ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ρεπορτάζ Russia Today για την μεγαλειώδη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στις Θερμοπύλες - ΒΙΝΤΕΟ


Ακολουθεί το ρεπορτάζ του μεγαλύτερου ρωσικού μέσου από την μεγαλειώδη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την Μάχη των Θερμοπυλών.

"Εκατοντάδες μέλη του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή συμμετείχαν κρατώντας αναμμένους πυρσούς στις Θερμοπύλες, περίπου 200 χιλιόμετρα από την Αθήνα για τον εορτασμό της Μάχης των Θερμοπυλών το 480 π.Χ., στην οποία ο βασιλιάς Λεωνίδας της Σπάρτης πολέμησε κατά χιλιάδων Περσών με μόνο 300 Σπαρτιάτες για τρεις ημέρες."
Δηλώσεις Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Star Κεντρικής Ελλάδος - Θερμοπύλες 2017Απάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου σε Τσίπρα από τις Θερμοπύλες - ALPHAΤο Λάμδα της Αρχαίας Λακεδαίμονος έλαμψε υπό το βλέμμα του Βασιλέα Λεωνίδα - Φωτορεπορτάζ από την μεγαλειώδη εκδήλωση


Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές συνέρρευσαν και φέτος στο μνημείο των Θερμοπυλών και στο άγαλμα του Σπαρτιάτη Βασιλιά, Λεωνίδα για να τιμήσουν τους αρχαίους προγόνους μαχητές που θυσιάστηκαν για να αποτρέψουν τις ορδές των βαρβάρων.
Με μία λαμπρή τελετή μνήμης στο Ιερό Πεδίο της θυσίας των Θερμοπυλών χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες τέλεσαν το χρέος απέναντι στους Ήρωες και ανανέωσαν τον όρκο προς τους προγόνους για συνέχιση των Εθνικών Αγώνων.


Την εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης άνοιξε ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πνεύμα της Θυσίας των Αρχαίων Σπαρτιατών, κάνοντας την σύνδεση με το σήμερα και τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.


Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας εξιστόρησε το χρονικό της μεγαλειώδους Μάχης, κλείνοντας χαρακτηριστικά: "Είτε θα νικήσουμε για να σωθεί η Ελλάς, είτε θα πέσουμε για την Πατρίδα με τα κανόνια να βροντούν και τις Σημαίες να κυματίζουν".


Η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου αναφέρθηκε στον ρόλο των γυναικών της Αρχαίας Σπάρτης, τονίζοντας την φυλετική συνέχεια και συγκρίνοντάς τις με τις σημερινές περήφανες Χρυσαυγίτισσες.


Ο ηρωικός Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας αναφέρθηκε στο πνεύμα της αυτοθυσίας των Λακεδαιμονίων, παραλληλίζοντας το με τον σημερινό Αγώνα που δίνουν οι Χρυσαυγίτες και τις "νέες Θερμοπύλες" που γράφτηκαν στο Νέο Ηράκλειο, όπου έπεσαν οι Αθάνατοι Συναγωνιστές μας Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης.


Τελευταίος στο βήμα και υπό τα θερμά χειροκροτήματα των χιλιάδων συγκεντρωμένων ανέβηκε Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος τόνισε το διττό νόημα της τελετής Τιμής και Μνήμης στις Θερμοπύλες. Τιμούμε τους Ήρωες που έπεσαν για την Πατρίδα και παράλληλα δεν ξεχνούμε τους "Εφιάλτες" και τους Μηδίσαντες.


Αφού οι σύγχρονοι πολιτικοί έχουν ξεπουληθεί και προδίδουν τα Ιδανικά των Ελλήνων, εμείς οι Χρυσαυγίτες φυλάσσουμε Θερμοπύλες!


Επισήμανε ότι στα Εθνικά θέματα η μια υποχώρηση διαδέχεται την άλλη σε όλα τα Μέτωπα, στην Μακεδονία, την Θράκη και το Αιγαίο. Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση από την μια δίνει τα πάντα στους λαθρομετανάστες και από την άλλη υφαρπάζει τα σπίτια των Ελλήνων.


Σημείωσε πως επί 30 συναπτά έτη δίνει το παρόν στην σεμνή αυτή τελετή, εκτός από το 2014 και το 2015 όπου το καθεστώς τον είχε φυλακισμένο στα κελιά της Τιμής. Μια παράνομη πολιτική δίωξη που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έστειλε το μήνυμα του Αγώνα και της Νίκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως μετά τις Θερμοπύλες, έρχονται οι Πλαταιές.


Η λαμπρή τελετή έληξε με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.Περισσότερες φωτογραφίες:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου