ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΚΟΥΛΗ, ΑΚΟΥΣ; ΟΡΜΠΑΝ: ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ

Σφοδρή επίθεση στους Σόρος, Μέρκελ και σ’ όσους ψοφοδεξιούς επικρίνουν τον ίδιο και την πολιτική του, έκανε ο εθνικός κυβερνήτης της Ουγγαρίας, Βίκτωρ Ορμπάν, σε ομιλία του και σε συνέντευξη που έδωσε στην γερμανική στην Welt am Sonntag.

Ιδού τα κυριότερα σημεία της κατά Σόρος και Μέρκελ ομιλίας του:

«Πριν λίγες ημέρες η Α. Μέρκελ και οι συμπαραστάτες της στην Ευρώπη γιόρταζαν και πανηγύριζα την πτώση του κομμουνισμού. Όμως τι βλέπουμε; Το τέλος των Εθνών και να διαφημίζουν μια διεθνοποίηση.Φαίνεται πώς κάναμε λάθος. Το διακύβευμα δεκαετίες μετά είναι το ίδιο! Διαφημίζουν έναν κόσμο χωρίς Έθνη. Θέλουν «ανοιχτές κοινωνίες». Παλεύουν για μια παγκόσμια Κυβέρνηση. Οπότε βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο. Θέλουν την εξάλειψη των παραδόσεων μας και να «πλημμυρίσουν» οι χώρες μας με ξένη κουλτούρα. 30 χρόνια μετά την αλλαγή του συστήματος, και την δημιουργία του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, η Ευρώπη έχει καταλήξει σε ένα κράτος που πρέπει να παλέψουμε για να είμαστε Ούγγροι, για να είμαστε Χριστιανοί. Πρέπει να προστατέψουμε τις οικογένειες, τις κοινότητες μας, την ελευθερίας μας. Γνωρίζω ότι οι Βρυξέλλες έχουν έτοιμο σχέδιο και μετά τις εκλογές θα μετατρέψουν την Ευρώπη σε μια ήπειρο μεταναστών με εγκληματικότητα και ανθρώπινες απώλειες».

Στην συνέντευξή του, χαρακτήρισε τους ψοφοδεξιούς του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που επικρίνουν τον ίδιο και την μεταναστευτική του πολιτική «χρήσιμους ηλίθιους που υπηρετούν την αριστερά»

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο Κούλης Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα θα αποστείλει επιστολή στο Ε.Λ.Κ. για πάγωμα της συμμετοχής του κόμματος του Ορμπάν, μέχρι που να… συμμορφωθεί με τις νεοταξίτικες εντολές.

Αμ δε που θα συμμορφωθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου