ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Η «ΕΞΗΛΙΘΙΩΣΗ» ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ, Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ

Η «εξηλιθίωση» των μαζών μέσω της υποκουλτούρας, είναι το ένα από τα τρία κύρια εργαλεία αυτού του καθεστωτικού πολιτεύματος, που το «συνταγματικό τόξο» αποκαλεί με αυτάρεσκο θράσος δημοκρατία.  

Το δεύτερο είναι ο εκφοβισμός και η τρομοκράτηση των πολιτών και το τρίτο το πελατειακό κράτος του ρουσφετιού. Δυο είναι οι άσπονδοι εχθροί αυτής της εθνομηδενιστικής ψευδο-δημοκρατίας:

Η Αλήθεια και η γνήσια έκφραση της Λαϊκής Θέλησης:

-…Η Αλήθεια, επειδή αν «εθνικό είναι ότι είναι αληθινό» – κατά τον ποιητή του Εθνικού Ύμνου Διονύσιο Σολωμό-, οι οπαδοί της εθνομηδενιστικής ψευτοδημοκρατίας (διεθνιστές ή κοσμοπολίτες) που θέλουν να εξαλείψουν κάθε τι εθνικό, ουσιαστικά είναι υποχρεωμένοι να καταστρέψουν  κάθε τι αληθινό.

-…Και η Λαϊκή Θέληση, όπως προκύπτει ακόμη και από την πολύ πρόσφατη πολιτική ιστορία του τόπου. Αρκεί να θυμηθούν οι Έλληνες πόση περιφρόνηση και χλευασμό προκάλεσαν οι υπογραφές τριών εκατομμυρίων Ελλήνων, που δεν ζητούσαν καν να μην αναγράφεται το θρήσκευμα στις αστυνομικές τους ταυτότητες, αλλά μόνο την ελευθερία να αποφασίσουν οι πολίτες με δημοψήφισμα για το θέμα αυτό.

Να μην ξεχνούν οι Έλληνες τον τρόπο που αγνοήθηκαν τα συλλαλητήρια εκατομμυρίων Ελλήνων για την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας.

Να μην ξεχνούν οι Έλληνες τον τρόπο με τον οποίον αγνοήθηκε το 63% των Ελλήνων που επέλεξαν ΟΧΙ, στο απαξιωμένο δημοψήφισμα για το μνημόνιο! Περιφρονήθηκε η λαϊκή πλειοψηφία με την μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης.

Είναι πολλά λοιπόν τα εγκλήματα προδοσίας κατά του κράτους και των πολιτών, που διαπράχθηκαν από τα «ασπόνδυλα» του «συνταγματικού τόξου» και τα ανθελληνικά τους ανδράποδα. Το μεγαλύτερο όμως έγκλημά βρίσκεται στο ότι, όχι μόνο στέρησαν το λαό από κάθε ελπίδα αντίστασης και αλλαγής, αλλά στο ότι όταν αυτός ο καθημαγμένος λαός, άρχισε να ξαναβρίσκει τον εθνικό του βηματισμό μέσω του Λαϊκού Συνδέσμου, το «συνταγματικό τόξο», αποδεικνύοντας τον ξενόδουλο και αντεθνικό χαρακτήρα του, έστησε την πελώρια σκευωρία με σκοπό τον συνεχή εκφοβισμό και την απόλυτη χειραγώγησή του Λαού, με την συντριβή του Εθνικιστικού Κινήματος.

Δεν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας σήμερα που να δέχεται, ότι οι κρατικές αρχές δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν να σταματήσουν τη δράση των αναρχικών και παρακρατικών εγκληματικών συμμοριών.

Άρα είναι προφανές ότι η τρομοκρατία που ασκούν όλοι αυτοί στους Έλληνες, χρησιμοποιώντας τακτικές μαφίας και μεθόδους ποινικού υποκόσμου, δεν απειλεί με εξόντωση κάποια μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα του εθνικιστικού χώρου, όπως ισχυρίζονται οι δειλοί» αντιφασίστες» δράστες. Απειλεί την προοπτική αναγέννησης του ίδιου του Ελληνικού Έθνους.

A.K.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου