ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ! – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Μας είχαν βάλει φυλακή και ήθελαν να τους ψηφίσουμε! - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Δεν είναι ένας, αλλά σχεδόν το σύνολο των εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι σε κάθε περίσταση κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ότι … έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία δήθεν θα έσωνε την Χώρα. Το πόσο θα την έσωνε αποδεικνύεται απ’ την σκληρή πραγματικότητα της οικονομίας επί των ημερών τους, από το εγκληματικό PSI, που υποδούλωσε οριστικά την Ελλάδα στο ξένο κεφάλαιο. Αποδεικνύεται επίσης, και από τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος καταψήφισε την Νέα Δημοκρατία.

Πέρα όμως από την στάση της Χρυσής Αυγής να καταψηφίσει τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας της κυβερνήσεως Σαμαρά, Δήμα υπάρχει ένα γεγονός αναμφισβήτητο. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Σαμαρά με μια πολιτική σκευωρία είχε φυλακίσει την ηγεσία και αρκετούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Τι ήθελαν; Να μας έχουν βάλει φυλακή και να τους ψηφίσουμε κιόλας; Το πολιτικό θράσος στην προκειμένη περίπτωση πράγματι δεν έχει όρια.

ΗΘΕΛΕ Ο ΔΗΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;

Ο ισχυρισμός όμως της Νέας Δημοκρατίας ότι ρίξαμε την κυβέρνηση επειδή δεν ψηφίσαμε τον Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με αυτήν την ίδια την λογική, αφού ο ίδιος ο Δήμας είχε δηλώσει δημόσια ότι εάν εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, τότε δεν θα δεχθεί την εκλογή του. 

Δημόσια, λοιπόν, είχαν αρνηθεί την ψήφο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και τώρα … παραπονούνται! Γιατί παραπονούνται; Ξεχνούν επίσης, ότι δέχθηκαν την ψήφο δύο βουλευτών, οι οποίοι είχαν εκλεγεί με την Χρυσή Αυγή και είχαν ανεξαρτητοποιηθεί; Και αυτό δείχνει και την πολιτική τους υποκρισία και το πολιτικό θράσος τους.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου