ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΥΤΕ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΙΣΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!


Με την κυβέρνηση να θριαμβολογεί ακόμη και σήμερα πως έκλεισε και μάλιστα επιτυχώς το ακανθώδες επί δεκαετίες κεφάλαιο του Μακεδονικού Ζητήματος και την αξιωματική αντιπολίτευση της ΝΔ να διαβεβαιώνει τους Ευρωπαίους και διεθνείς «συμμάχους» πως θα σεβαστεί στο ακέραιο την κατάπτυστη και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, ανοίγει πλέον ο δρόμος της συνδιαλλαγής με την Τουρκία επί θεμάτων που εκτείνονται σε ολόκληρο το φάσμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, υποδεικνύουν την Συμφωνία των Πρεσπών ως «παράδειγμα προς μίμηση», ή αν προτιμάτε ως τον οδικό χάρτη μιας αντίστοιχης επίλυσης του συνόλου των διαφορών μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Στις δηλώσεις αυτές, οι οποίες αν μη τι άλλο δίνουν ένα ξεκάθαρο στίγμα του πως η κυβέρνηση των Αθηνών διαπραγματεύεται και πως εννοεί την εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων, έρχονται να προστεθούν δηλώσεις ξένων αξιωματούχων και δη Αμερικανών οι οποίες συγκλίνουν στην εξής διαπίστωση: κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό πρόκειται να συμβεί στο Αιγαίο. Περισσότερο ανησυχητικό ωστόσο είναι ότι παρότι παραμένουμε στο σκοτάδι για τη φύση του γεγονότος που όλοι προσμένουν και προφητεύουν, γνωρίζουμε το αποτέλεσμά του. Και το αποτέλεσμά του θα είναι ο αναγκαστικός συμβιβασμός μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας κατόπιν διαπραγματεύσεων.

«Δεν μπορούμε να είμαστε μοναχοφάηδες και να αφήσουμε την Τουρκία εκτός της διαχείρισης των πλουτοπαραγωγικών πόρων του Αιγαίου», δήλωσε εις εκ των πρωταγωνιστών της Προδοσίας της Μακεδονίας, ο «πολύς» τέως υπουργός των Εξωτερικών, κομμουνιστής Ν. Κοτζιάς, ωθώντας ένα βήμα παραπέρα την δημόσια συζήτηση περί ελληνοτουρκικών από εκεί που την άφησαν σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που λειτουργεί ως κομισάριος του κόμματος παρά ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων σε μια εξόχως κρίσιμη για τη χώρα χρονική συγκυρία, δεν παύει στιγμή να προειδοποιεί όχι όσους επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία αλλά τον Ελληνικό Λαό πως «φοβάται κάποιο ατύχημα στο Αιγαίο και κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει».

Τα δείγματα αυτά που γλαφυρά αποτυπώνονται από τις δηλώσεις του πολιτικού προσωπικού της κυβέρνησης έχουν προ πολλού ξεπεράσει το στάδιο της πρόκλησης ανησυχίας στην κοινή γνώμη. Είναι προφανές ότι αποσκοπούν στην δημιουργία κλίματος και για να είμαστε πιο σαφείς στην καλλιέργεια του κλίματος αποδοχής της επερχόμενης εθνικής ήττας. Εάν όμως η στάση των στελεχών της κυβέρνησης και συνολικά του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τεκμήριο των μελλοντικών δεινών, τότε η στάση της ΝΔ, η στάση της ένοχης σιωπής, συνιστά την μεγαλύτερη απόδειξη πως το πολιτικό προσωπικό του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου έχει προσυμφωνήσει σε ένα συμβιβασμό εξίσου ανέντιμο, αντεθνικό και προδοτικό όσο υπήρξε ο αντίστοιχος για το Μακεδονικό.

Οι πολιτικάντηδες της ψοφοδεξιάς από την πλευρά τους, εκείνοι που αποκηρύσσουν τον τίτλο του δεξιού και αυτοχαρακτηρίζονται ως κεντρώοι αλλά μεταμορφώνονται κατά τρόπο εντυπωσιακό σε ακραιφνείς «δεξιούς» στις προεκλογικές περιόδους όπως αυτή που διανύουμε, διαβεβαιώνουν την κοινή γνώμη επιχειρώντας να την καθησυχάσουν πως «όλα θ’ αλλάξουν μετά τις εκλογές, το μεγάλο ζητούμενο είναι να φύγει ο Τσίπρας». Αφήνουν δηλαδή να εννοηθεί πως τα εθνικά συμφέροντα θα υπερασπιστούν εις το ακέραιο από την μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ του Κούλη Μητσοτάκη. Μην τους πιστεύετε!

Ψεύδονται και το κάνουν συνειδητά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η ΝΔ αντιμετωπίζει τα εθνικά θέματα είναι η φαιδρή στάση της στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Την οποία ο κύριος Μητσοτάκης θα σεβαστεί, όπως διαλαλεί σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης. Αλήθεια όμως, έχουμε ένα ερώτημα να απευθύνουμε προς τους «μακεδονομάχους» της ΝΔ: εάν ο Μητσοτάκης είχε εντίμως και ευθαρσώς προειδοποιήσει τον διεθνή παράγοντα πως η δική του κυβέρνηση δεν θα αποδεχτεί και θα ακυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών, θα προχωρούσε ή όχι η κατά δήλωσή του «πολύ κακή και επιζήμια συμφωνία»; Δεν το έπραξε φυσικά διότι ακριβώς ήθελε όσο και ο Τσίπρας την κύρωση της Συμφωνίας. Αντίθετα, δεν αμέλησε να διαφυλάξει τάχα τα συμφέροντα της Ε.Ε. στέλνοντας επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαικού Κόμματος απαιτώντας την αποπομπή του Ούγγρου Όρμπαν και του κόμματός του!

Πράγματι, καθίσταται ζήτημα εθνικής επιβίωσης να απαλλαγεί η Πατρίδα και ο Λαός μας από την αριστερά. Συμφωνούμε βεβαίως ότι είναι καλό να φύγει ο Τσίπρας. Είναι όμως καλύτερο μαζί με τον Τσίπρα να φύγει και η αντεθνική στα όρια του νοσηρού ρητορική και πρακτική ενός φύσει και θέσει διεθνιστικού ανθελληνισμού. Την οποία ρητορική και πρακτική έχει πλήρως υιοθετήσει ο πρόεδρος της ΝΔ και το σύνολο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Να φύγει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι για να έρθει ένας γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ, αστράτευτων διεθνιστών, μασόνων και άθεων, υπερασπιστών παιδεραστών και θαυμαστών σφαγέων κομμουνιστών. 

Η Πατρίδα και ο Λαός πρέπει να αναπνεύσουν ξανά ελεύθερα και η εθνική ελευθερία είναι πια ταυτόσημη με την επικράτηση του Λαϊκού Εθνικισμού και της Χρυσής Αυγής.

Ευάγγελος Καρακώστας, 
βουλευτής Βοιωτίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου