ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΣ «ΑΝΗΣΥΧΕΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ AFD ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Το ακροδεξιό κόμμα 
στην πρώην ανατολική Γερμανία 
και το πρώην ανατολικό Βερολίνο 
συγκεντρώνει το 21,5%


Σας ενημερώσαμε χθες για τη λυσσώδη αντίδραση των διεθνών σιωνιστών, στην είσοδο του πατριωτικού κόμματος AfD στην γερμανική βουλή – με τον γνωστό και στα καθ’ ημάς Λόντερ (του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ) να ζητά να τεθεί το κόμμα αυτό… εκτός νόμου.

Ε, λοιπόν, έχει πέσει «γραμμή», γιατί ανάλογη με των υπολοίπων ανακοίνωση έβγαλε ακόμα και το εγχώριο ΚΙΣ:

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος συγχαίρει την Άνγκελα Μέρκελ που εξασφαλίζει την τέταρτη συνεχή θητεία της στη γερμανική καγκελαρία.

Ωστόσο, τα συνολικά αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών του Σεπτεμβρίου 2017, με την ισχυρή παρουσία του ακραίου, ξενοφοβικού και αντιευρωπαϊκού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) στην Ομοσπονδιακή Βουλή της χώρας προκαλούν ανησυχία, τόσο για την ίδια τη Γερμανία, όσο και για όλη την Ευρώπη.

Το ΚΙΣΕ, συμμερίζεται την ανησυχία όλου του δημοκρατικού κόσμου για το γεγονός ότι κατάφερε να μπει στην Βουλή το ακροδεξιό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD) για πρώτη φορά από το 1945 και καλεί την νέα γερμανική κυβέρνηση που θα σχηματιστεί σύντομα να λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν της τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών και να αναζητήσει τα αίτια της ανόδου των ποσοστών του ξενοφοβικού κόμματος.

Παράλληλα, εκφράζουμε την πεποίθησή μας ότι τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής θα διαφυλάξουν τις δημοκρατικές αρχές της Γερμανίας».

Γιατί τραβάνε τέτοιο ζόρι οι σιωνιστές, ενώ τουλάχιστον η AfD είναι ένα κόμμα πολύ μετριοπαθές (μα πάρα πολύ!) και δεν έχει εκφραστεί ποτέ εναντίον τους; 

Είναι προφανές: όταν κάποιο κόμμα εκφράζει πατριωτικές θέσεις σε κάποια ζητήματα αιχμής για την Νέα Τάξη Πραγμάτων (όπως π.χ. για τους λαθρομετανάστες και την ισλαμοποίηση της Ευρώπης), συνιστά κίνδυνο να χαλάσουν τα σχέδια και πρέπει να ριχτεί στο… πυρ το εξώτερον!

Αντίοχος


ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟ 
ΤΟ AFD 
ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ 
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

Δεύτερη δύναμη στην πρώην Ανατολική Γερμανία, ανεδείχθη η AfD – και με μεγάλη διαφορά από το τρίτο κόμμα.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα DieWelt, το AfD συγκεντρώνει το 22,9% στην πρώην ανατολική Γερμανία και το πρώην ανατολικό Βερολίνο, ενώ πρώτοι έρχονται οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) 26,5%.

Μάλιστα, η AfD τα πήγε πολύ καλύτερα μεταξύ των νεαρών ανατολικογερμανών ψηφοφόρων: το 26% από αυτούς την ψήφισαν.

Πως εξηγείται αυτό το φαινόμενο; Είναι παρατηρημένο σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ότι τα εθνικιστικά και πατριωτικά κόμματα είναι «κόμματα του λαού». Ψηφίζονται από τις λαϊκές τάξεις, τους μη προνομιούχους, τους πιο φτωχούς. 

Και στην Ανατολική Γερμανία, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι φτωχοί από την Δυτική – ελέω 45ετούς κομμουνιστικής διακυβέρνησης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου