ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...!!! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ...!!! Η Λέσβος φλέγεται: Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά και απειλούν με λεηλασίες την Μυτιλήνη ! ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...!!! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ...!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...!!!



Υπό καθεστώς πραγματικής κατοχής ζουν οι Έλληνες της Λέσβου, παρακολουθώντας με τρόμο τους λαθρομετανάστες να δρουν ασύδοτα στο νησί και να προβαίνουν σε σωρεία έκνομων ενεργειών, με το Κράτος σε ρόλο υποκινητή της έκρυθμης καταστάσεως.


Από νωρίς σήμερα το πρωί, χιλιάδες λαθρομετανάστες ξεκίνησαν πορεία από τον καταυλισμό στο Καρά Τεπέ προς το λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου και ενώθηκαν με λαθρομετανάστες που βρίσκονταν εκεί.

Κατόπιν, κινήθηκαν όλοι μαζί προς το δημαρχείο και το κτίριο της Περιφέρειας, προκαλώντας καταστροφές και ανάβοντας φωτιές στο διάβα τους!

Μέχρι αυτή την ώρα, έχουν καταλάβει την Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών, κόβοντας στη μέση την πόλη της Μυτιλήνης.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία υποστηρίζει πως οι φωτιές ανάβονται από τους λαθρομετανάστες προκειμένου να προκαλέσουν αντιπερισπασμό στις Αρχές.
Παρά ταύτα, αστυνομικές δυνάμεις έχουν για την ώρα παραταχθεί στην αρχή της οδού Ερμού, ούτως ώστε να αποτρέψουν την εισβολή των λαθρομεταναστών στην κεντρική αγορά της πόλης.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μάλιστα, εκτιμούν πως αν οι λαθρομετανάστες εισβάλλουν τελικά στην αγορά, θα καταστούν αναπόφευκτες οι λεηλασίες των καταστημάτων!
Το βέβαιο είναι ότι η κατάσταση δεν δύναται να εξομαλυνθεί, ενώ αντίθετα τα χειρότερα έπονται από τις ορδές των λαθροεισβολέων που αυξάνονται ραγδαία.
Η λύση είναι μία: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ:

 ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ 

ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ! 
lathro_mytilhnh

Ενώ τα καθημερινά (πρωί- μεσημέρι – βράδυ) επεισόδια στην Λέσβο είναι πλέον υπόθεση… ρουτίνας, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που εισέρχεται καθημερινά στο νησί –εκμεταλλευόμενοι και την παρατεταμένη καλοκαιρία- είναι πλέον… απροσδιόριστος! 

Αυτό που λέμε «αμέτρητοι»! Όπως, λοιπόν, δήλωσε η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου: «Μέχρι πριν λίγες ημέρες ξέραμε ότι ο αριθμός των προσφύγων που φτάνει στο νησί ήταν κατά μέσο όρο γύρω στις 2.500, τώρα πλέον είναι τόσοι πολλοί, που αδυνατούμε να τους υπολογίσουμε».

Αλλά, αν δεν μπορούν να μετρηθούν οι νεοεισερχόμενοι, έστω κατά προσέγγιση μπορούν να υπολογιστούν οι… αμέτρητοι που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Λέσβο! 

Οι οποίοι, σύμφωνα με μέτριους υπολογισμούς, πλησιάζουν –αν δεν υπερβαίνουν κιόλας- τις… 20.000 και καθημερινά αυγατίζουν!!! 

Λογικά, το ίδιο αυξημένη με της Λέσβου θα είναι και η ροή λαθρομεταναστών και στα υπόλοιπα νησιά. 

Κατά τα φαινόμενα, λοιπόν, αυτόν τον «Μαύρο Σεπτέμβρη» θα σπάσουμε και το… ρεκόρ του Αυγούστου, με τους 103.000 νέους λαθρομετανάστες!

Ψήφο στην Χρυσή Αυγή, 
για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου