ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Η ΚΟΜΣΟΜΟΛ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!

ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΙΑΤ 

ΜΠΗΚΕ Η… ΚΟΜΣΟΜΟΛ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!


Όπως είδαμε αυτές τις μέρες, η ελληνική… Κομσομόλ (ΚΝΕ) μπήκε στην… πρωτοπορία της καταστολής των μαθητικών κινητοποιήσεων, παλεύοντας με νύχια και με δόντια να τις αποτρέψει και να τις καταστείλει. 

Κνίτες ήταν αυτοί που πήγαν σε σχολεία για καταστολή (κι έφυγαν τρέχοντας!), κνίτες αυτοί που πήγαιναν έξω από τα σχολεία και μοίραζαν προκηρύξεις κατά των καταλήψεων-πορειών, αλλά και απειλές για «τσάκισμα» σε μικρούς μαθητές, κομμουνιστές ινστρούχτορες του ΚΚΕ οι καθηγητάδες που οργίασαν κατά των κινητοποιήσεων, κνίτες κι αυτοί που οργάνωσαν την αντισυγκέντρωση-παρωδία στα Προπύλαια, την ώρα των τεράστιων συγκεντρώσεων των μαθητών σ’ ολόκληρη την χώρα!

Πως συνέβη αυτό και οι… επαναστάτες του αριστεριστή Κουτσούμπα έδρασαν ως «βασιλικότεροι του βασιλέως», ως μακρύ χέρι της αμερικανόδουλης συγκυβέρνησης των συντρόφων τους του ΣΥΡΙΖΑ;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής Πάιατ, πρωτομάστορας από το παρασκήνιο της Συμφωνίας των Πρεσπών, πανικοβλήθηκε από τις μαθητικές κινητοποιήσεις και ειδοποίησε τους Τσιπροκαμμένους «να κάνουν κάτι γρήγορα και αποτελεσματικά», γιατί «την χάνουμε την συμφωνία»!

Οι Τσιπροκαμμένοι εξαπέλυσαν αρχικά τους συνήθεις αναρχοκομμουνιστές παρακρατικούς των… «συλλογικοτήτων», με νυχτερινές και ημερήσιες «επισκέψεις» στο λύκειο Γέρακα (που άναψε τη φωτιά), αλλά οι καταλήψεις επεκτείνονταν μέρα με την ημέρα σ’ ολόκληρη την χώρα, με ταχύτητα… αστραπής! Κάπως έτσι χάθηκε κάθε έλεγχος και ο Πάιατ απαίτησε την άμεση επέμβαση του ΚΚΕ!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, κάλεσε εκτάκτως τον Κουτσούμπα στην κατοικία του, πίσω από την αμερικανική πρεσβεία, για να τους μεταφέρει ο ίδιος την εντολή. Επειδή δε ήταν μεσημέρι και ο Ύπατος Αρμοστής τον διέταξε «δεν πάει άλλο, να τσακιστείς και να’ ρθεις εδώ αμέσως», ο αρχικουκουές προφασίστηκε ότι βρισκόταν στην… επαρχία και θα επέστρεφε το συντομότερο. Πονηρός ο «βλάχος», άφησε να πέσει το σκοτάδι για να περάσει τις πύλες της πρεσβευτικής κατοικίας, με αυτοκίνητο που είχε φιμέ τζάμια, ενώ μόλις βγήκε απ’ αυτό περικυκλώθηκε από μπράβους κι ενώ είχε ξαστεριά άνοιξε μια μεγάλη… ομπρέλα και «καλύφθηκε» απ’ αυτήν, για να αποκλείσει κάθε πιθανότητα φωτογράφισής του από περιοίκους που θα τύχαινε να ήταν στα μπαλκόνια τους!


Τη συνέχεια δεν την ξέρουμε –αλλά μπορούμε να την… μαντέψουμε- και τα αποτελέσματα των διαταγών Πάιατ τα είδαμε στην πράξη !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου