ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΣΕΞ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ Zήτω το… ήθος της αριστεράς


Ήταν αναμενόμενο, μιας και όλα τα πόστα στην εκπαίδευση τα΄ χει πιάσει το κομμουνισταριό – από την εποχή του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή.

Συριζαίος, λοιπόν, ο καθηγητής των ΤΕΙ Σερρών, που απαιτούσε λεφτά και σεξ για να περάσει τις φοιτήτριες στις εξετάσεις. Εμ, τι άλλο θα ήταν;

Έτσι εξηγείται άλλωστε η εκκωφαντική σιωπή των συνδικαλιστικών οργάνων των μαρξιστών ινστρουχτόρων της «εχπαίδευσης»! 

Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί: 
ζήτω το… ήθος της αριστεράς! 
Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη!


Καθηγητής ή κοινωνικό απόστημα;



Το πρόβλημα με την παρεχόμενη υπό του κράτους Παιδεία είναι απόλυτα συνυφασμένο με το γενικότερο Εθνικό κοινωνικό και πολιτικό μας πρόβλημα ως χώρα και ως λαός. Τα τελευταία χρόνια με την σταδιακή επέκταση της επιρροής της αριστεράς στον Δημόσιο βίο και στην Ελληνική κοινωνία οι κλασσικές σπουδές που σε ολόκληρο τον κόσμο χαρακτηρίζονται γραμμή άμυνας της κοινωνίας απέναντι στην Αξιακή αποσάθρωση στον κοινωνικό ευτελισμό και στην καταβαράθρωση της κάθε κοινωνίας διαπιστούται πόσο αναγκαίες είναι για την διαμόρφωση της κάθε κοινωνίας.

Η διαπαιδαγώγηση της κοινωνίας και των επόμενων γενεών είναι αδήριτα αναγκαίο μέσω της Παιδείας να είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη ώστε να αναπαράγει τις Αρχές του τρόπου ζωής που κάθε Πολιτεία προασπίζει και προβάλλει. Τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα μετά το 1981 μαζί με οπωσδήποτε αναγκαίες κοινωνικές παρεμβάσεις είχαμε ανατροπή όλων εκείνων των Αρχών που διέκριναν την Ελληνική κοινωνία.

Η υποχωρητικότητα της Πολιτείας απέναντι στις απαιτήσεις της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς οδήγησαν στην απαξίωση των Εθνοσυλλογικών Ιδανικών και στις Αξίες εκείνες που εξέθρεφαν Γενιές και γενιές Ελλήνων οικοδομώντας Ηθικά αναχώματα κοινωνικής άμυνας. 

Σήμερα πλέον η προπαγάνδιση της γενετήσιας ανωμαλίας θεωρείται υποχρέωση της Πολιτείας και δεν αναφέρομαι στις εξαιρέσεις λαθών της Φύσης και γενετικών ανωμαλιών.

Διαμορφώθηκαν πολίτες χωρίς πατριωτική φλόγα δίχως Πίστη δημόσιοι υπάλληλοι πλήρεις αστικών ψυχικών συμπλεγμάτων και όχι προσωπικότητες με σφύζουσες και παλλόμενες Εθνικές Αλήθειες με σεβασμό στην Παράδοση των προγόνων και των απερχόμενων.

Αντί όμως οι διδάσκοντες να αποτελούν σκυταλοδρόμους Αξιών και ήθους έχουμε με μεγάλη συχνότητα στα σχολεία ένα μεγάλο μέρος διδασκόντων να χαρακτηρίζεται από δημοσιουπαλληλική νοοτροπία και από ωχαδελφισμό ως προς την αποστολή τους για την διαπαιδαγώγηση της επερχόμενης γενιάς που την εγκαταλείπουν στην ύπουλη προπαγάνδα του κοσμοπολιτισμού. Η αποθέωση του αστισμού και της χρηματοκρατίας αλλοτρίωσαν συνειδήσεις μαθητών φοιτητών και διδασκόντων με συνέπεια την όλη κατρακύλα που βιώνουμε.

Το δόγμα της ελαχιστοποίησης του μόχθου ο εξοβελισμός ως στόχου της ατομικής Αριστείας και ο κοινωνικός αλτρουισμός έχουν αντικατασταθεί από τον ατομισμό και το εξωφρενικό δήθεν βλακώδες δικαίωμα που πριν λίγα χρόνια προπαγανδιζόταν από κάποιους για το δικαίωμα στην... αντιγραφή ! 

Τα πολιτικά κόμματα αναζητώντας ψηφοθηρική πελατεία παράγει την πνευματική οκνηρία με παρατάξεις που ενδιαφέρονται για όσα τους υπαγορεύουν οι κομματικές στους επιδιώξεις και όχι η προαγωγή της μάθησης εκτός φυσικά των εξαιρέσεων που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Το παράδειγμα του αλητήριου καθηγητού στο ΤΕΙ Σερρών που απαιτούσε σεξουαλική ικανοποίηση από τις φοιτήτριες ή χρήματα από τους φοιτητές δυστυχώς δεν αποτελεί αποσπασματικό και μεμονωμένο περιστατικό σύμφωνα με προσωπικές μαρτυρίες πολλών. Είναι αναμφισβήτητη απόρροια της κοινωνικής και Αξιακής σήψης που διαπερνά την κοινωνία ολόκληρη απ' άκρο σε άκρο...

Μάκης Τουμάσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου