ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΝΕΤΑΝΙΑΟΥ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!..

netaniaxou

Την ίδια ώρα που διάφορες κυβερνήσεις της Δύσεως –έστω και για τα μάτια του κόσμου- προθυμοποιούνται να «φιλοξενήσουν» Σύριους πρόσφυγες (λίγες δεκάδες χιλιάδες…), ο ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου απέρριψε έκκληση του αρχηγού της αντιπολίτευσης να προσφέρει η χώρα καταφύγιο σε πρόσφυγες από τη Συρία, λέγοντας ότι το Ισραήλ είναι πολύ… μικρό για να τους δεχθεί.

Επιπλέον, ο αρχισιωνιστής ανακοίνωσε την κατασκευή ενός νέου φράχτη 30 χλμ κατά μήκος της μεθορίου με την Ιορδανία, για να κρατήσει μακριά αφρικανούς μετανάστες και ισλαμιστές ενόπλους. Υπενθυμίζουμε, ότι υπάρχει ήδη ένας φράχτης 230 χιλιομέτρων κατά μήκος των συνόρων με την Αίγυπτο, από το 2013.

Να σημειωθεί, ότι παρόμοια στάση τηρούν και οι ΗΠΑ –με τις ευλογίες, αλλά και με τα όπλα των οποίων ξεκίνησε ο εμφύλιος πόλεμος στην Συρία-, οι οποίες ανακοίνωσαν ότι δεν δέχονται πρόσφυγες, αλλά ότι οφείλουν να τους δεχθούν οι… ευρωπαϊκές χώρες!

Κι ένα ερώτημα που προκύπτει αβίαστα: το Ισραήλ, από ιδρύσεώς του μέχρι σήμερα, εξαπολύει πολέμους και βομβαρδίζει δικαίους και αδίκους, με την παραμικρή απειλή –υπαρκτή ή μη- που αισθάνεται γύρω του. 

Γιατί άραγε δεν πράττει το ίδιο με τους φανατικούς ισλαμιστές του ISIS, οι οποίοι –θεωρητικά πάντα- είναι κίνδυνος-θάνατος για την ύπαρξή του; Όταν μάλιστα η Συρία δεν κείται κάπου μακράν, αλλά απεναντίας ακριβώς δίπλα του; 

Μήπως γιατί τους ελέγχει απολύτως;



Αντίοχος



Ο ΝΕΤΑΝΙΑΟΥ, 
ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! 

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ 
ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου