ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Τι μας κρύβουν οι ανίκανοι κυβερνώντες; Νέα άσκηση της ΕΛ.ΑΣ. για ενδεχόμενη επίθεση τζιχαντιστών στην Αθήνα!


Μια είδηση που δημοσιεύθηκε σε καθημερινή συστημική εφημερίδα δημιουργεί αναμφίβολα ανησυχία και προβληματισμό με το περιεχόμενό της. Κάτω, λοιπόν, από τον τίτλο «“Τυφώνας” κατά τζιχαντιστών» και υπότιτλο «Άσκηση της ΕΛ.ΑΣ. για πρόληψη και αντιμετώπιση ενδεχόμενης επίθεση του ISIS στην Αθήνα» διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Επίθεση τζιχαντιστών με οχήματα, οπλισμό και βόμβες στην οδό Ερμού, στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Πλάκα και την Ακρόπολη, σε σταθμούς Μετρό και άλλων μέσων μαζικής μεταφορά, περιλαμβάνει το δεύτερο μέρος της άσκησης «Τυφώνας».

Η άσκηση επισπεύδεται εξαιτίας της αύξησης των επιστροφών ύποπτων ατόμων από Συρία και Ιράκ τους καλοκαιρινούς μήνες στις εισόδους της χώρας και επικαιροποιείται σύμφωνα τον χειρισμό των Ισπανικών Αρχών, στα αιματηρά γεγονότα της Βαρκελώνης!

Τον ερχόμενο Οκτώβριο, εκατοντάδες στελέχη διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών θα συμμετάσχουν στην άσκηση, που για πρώτη φορά θα εξελιχθεί, κάτω από πραγματικές «εικονικές» συνθήκες, για την πρόληψη και αντιμετώπισης επιθέσεων μελών του Ισλαμικού Κράτους στο κέντρο της Αθήνας, σε εμπορικούς δρόμους και αρχαιολογικούς χώρους. 

Στελέχη των διωκτικών αρχών, πάνοπλοι αστυνομικοί θα αναπτυχθούν σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης όπου θα εξελιχθούν σενάρια πρόληψης επίθεσης τζιχαντιστών και αντίδραση μετά αυτή. Μία παρόμοια άσκηση όχι σε τόσο μεγάλη κλίμακα θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες στην Πάτρα και κυρίως στο λιμάνι της αχαϊκής πρωτεύουσας. 

Οι αυξητικές τάσεις επιστροφής ατόμων που έρχονται από τις επίμαχες περιοχές, έχουν προκαλέσει την ανησυχία στις διωκτικές αρχές, υπό τον κίνδυνο εγκλωβισμού τους στη χώρα μας”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αναφορά από το συγκεκριμένο έντυπο σε ετοιμασίες της ΕΛ.ΑΣ. για ενδεχόμενη επίθεση τζιχαντιστών στην Ελλάδα. Με δεδομένο τόσο ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα υπάρχει επανάληψη της σχετικής είδησης όσο (πολύ περισσότερο) ότι επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ., ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είναι ο ανεκδιήγητος Τόσκας, με την αποδεδειγμένη πλήρη ανικανότητα στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την ανοχή (για να μην πούμε αρωγή) στα παρακρατικά «σκουπίδια» που καίνε, ρημάζουν και καταστρέφουν ό,τι, όσο και όποτε θέλουν, είναι εύλογη η ανησυχία που διακατέχει κάθε Έλληνα στο διάβασμα αυτής της είδησης.

Πίσω από την ψευδή εικόνα των χαζοχαρούμενων και ανθελλήνων «αντιρατσιστών» με τα βλακώδη και ανεδαφικά συνθήματα του τύπου «ανοιχτά σύνορα», «νομιμοποιήστε όλους τους μετανάστες», «άσυλο στους πρόσφυγες» βρίσκεται η σκληρή πραγματικότητα, καθώς κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει αιματηρή δολοφονική επίθεση των ισλαμιστών τρομοκρατών και στην Ελλάδα.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου