ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ! ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!



Για την υπόθεση της επίθεσης κατά του οικίας Φλαμπουράρη έψαχναν οι αστυνομικοί, σε συντρόφια που καλλιεργούσαν και διακινούσαν ναρκωτικά έπεσαν. Έτσι, η Κρατική Ασφάλεια ανακάλυψε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης στα Εξάρχεια.

Για την καλλιέργεια συνελήφθησαν ένας Έλληνας κι ένας Νιγηριανός, τέσσερις ως μέλη του κυκλώματος διακίνησης και 43 ταυτοποιήθηκαν ως αγοραστές.

Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται κυρίως αναρχοκομμουνιστές της περιοχής. Ιδού και η σχετική ανακοίνωση – που βγήκε πριν προλάβει να παρέμβει η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ:

Η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης αρμοδιότητάς της, αποκάλυψε την δράση εγκληματικού κυκλώματος η οποία δραστηριοποιείτο στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης καθώς και στη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στη περιοχή των Εξαρχείων καθώς και του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας.

Συνελήφθησαν χθες (12-9-2017) στην Αθήνα, δύο (2) μέλη της σπείρας, εκ των οποίων ένας 33χρονος ημεδαπός και ένα 29χρονος υπήκοος Νιγηρίας. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται τέσσερα (4) ακόμη μέλη ως διακινητές και ταυτοποιήθηκαν άλλα σαράντα τρία (43) άτομα ως χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιείτο συστηματικά στην καλλιέργεια κάνναβης καθώς και στην περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή των Εξαρχείων και του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας ( Ομόνοια, Μοναστηράκι, Θησείο, Αμπελόκηποι, Πλ. Κολιάτσου κλπ).

Από τις κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, -552- γραμμάρια κάνναβης, δύο (2) ηλεκτρικές ζυγαριές, το χρηματικό ποσό των -855- ευρώ καθώς και τετράδιο με διάφορες σημειώσεις.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

- Τα παίρνουν από τα μυστικά κονδύλια του ψευδοκράτους, τα παίρνουν από τις πρεσβείες, τα παίρνουν από τον μπάρμπα-Σόρος, τα παίρνουν από τις «απαλλοτριώσεις» (ληστείες), τα παίρνουν κι από το εμπόριο των ναρκωτικών! 

Τελικά, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα στην εποχή μας είναι αυτό του παρακρατικού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου