσα, αλλά και τους πλαϊνούς διαδρόμους, μέχρι την είσοδο.
Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου, συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε οργανωτικά ζητήματα και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την δυναμική τους παρουσία, καλώντας τους να γίνουν περισσότερο ενεργοί στις δραστηριότητές μας.
Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο τ. βουλευτής Αχαΐας του Λαϊκού Συνδέσμου, Μιχαήλ Αρβανίτης, ο οποίος με τον γνωστό χειμαρρώδη λόγο του κατακεραύνωσε την αριστερή κυβέρνηση, αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις και αποκάλυψε τον σκοτεινό ρόλο του δημάρχου Πατρών, ο οποίος παρεμποδίζει με αντισυνταγματικό τρόπο την πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής.
Δυναμικό χαιρετισμό απηύθυνε στους παρευρισκόμενους και ο Συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται το Κίνημά μας, την επερχόμενη πολιτική κυριαρχία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καθώς και στο περιεχόμενο του βιβλίου, που γράφτηκε από έναν Αγωνιστή και απευθύνεται σε Αγωνιστές του Εθνικισμού.
Κεντρικός ομιλητής αυτής της όμορφης εκδήλωσης, ήταν φυσικά ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης. Για περισσότερο από 30 λεπτά, μίλησε με πάθος για το νόημα του Αγώνα μας και αποκάλυψε τραγελαφικές λεπτομέρειες της δίωξής του, από το παραδικαστικό κύκλωμα που έστησε την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.
Την ομιλία του συναγωνιστή, διέκοψαν αρκετές φορές οι παρευρισκόμενοι με παρατεταμένα χειροκροτήματα, ενώ άπαντες στην λήξη της βιβλιοπαρουσίασης έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.
Μετά το πέρας της βιβλιοπαρουσίασης, τα στελέχη μας παρέμειναν στον χώρο για να συνομιλήσουν με τον κόσμο και να ανταλλάξουν απόψεις για την πολιτική κατάσταση της χώρας. Πλήθος κόσμου παρέλαβε επίσης και αντίτυπο του βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη που στην κυριολεξία εξαντλήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου