ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΤΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ! ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ «ΥΠΟΔΟΧΗ» ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται οι ΗΠΑνθρωποι-δοσίλογοι του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της πατριωτικής συγκέντρωσης «υποδοχής» του ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη, όπου θα τολμήσει να εμφανιστεί και να μιλήσει για την προδοτική Συμφωνία που υπέγραψε, κατ’ εντολήν των υπερατλαντικών αφεντικών του.

Νομίζοντας δε, πως «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση», εξέδωσαν μια άκρως απειλητική ανακοίνωση, στην οποία αποκαλούν «ακροδεξιό συρφετό που νομίζει ότι μπορεί να κάνει κουμάντο στη Θεσσαλονίκη» τους πατριώτες διαδηλωτές και απειλούν πως «θα πάρει την απάντηση που του αξίζει από τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Μακεδονίας».

Υπονοώντας βεβαίως, πως θα κατεβάσουν στα πεζοδρόμια τους αναρχοκομμουνιστές παρακρατικούς τους και τα φυτά της ΚΝΕ. Σιγά αμερικανοκομμούνια, μας τρομάξατε!

Όλοι, μα όλοι, στην συγκέντρωση «υποδοχής» του ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ στις 19:00, στον Λευκό Πύργο – Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ… SOLUN, 
ΣΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» 
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!


Αποθρασύνθηκαν τελείως οι κάθε λογής προδότες, με την Συμφωνία των Πρεσπών και την προοπτική αναγνώρισης «μακεδονικής» μειονότητας στην Βόρεια Ελλάδα, όπως προβλέπει μυστικό πρωτόκολλο της προδοτικής Συμφωνίας. 

Έτσι, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς, Μ. Λαμψίδης, κάνει κάλεσμα στους «Μακεδόνες» για την ομιλία του Τσίπρα, στην Solun (όπως αποκαλούν Σκοπιανοί και Βούλγαροι την Θεσσαλονίκη…) στην «μακεδονική» και στην βουλγαρική γλώσσα – που στην ουσία είναι η ίδια γλώσσα, με κάποιες μικροδιαφορές!!!

Πρόκειται βεβαίως για επανάληψη της Ιστορίας, καθώς οι πολιτικοί απόγονοι των εαμοβουλγάρων κομμουνιστοσυμμοριτών, παίρνουν ρεβάνς με την Συμφωνία των Πρεσπών, γι’ αυτό που δεν κατάφεραν να πετύχουν το 1946-1949!

Είναι επιτακτική ανάγκη, να είμαστε ΟΛΟΙ στον Λευκό Πύργο, την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 19:00, για να «υποδεχθούμε» τον αρχιπροδότη Τσίπρα όπως του αξίζει και να δώσουμε μια υπερήφανη ελληνική απάντηση στο προδοταριό!

Έλληνες, πιάστε… «ντομάτες»! 

Δε θα τους χωράει ο τόπος πουθενά! 
Παντού να τους υποδεχόμαστε όπως αξίζει σεΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου