ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Πυξίδα Ιδεών: Ο Ελληνισμός, η Ορθοδοξία και το Εθνικιστικό Κίνημα

Προβληματιζόμαστε βαρύτατα καθώς κατανοούμε πως η αβυσσαλέα και μύχια κρίση της νέας ελληνικής μας ταυτότητας μπορεί να έχει κοσμογονική – συνθετική ή αφανιστική – διαρρηκτική κατάληξη, ενέχοντας σαν κομβικό της άξονα την τιτάνια διαλεκτική πάλη μεταξύ της πάτριας και της χριστιανικής κοσμοθεώρησης. Βεβαίως όμως, αυτή η κρίση θα χάσει κάθε ιστορική υπόσταση αν λείψει το Γένος των Ελλήνων. Τώρα διενεργείται από το Κίνημά μας ένας πολυμέτωπος Αγώνας Εθνικής Αντίστασης. Οτιδήποτε τον υπονομεύει για λόγους κάποιας δήθεν «ιδεολογικής καθαρότητας» είναι τουλάχιστον στενόμυαλη και εγωπαθητική μανία και οδηγεί την Λαϊκή μας Κοινότητα σε ψυχοπνευματικό ακρωτηριασμό, κοντά στην ώρα που θα κληθεί να πολεμήσει «πάσει δυνάμει», για την ίδια της την επιβίωση.

Συνεπώς εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου είμαστε φανατικά πολέμιοι της σημερινής εξουσίας και της παραδουλεύτρας της καθεστωτικής ψευτοδιανόησης, που χαλκεύουν δολίως και διαρκώς νέους τρόπους ελέγχου και διαμόρφωσης των απόψεων, σκέψεων και στάσεων ζωής του αφελληνισμένου «οχλολαού». Δηλαδή ελέγχου της ίδιας της ζωής των προγονόπληκτων Γραικύλων, των χριστιανοπαθητικών Ρωμιών, των υλιστών Ραγιάδων και των πάσης φύσεως ευσεβιστών Γκιαούρηδων.

ΟΛΟΙ αυτοί χάνουν σταδιακά την ικανότητα να αισθανθούν και να βιώσουν την κρίσιμη, άϋλη και συνάμα απτή αλήθεια της Πατρίδας, ενώ παράλληλα τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης υποστηρίζουν αδιάκοπα την εθνοαποδομητική αγορά ιδεών με τα χυδαία τους προϊόντα, επιτείνοντας εκθετικά τη σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό.

Η Ελληνική Κοσμοαντίληψη, «φιλόθεη και φιλάνθρωπη συνάμα», ευρισκόμενη σε πλήρη αντίθεση με την αυτιστική και ψυχοπαθητική υλόφρονα αντίληψη των Παγκοσμιοποιητών «δούλων του Μολώχ», είναι διαποτισμένη στην ολότητά της με την έννοια της θειότητας του ίδιου του ελεύθερου ανθρώπου, όντος προορισμένου για στοχασμό, ηθική επιλογή και κρίση, η ατομική ψυχή του οποίου, στην αγνότερη μορφή της, είναι ένθεος σπινθήρας, παρόμοια με την υποστατική ψυχή του Σύμπαντος Κόσμου. Το δραστικό συνεχές αυτού του ένθεου ανθρώπινου σπινθήρα, αντανακλά στην βαθύτερη ελληνορθόδοξη παράδοση του «εν ημίν Χριστού» και εκδηλώνεται στο «εύψυχον το ελεύθερον».

Ο σύγχρονος μας κόσμος κινείται, ή μάλλον έρπει, μ’ έναν καταθλιπτικό ρυθμό, όπως τραγούδησε τον 5ο π. Χ. αιώνα (!) ο Σέξτος Αυρήλιος Προπέρτιος στις «Ελεγείες» του (III, 13, 48): «Με τον χρυσό εξορίστηκε η πίστη μας, με τον χρυσό καταχράστηκαν τα δίκια μας. Ο χρυσός επηρεάζει το νόμο και σύντομα θα πάψει κάθε σεμνό περιορισμό». Πρέπει να γνωρίσουμε και να καταλάβουμε την «πάσα αλήθεια» γι’ αυτόν τον κολασμένο χρυσό που διαφεντεύει τ’ αφεντικά των ΗΠΑ τα οποία διαφεντεύουν τον Κόσμο. Εκεί στη Νέα Υόρκη όπου ορθώνεται το άγαλμα της «ελευθερίας» στ’ οποίο ο αλησμόνητος αυτόχειρας της Πρέβεζας Κώστας Καρυωτάκης φθέγγει με πικρή θλίψη, λόγο πικρόχολο και προφητικό: «Πεταλούδες χρυσές οι Αμερικάνοι, λογαριάζουν, πόσα δολάρια κάνει σήμερα το υπερούσιο μέταλλό σου… Λευτεριά, Λευτεριά, θα σ’ αγοράσουν έμποροι και κονσόρτια κι Εβραίοι.»

Εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είμαστε ιδεολόγοι των δραστικών βιωμάτων κι όχι των αφηρημένων αξιωμάτων. Σκεπτόμενοι παγκόσμια κι ενεργώντας τοπικά, μπορούμε και πρέπει να καταπολεμήσουμε αυτή την απάνθρωπη Ύβρη, πνίγοντάς την στα σάλια των κολάκων της και στα λύματα που εκπέμπουν οι κάθε χροιάς «διανοούμενοι» απολογητές της! Τα χρόνια που ζούμε είναι καθοριστικά και τελεσίδικα για την επιβίωση του Έλληνα Ανθρώπου και την οριστική κατανίκηση των αποσυνθετικών, αθρωποκτόνων και δουλοκτητικών δυνάμεων του πλουτοκρατικού ανθελληνικού Κτήνους!

Ο παθιασμένος Αγώνας μας δεν μπορεί παρά να αποτυπώνει απόλυτα τη ρήση του ιδεολογικού μας προφήτη, του Περικλή Γιαννόπουλου, όταν από τα Ηλύσια Πεδία μας επισημαίνει αγέρωχος, λουσμένος στο Απολλώνιο Φως που λάτρεψε: «Σκοπός του Έλληνα είναι ο εξανθρωπισμός της οικουμένης!» Καμιά λοιπόν άκαιρη και παράταιρη επιδίωξη θεολογικής στοιχείωσης και ένθεου προβληματισμού δεν χωρεί ανάμεσά μας Συναγωνιστές και αναγνώστες. Η Αποκάλυψη της Αλήθειας είναι προσωπική για κάθε Άνθρωπο, όταν αυτός αποκτήσει Πρόσωπο και έχει μορφή… «ο Παντοδύναμος Δημιουργός μας βλέπει ακριβοδίκαια, όπως ακριβώς τον βλέπουμε εμείς!».

Εμπρός λοιπόν 

«ΔΟΥΛΟΙ ΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΕΙ ΑΤΟΠΩΝ, ΥΠΕΡΟΠΤΑΙ ΔΕ ΤΩΝ ΕΙΩΘΟΤΩΝ»! 

Από την Λεωφόρο Ηρακλείου 

έως τις Βουλιαράτες,

την πορεία οδηγούν οι Ήρωές μας.

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου