ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Πουλάνε παραμύθι στο κλεφτοΠασόκ οτι και καλά είναι τρίτη πολιτική δύναμη.........ενώ η Χρυσή Αυγή καλπάζει σε διψήφιους ρυθμούς

Ευχολόγιο για το κλεφτοΠασόκ 
η μαϊμού δημοσκόπηση της Rass

Την στιγμή που όλοι οι πολιτικοί αναλυτές, αλλά ακόμα και οι συστημικές δημοσκοπήσεις ξεκαθαρίζουν πως η Χρυσή Αυγή είναι αδιαμφισβήτητα η τρίτη πολιτική δύναμη στην επόμενη πεντακομματική Βουλή με αυξημένα ποσοστά, υπάρχουν ακόμα παπαγαλάκια που πλασάρουν το παραμύθι του τρίτου κλεφτοΠασόκ.

Αυτοί είναι οι δημοσκόποι της Rass που παρουσίασαν χθες στο γνωστό για τις σχέσεις του με το κλεφτοΠασόκ, Action 24 μια χαλκευμένη έρευνα που δεν την πιστεύουν ούτε στην Χαριλάου Τρικούπη!

Στην μαϊμού δημοσκόπηση της Rass εμφανίζεται το κλεφτοΠασόκ τρίτο με 9,8% (!) και η Χρυσή Αυγή τέταρτη με 7,4%. Προφανώς πρόκειται για μια καταγέλαστη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και παραπλάνησης της κοινής γνώμης, η οποία όμως είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Να σημειωθεί πως η θετική δημοτικότητα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου καταγράφεται στο 8,7%, ενώ αφήνει και ένα αδιευκρίνιστο 5,6% το οποίο δεν εκφράζει γνώμη. Προφανώς αυτό το ποσοστό είναι η λεγόμενη "κρυφή ψήφος", οι πολίτες δηλαδή που αποφεύγουν να απαντήσουν για την Χρυσή Αυγή από τον φόβο μην στιγματιστούν.

Άρα οι θετικές γνώμες για τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής αγγίζουν το 14,3%.

Επιπλέον, στις κάρτες της δημοσκόπησης για τις διαρροές καταγράφεται μετακίνηση ψηφοφόρων 1% από την ΝΔ και 1% από τον Σύριζα προς την Χρυσή Αυγή. Παρόλα αυτά όμως συνεχίζουν να πουλάνε το παραμύθι του τρίτου κλεφτοΠασόκ...

Η διεξαγωγή των εκλογών, η οποία έρχεται σύντομα, θα τους εκθέσει ανεπανόρθωτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου