ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΠΕΙΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΝ: 

Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΠΕΙΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Υπάρχει κάτι σχετικό με την Χρυσή Αυγή, που δεν το αμφισβητούν ούτε οι πιο κομπλεξικοί και μανιασμένοι αντίπαλοι της: η άνοδός της! Κάποιοι δε εξ’ αυτών, δεν διστάζουν να την ομολογούν κιόλας – έστω κι αν οι εταίρες δημοσκοπήσεων κάνουν το… κορόιδο.

Έτσι, σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην φυλλάδα των Ιών, με τίτλο «Ο φασισμός δεν γεννήθηκε χτες. Και δεν θα πεθάνει αύριο», για να διαφημίσει μια έκδοση γνωστού και μη εξαιρετέου «αντιφασίστα» και «αντιρατσιστή», αναφέρονται μεταξύ των άλλων και τα εξής:

«Η άνοδος της Χρυσής Αυγής και των νεοναζιστικών αντιλήψεων δεν είναι πια απειλή

Είναι η πραγματικότητα. Το δικαιολογημένο κύμα δυσαρέσκειας για το πολιτικό σκηνικό εκφράζεται ποικιλοτρόπως και μια από τις εκφράσεις του, η πιο αδιέξοδη και πιο οδυνηρή, είναι οι φασιστικές πρακτικές που προωθεί και εφαρμόζει η Χρυσή Αυγή…».

Ευχόμαστε από τώρα… περαστικά σ’ αυτούς που θα… πονέσουν πολύ το βράδυ των προσεχών εκλογών, αν και όπως βλέπουμε είναι… προετοιμασμένοι για τα… μαύρα μαντάτα!


2 σχόλια:

  1. Ότι κανει ο ΣΥΡΙΖΑ τωρα ολα ειναι υπογεγραμμένα και απο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ... απλά φόρτωσαν ολα τα αμαρτήματα και την προδοσια της Μακεδονιας στους απαίδευτους στην πολιτικη ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ κλπ ερασιτέχνες αβγαλτους στο κουρμπετι Αλεκους !!! οσοι τρέξετε να ψηφίσετε ΝΔ, ψηφίζεται ΣΥΡΙΖΑ δηλαδη την ουρα του ΠΑΣΟΚ, (ΚΙΝΑΛ)... κλπ, επειτα να μην παριστάνεται οτι σας εξαπάτησαν, η οτι παίσατε θυματα πολιτικης απάτης...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Άποψη προς Χ.Α λεει, σχετικά με τα θυματα των δουλεμπόρων που εχουν αιχμαλωτιστει στο σκλαβοπαζαρο της ΕΕ... στην Ελλαδα, και δια της βίας εξελληνίζονται...
    εφοσον τους παραχωρηθούν ταξιδιωτικά εγγραφα...και η Ελλάς καταγγείλει καθε συνθηκη που ευνοει το δουλεμποριο... οι ανθρωποι αυτοι θα επιβιβάζονται σε πλοια με προορισμό ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ κλπ,
    και εκει να δουμε πως θα αντιδράσουν οι ΜΚΟ του Σορος...
    καθε υπαλληλος ΜΚΟ που αρπαζει μηνιάτικα ως υπηρεσια στα χοτ σποτ ως επαγγελματιας ανθρωπιστης, θα χρεωθεί,
    και θα υποχρεωθεί να παρει μαζι του, στο σπιτι του, τουλαχιστον απο μια οικογενεια... μέσα απο τα χοτ σποτ που θα διαλυθούν,
    ενω ολα τα χρηματα που δίδονται προς αυτόν τον σκοπό να δίδονται ως επιδοτηση - χρηματική βοηθεια προς ολους,
    οσους θελουν να επιστρέψουν στην πατριδα τους και να συνεχίσουν την ζωήν τους, απο εκει απο οπου τους την διέκοψαν,
    πολεμοχαρής, απατεωνες, τυχοδιώκτες... και εμποροι... !!!
    η Χ.Α να δεσμευτεί απεναντι στην κοινωνια των Ελληνων και απεναντι στους ξεριζωμένους κατατρεγμένους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή