ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δελτίο Τύπου για την προφυλάκιση Παπαντωνίου

Το μισό ΠΑΣΟΚ είναι στον Κορυδαλλό και το άλλο μισό στον ΣΥΡΙΖΑ: όλοι οι κλέφτες να πάνε φυλακή και όχι μόνο ο  Παπαντωνίου με 15 χρόνια καθυστέρηση!

Προφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του, καθότι μετά από 20 και πλέον ώρες απολογίας, ανακριτής και εισαγγελέας διέταξαν την κράτησή τους, αφού δεν κατάφεραν να εξηγήσουν την προέλευση των 2,8 εκατομμυρίων  ελβετικών φράγκων (!) που βρέθηκαν σε λογαριασμούς τους.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου ως μέλος του ΠαΣοΚ, έχει χρηματίσει
  • Στέλεχος του ΟΟΣΑ στο Παρίσι (1978-1981) και ταυτόχρονα σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου
  • Ευρωβουλευτής (1981)
  • Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα ΕΟΚ (1984)
  • Βουλευτής στην Α΄ Αθηνών (1988-2007)
  • Υπουργός Εθνικής Οικονομίας (1994-1996)
  • Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών (1996- 2001)
  • Υπουργός Εθνικής Άμυνας (2001- 2004) 
Σε όλη την παραπάνω πολιτική του πορεία ήταν πάντα μέλος του ΠαΣοΚ και εκλεγόταν στους συνδυασμούς του.

Καθότι είναι το δεύτερο στέλεχος του ΠαΣοΚ, με υψηλότατα κυβερνητικά αξιώματα, μετά τον Άκη Τσοχατζόπουλο, που προφυλακίζεται μαζί με την σύζυγο του, για πελώριες οικονομικές υποθέσεις, αναμένουμε από τον Πρόεδρο της Βουλής, με ηθική ακεραιότητα και κοινωνική ευαισθησία να κινήσει διαδικασίες ώστε η Βουλή να «μπλοκάρει» την κομματική χρηματοδότηση του ΠαΣοΚ και του διαδόχου του σχηματισμού «ΚινΑλ», αφού είναι προφανές ότι το ΠαΣοΚ, το μεγαλύτερο κόμμα που συμμετέχει στον συνασπισμό του ΚινΑλ, είναι κόμμα που (τουλάχιστον) βρίσκεται υπό την εξέταση των εισαγγελέων διαφθοράς, μέσω των μεγαλοστελεχών του.

Εάν ο Πρόεδρος της Βουλής, δεν κινήσει τέτοιες διαδικασίες, επιφυλασσόμαστε των νομίμων δικαιωμάτων μας και  τον καταγγέλλουμε για επιλεκτική διάκριση και δίωξη λόγω πολιτικών θέσεων του Λαϊκού Συνδέσμου. Μέσω αυτού καταγγέλλουμε επίσης όλα τα πολιτικά κόμματα που συνηγορούν στο μπλοκάρισμα κομματικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, κρυπτόμενα ψευτοδημοκρατικά, πίσω από έναν αντισυνταγματικό νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν.

Δεν μπορούν πλέον να κρύψουν, ότι διώκουν την Χρυσή Αυγή γιατί δεν συναινεί μαζί τους στην κατασπατάληση και κατάχρηση του Δημοσίου χρήματος, όπως αποκαλύπτει η δικαιοσύνη ότι κάνουν τα στελέχη τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου