ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΓΑΛΛΙΑ: Ο «νέος» που πόζαρε με τον Macron στην φωτογραφία με το «μεσαίο δάκτυλο» ήταν συνδεδεμένος με αρχηγό ένοπλης συμμορίας που διακινεί κοκαΐνη και συνελήφθη για ναρκωτικά



Η υπόθεση με την φωτογραφία του «νέου» με το «μεσαίο δάκτυλο» πήρε μια νέα τροπή μετά την αποκάλυψη ότι ο «νέος» που παρουσιάζεται με τον Μακρόν στο νησί του Σεν Μαρτέν(Αγίου Μαρτίνου - βρίσκεται στην Καραϊβική) βρίσκεται κοντά στον αρχηγό μιας ένοπλης συμμορίας που ελέγχει την αγορά κοκαΐνης και μόλις οδηγήθηκε (ξανά) στην φυλακή. 

Η φωτογράφηση του Macron με ντόπιους στο Quartier Orleans στα τέλη Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στις εικόνες του Μακρόν με δύο άντρες γυμνούς από την μέση και πάνω.


Ένας από αυτούς ομολόγησε στον 40χρονο πρόεδρο ότι είχε προβλήματα με το νόμο και ότι μπαινόβγαινε ακόμη στη φυλακή. Το γεγονός δεν εξέπληξε καθόλου τον Μακρόν ο οποίος και "συμβούλεψε" τον νεαρό να αφήσει πίσω του το ταραγμένο παρελθόν και να κάνει κάτι "οικοδομητικό". Η αντίδραση του Γάλλου προέδρου, ωστόσο, εξόργισε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και ορισμένους πολιτικούς.


Η Le Parisien αποφάσισε να σκάψει λίγο πιο βαθιά στο παρελθόν του «νέου» και να βρει κάποια ενοχλητικά στοιχεία. Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ReaulfFlemming, ήταν κοντά σε έναν ηγέτη μιας ένοπλης συμμορίας που ελέγχει την αγορά κοκαΐνης από τη γειτονική Γουιάνα.
/
Ο Flemming συνελήφθη το 2015 για ληστεία και καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης. Αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Εν τω μεταξύ, ο δεύτερος «νέος» στη φωτογραφία αποδείχθηκε ότι είναι ξάδελφος του Flemming. Είναι αυτός που έκανε το μεσαίο δάχτυλο.

Ο Flemming συνελήφθη την Παρασκευή για κατοχή ναρκωτικών και αντίσταση κατά της αρχής, δικάστηκε και καταδικάστηκε την Τετάρτη σε οκτώ μήνες φυλακή, οι τέσσερις με αναστολή.

ΠΗΓΕΣεδώ κι εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου