ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Χρήστος Παππάς: Ο Αριστερός σας θίασος έχει απωλέσει την Λαϊκή στήριξη


Στην σημερινή Ολομέλεια, προτελευταία μέρα της συζητήσεως του προϋπολογισμού του 2019 που παρουσίασε προς ψήφιση η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τοποθετήθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, παρουσιάζοντας τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τονίζοντας ότι ο προϋπολογισμός του 2019 δεν μπορεί να εξωραΐσει τις μνημονιακές πολιτικές επιλογές των κυβερνώντων που παραμένουν δέσμιοι αυτής της πολιτικής και άγονται και φέρονται από τις ορέξεις των δανειστών. 
Απέδειξε με στοιχεία και αριθμούς πως το αφήγημα της «ανάπτυξης» αποδεικνύεται ένα μεγάλο ψέμα. Στάθηκε δε, και στο ζήτημα για το οποίο ελάχιστοι ομιλητές πήραν θέση, δηλαδή τα στοιχεία του προϋπολογισμού για την Εθνική Άμυνα που οδηγούν ουσιαστικά στον αφοπλισμό της Πατρίδος μας
Κατέληξε, δε, λέγοντας ότι ο τυχάρπαστος Αριστερός θίασος έχει απωλέσει την λαϊκή στήριξη και εμπιστοσύνη του ελληνικού Λαού και αυτός ο θίασος δεν είναι διατεθειμένος να συγκρουστεί για τα συμφέροντα του Λαού, όπως πρόσφατα συγκρούστηκε μία άλλη Χώρα του ευρωπαϊκού Νότου, η Ιταλία και πως μόνη ελπίδα για έξοδο από τον φαύλο κύκλο της εφαρμογής των σχεδίων της Νέας Τάξεως και των οικονομικών, και όχι μόνο, επικυρίαρχων αποτελεί μόνο μια Εθνική-Λαϊκή Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. 
Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του Συναγωνιστή Παππά: 
«Καταρχάς, μια αναφορά στο τελευταίο φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη και στην παταγώδη αποτυχία της ομιλίας του Πρωθυπουργού. Παρουσιάζω και καταθέτω στα πρακτικά φωτογραφία από την συγκέντρωση του κ. Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην ΕΡΤ και φαίνεται καθαρά το καταμετρημένο ακροατήριο, το οποίο ήταν καταμετρημένο έναν προς έναν, ήταν 1.477 πολίτες, και αν βάλουμε και τους τρεις με το κόκκινο περιβραχιόνιο που μας πήγαν σε άλλες εποχές, μας θύμισαν την πολιτικοφυλακή της ΟΠΛΑ, έχουμε 1.500. Δηλαδή 1.500 με 50 άτομα που χωράει το πούλμαν, έχουμε 30 ολόκληρα πούλμαν, 30 μόλις πούλμαν σε μια πόλη 800.000 κατοίκων!
Μόνο και αυτό αποδεικνύει ότι έχετε χάσει την δεδηλωμένη στον ελληνικό Λαό και πρέπει αυτή η Βουλή να διαλυθεί και να προχωρήσουμε σε εκλογές. Πασιφανές λοιπόν για να πάω στο θέμα, ότι η Κυβέρνησή σας, έχοντας χάσει  κάθε ηθικό έρεισμα έναντι του εκλογικού σώματος και έναντι όλων αυτών των υποτιθέμενα πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, αυτών που την εξέλεξαν δηλαδή, επαναλαμβάνει τις ψευδείς υποσχέσεις σήμερα με τη μορφή και του προϋπολογισμού.
Αναρωτήθηκε κανείς άραγε γιατί οι ξένοι δανειστές που μέχρι να εκλεγείτε στην εξουσία βρίζατε, τώρα σας αγαπούν; Αναρωτήθηκε κανείς γιατί και εσείς τους αγαπάτε και φτάνετε στο αίσχιστο σημείο αναξιοπρέπειας και ενδοτισμού να γίνεστε κυριολεκτικά «ρουφιάνοι», να γίνεστε «ρουφιάνοι» τους, να καρφώνετε την χώρα στο εξωτερικό, επειδή και είναι αλήθεια, ανταλλάξατε την Μακεδονία μας με τις συντάξεις; 
Αναρωτήθηκε κανείς  γιατί δεν υπήρξε πραγματική διαπραγμάτευση ποτέ επί των ημερών σας, αλλά πλήρης αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων που έθεσαν οι δανειστές; Επειδή η Κυβέρνηση, όπως έδειξε με όλα τα μνημόνια που ψήφισε, τα μεσοπρόθεσμα, τους κόφτες, τις ενδιάμεσες συμφωνίες, έδειξε αποφασισμένη να ξεπουλήσει οτιδήποτε και να της ζητηθεί για να παραμείνει έστω και μία ώρα, έστω και λίγες εβδομάδες, γαντζωμένη στην εξουσία. Γι’ αυτό αυτή η κυβέρνηση είναι εθνικά επικίνδυνη. Και μόνο αυτό το γεγονός αποδεικνύει ότι η Κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστερά» άγεται και φέρεται από τις ορέξεις των δανειστών, όπως ακριβώς  συνέβαινε και με της Κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Τώρα, μετά από περίπου 4 χρόνια διακυβέρνησης, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τους ίδιους συμψηφισμούς με τους ξένους δανειστές, τι είναι εκείνο που σας έδινε δήθεν το «ηθικό πλεονέκτημα» έναντι των υπολοίπων κομμάτων που κυβέρνησαν; Το ότι καταντήσατε την Χώρα, Χώρα τουρισμού των μπαχαλάκηδων διεθνώς; Ότι καταντήσατε την Χώρα τόπο προορισμού κάθε συμμορίας λαθρομεταναστών;
Ότι κυβερνάτε με τους συγγενείς και φίλους σας, που από τίμιους – να το πούμε αυτό - ντελιβεράδες, τεμπελχανάδες των Εξαρχείων, αμπελοφιλόσοφους άεργους, τους μετατρέψατε σε «μπίζνεσμαν» και νεροκουβαλητές της κυβέρνησής σας; Τουρίστες με τα λεφτά του ελληνικού Λαού τους μετατρέψατε. Ότι προσπαθήσατε με τους πρόθυμους συνομιλητές σας να αλώσετε την Ορθοδοξία, μέσω της δήθεν συνταγματικής αναθεώρησης,  και να απαξιώσετε τον κλήρο, να διαλύσετε ό,τι είχε απομείνει από Ιστορία και εθνική παιδεία; 
Όλα αυτά αποτελούν όχι ένα αντάλλαγμα, που ψέλλισε έστω τώρα και καθυστερημένα και δημοκοπικά ο εκπρόσωπος της συνιστώσας σας, ο κ. Μητσοτάκης, που τα έχει ψηφίσει όλα. Είχε ψηφίσει ανεξαιρέτως τα μνημόνια, είχε ψηφίσει τα τζαμιά, είχε ψηφίσει τους νόμους για την λαθρομετανάστευση, είχε ψηφίσει το αντιρατσιστικό, είχε ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης, όλα. Και αποτελούν αυτά όχι ένα αντάλλαγμα λοιπόν, αλλά ένα πλέγμα ανταλλαγμάτων που συνειδητά παραδίδετε από τα Όσια και Ιερά της Πατρίδος μας, μόνο και μόνο για την πρόσκαιρη επιβίωσή σας και για να μπορέσετε να έρθετε σε ευθεία με τις ιδεολογικές σας προκαταλήψεις, τις Αριστερές ιδεολογικές σας αγκυλώσεις.
Να σας θυμίσω κ. Τσίπρα – που δεν είστε εδώ αυτήν την στιγμή - ότι η υποκριτική απομόνωσή σας με την εικόνα του «Άξιον Εστί» στο Άγιον Όρος, όταν το επισκεφθήκατε ως άθεος, αν και μπορεί να εξαπατά πρόσκαιρα τους αφελείς πιστούς που σας χάρισαν την ψήφο τους, δεν σώζει την ψυχή σας, αλλά ακόμα χειρότερα για εσάς, δεν σώζει την κυβέρνηση σας, δεν σας σώζει έναντι του Έθνους και της Ιστορίας, Ιστορίας που θα σας καταγράψει ως την πιο μειοδοτική και ξενόδουλη Κυβέρνηση από απαρχής του Ελληνικού κράτους, συμπεριλαμβανομένων και των κατοχικών κυβερνήσεων.
Όλοι οι υπάρχοντες δείκτες της ελληνικής οικονομίας, απεικονίζουν θεαματικά την παταγώδη αποτυχία σας σε όλα τα επίπεδα της ιδιωτικής και δημόσιας οικονομικής πραγματικότητας: Η κατανάλωση, ως ποσοστό του ΑΕΠ έπεσε κάτω από το 20%, ο αριθμός των οικοδομικών αδειών παραμένει καθηλωμένος κοντά στις 13.000 από το 2014, ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής πάει από το κακό στο χειρότερο ακόμα και συγκριτικά με το 2017, οι καταθέσεις δεν έχουν επιστρέψει στις ανακεφαλαιοποιημένες με τα λεφτά μας τράπεζες, οι οποίες παραμένουν ζόμπι, τράπεζες ζόμπι, η ανεργία, τα χαλκευμένα στοιχεία, το ποσοστό παραμένει το μεγαλύτερο στην Ε.Ε., και επίσης το 14%, ένα άλλο ποσοστό, το οποίο αφορά το ποσοστό του πληθυσμού που είναι σε κίνδυνο φτώχειας  και όλα αυτά τα στοιχεία, είναι επίσημα δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα της «Διανέοσις», για να μην τα αμφισβητήσετε.
Διαβάζω

- 100 επιχειρήσεις κλείνουν καθημερινά, 
- άνω των 8 δισ. ευρώ είναι οι απλήρωτες υποχρεώσεις του Δημοσίου απέναντι σε ιδιώτες, 
- άνω από 100 δισ. ευρώ τα χρέη των ιδιωτών προς το κράτος, 
- 5,2 δισ. ευρώ η συρρίκνωση της ιδιωτικής αποταμίευσης, 
- 600.000 επαγγελματίες χρωστούν ακόμα και το ρεύμα, 
- 400.000 επιχειρηματίες με καθυστερημένες οφειλές στον ΟΑΕΕ, 
- ενώ 5 στους 10 αδυνατούν να καταβάλουν ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις, παρά τις ρυθμίσεις. Και θα το δείτε, και παρά τις 120 δόσεις που θα υποσχεθείτε. 
- Την ίδια στιγμή, χάθηκαν σε σύγκριση με πέρσι από την αγορά 130 εκ. ευρώ, 
- κλάδοι όπως τα είδη πρώτης ανάγκης σημείωσαν φέτος νέα μείωση στις πωλήσεις από 4- 10%, 
- ενώ ούτε μια νέα θέση εργασίας δεν έχει ανοίξει σε παραγωγικούς τομείς της οικονομίας, πέραν από τους κρατικοδίαιτους διορισμούς που προανέφερα, από αυτούς τους λίγους και «εκλεκτούς», δικούς σας. 

Αιχμή του δόρατος της μνημονιακής πολιτικής που έχετε υιοθετήσει καλύτερα και από τους προκατόχους σας, αποτελεί η υλοποίηση  του προγράμματος για την «αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας», που συνεχίζετε και με τα μέτρα αυτά.
Το υπερπλεόνασμα διαμορφώνεται στα 6,9 δισ. ευρώ, στο 3,6% του ΑΕΠ. Αυτό προκύπτει από την υπερφορολόγηση και την περικοπή του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Σύμφωνα με έκθεση της Εθνικής Τράπεζας, το υπερ-πλεόνασμα το 2017 έφτασε σε ύψος 4,2% του ΑΕΠ, και «είχε αρνητική επίδραση στην οικονομική δραστηριότητα της τάξης του 12% για το 2017». 
Αυτό σημαίνει ότι το υπερπλεόνασμα υπονομεύει τον ρυθμό ανάπτυξης, αλλά εσείς συνεχίζετε να το χρησιμοποιείτε ως ένα επικοινωνιακό πλεόνασμα, ως ένα τέχνασμα, το κόστος του οποίου επωμίζονται οι μισθωτοί, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι ιδιοκτήτες ακινήτων, οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι κάτοικοι των νησιών, προκειμένου εσείς να δώσετε ένα προεκλογικό χαρτζιλίκι, ένα «εφάπαξ κοινωνικό μέρισμα» και να το δώσετε κυρίως όχι σε Έλληνες, αλλά σε ελληνοποιημένους λαθρομετανάστες.
Υπολογίζεται ότι 162,6 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα μέχρι το τέλος του χρόνου θα πρέπει να πληρώνουν τα νοικοκυριά, οι επιχειρήσεις και οι ιδιοκτήτες ακινήτων προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του προϋπολογισμού ώστε να βγει το υπερπλεόνασμα και να δοθεί το κοινωνικό μέρισμα.
Θα αναφερθώ σε κάτι το οποίο πολλοί ομιλητές δεν αναφέρθηκαν και κακώς, είναι το θέμα της Εθνικής Άμυνας. Προϋπολογισμός και Εθνική Άμυνα. Όσον αφορά την Εθνική Άμυνα για το 2019 έχουμε έναν προϋπολογισμό  που στην ουσία συνεχίζει την κάθετη μείωση των αμυντικών δαπανών που επιβάλλουν οι δανειστές τα τελευταία χρόνια. Η Πατρίδα μας μένει αθωράκιστη. 
Έναν προϋπολογισμό που οδηγεί στην πράξη σε αφοπλισμό της Πατρίδας μας, την στιγμή που η Άγκυρα θέτει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της Συνθήκης της Λωζάνης, την στιγμή που αλωνίζει στο Αιγαίο, την στιγμή που υπάρχουν βεβαιωμένα φόβοι για ένα «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο, το οποίο θα δημιουργήσει τετελεσμένα.
Ο αμυντικός προϋπολογισμός για το 2019 μπορεί να είναι αυξημένος σε σχέση με τους αντίστοιχους του 2018 και του 2017, αλλά βρίσκεται – για να τα ξέρει ο κόσμος αυτά - χαμηλότερα από τον προϋπολογισμό του 2016. Χαμηλότερα κατά 53,59 εκατ. ευρώ. Και αναρωτιέμαι, έως πότε και με ποία μέσα οι Ένοπλες Δυνάμεις θα αποτελούν μια ικανή δύναμη αποτροπής προς όφελος της Πατρίδος, όταν οι αμυντικές δαπάνες περικόπτονται, το προσωπικό μειώνεται και οι μισθοί το ίδιο; 
Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση, μια εθνική λαϊκή κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής έχει την πολιτική βούληση για την επανασύσταση της εγχώριας πολεμικής βιομηχανίας, τον εξορθολογισμό στα εξοπλιστικά προγράμματα και την διατήρηση των υπαρχόντων οπλικών συστημάτων σε άριστη επιχειρησιακή κατάσταση. 
Τελειώνοντας να πω ότι η Χρυσή Αυγή, είχε με κάθε ευκαιρία τονίσει ότι το χρέος που έχει συσσωρευτεί, δεν είναι πραγματικό- όπως απέδειξε και η εμμονή της Ε.Ε. στην προστασία του κ. Γεωργίου. Το χρέος είναι πλαστό, προκειμένου η Χώρα να μπει με τεχνικό τρόπο σε μνημόνια, ώστε με τον τρόπο αυτό να οδηγηθεί στην υποθήκευση και τελικά στην πώληση της δημόσιας περιουσίας της και κυρίως του πλούτου του υπεδάφους της. 
Με τον τρόπο αυτό, η σημερινή Κυβέρνηση, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως οι προηγούμενες, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο συνεχίζει το καταστροφικό έργο της πώλησης της Πατρίδας αλλά το βελτιώνει προς όφελος των δανειστών, αφού δένει, δεσμεύει, την χώρα για δεκαετίες, για 99 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα με το αγγλικό δίκαιο. 
Είναι σε όλους φανερό πλέον ότι την έξοδο από αυτόν τον φαύλο κύκλο εφαρμογής των σχεδίων της Νέας Τάξης και των δανειστών μπορεί να εφαρμόσει μόνο μια εθνική κυβέρνηση, που με την λαϊκή στήριξη θα συγκρουστεί με τους επικυρίαρχους της Ε.Ε. όπως προσφάτως έπραξε επιτυχώς μια επίσης χώρα του Νότου, μια μεσογειακή χώρα, η Ιταλία, η οποία βεβαίως έχει Κυβέρνηση λαϊκής στήριξης και όχι Αριστερό κυβερνητικό θίασο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου