ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Αιγύπτιος Κροίσος λέει, σκοπεύει να αγοράσει ένα Ελληνικό νησί.Ρε Δώστε το καλύτερρα στη Χρυσή Αυγή


Αιγύπτιος Κροίσος λέει, σκοπεύει να αγοράσει ένα Ελληνικό νησί.

Θα το γιομίσει λαθρέποικος θα το κηρύξει ανεξάρτητο κράτος και θα τους δώκει ολωνών δουλειά, βάνοντας τους να χτίζουν τη νέα τους πατρίδα!

Σπίτια, σχολεία, νοσοκομεία, πάρκα, τα πάντα όλα. Χωρίς ΕΝΦΙΕΣ, χωρίς γρηγορόσημα, χωρίς λαδώματα, χωρίς συνδικαλιστες, χωρίς αργόμισθους, χωρίς τρωκτικά, χωρίς κρατικοδίαιτους, χωρίς όλους αυτούς τους βρυκόλακες, που ρημάξανε τη παλιά πατρίδα και τώρα ξεπουλιέται σαν πουτάνα του Αμστερνταμ.

Απ τη βιτρίνα...
Και να 'στε σίγουροι πως ο Αιγύπτιος παραλής θα βρει εύκολα τους προδότες που θα πωλήσουν Ελληνική γη. Αρκεί να συμφωνήσουνε στη μίζα.

Ε λοιπον, εγώ έχω μια καλύτερη ιδέα...

Αντί να αρχισουνε να πουλάνε την πατρίδα κομμάτι-κομμάτι, ας βρουν μα μικρή γωνία της Ελληνικής γης [αυτή που θα δίνανε στον Αιγύπτιο] και ας τη δώσουν στη Χρυσή Αυγή.


Ναι, ρε... Στη Χρυσή Αυγή.

Να μαζέψει τους αστεγους, τους άνεργους, τους απελπισμενους, όλους τους Έλληνες που καταντησανε λαθραίοι μέσα στην ίδια τους τη χώρα.

Να τους μαζώξει σε τούτη τη μικρή  γωνιά της γης, να ξαναχτίσουνε την Ελλάδα...

Και τοτε θα δειτε πως χτιζονται καινούριες πατρίδες και Έλληνες τι σημαίνουν... 

Αλλά με μια προϋπόθεση. Να μην πατήσει το πόδι του εκεί ούτε ένας πολιτικός, ούτε ένας εφοριακός, ούτε μια Ρωσιδα, ούτε ένας συνδκαλιστής, ούτε ενας δημοσιογράφος, ούτε ένας αριστερός.

Γιατι θα του το κόψουμε!

Να 'ρχονται μονάχα οι Έλληνες, οι άνθρωποι του μόχθου, οι άντρες που δεν φοβήθηκαν να κρατήσουν όπλο στη ζωή τους, οι γυναίκες που ξέρουν τι παναπεί να γεννάς και να μεγαλώνεις Ελληνόπουλα. 
Να 'ρχονται όλοι αυτοί που οι φορομπήχτες τους θεωρούν εγκληματίες και ξοφλημένους. 
Να' ρχονται τα παιδιά των Ελλήνων, που προσδοκούν μια ελεύθερη Ελλάδα, που μνημονεύουν Διονύσιο Σολωμό και Κωνσταντίνο Καβάφη, που έχουν στα χείλη τους έναν στίχο του Ομήρου και μια γεύση αρμύρας από θάλασσα Ελληνικη.
Να ρχονται οι λυράρηδες και οι ποιητές, να ρχονται οι νέοι Σπαρτιάτες, να ρχονται αγόρια και κορίτσια, που έτσι και δουν σαρακηνό να πατάει στο νησί τους, να τον ξαποστέλνουν στον αγύριστο, είτε με το λόγο, είτε με το ξίφος.

Να ρχονται τα παιδιά με τα μαύρα και οι στοχαστές με τα κατάστιχα της Κοινής Μοίρας, να 'ρχονται οι προφήτες του Ελληνισμού και οι Άγγελοι της Αναγεννήσεως.

Αυτοί μόνον να έρχονται στη νέα γη την Ελληνική, που θα χτίσωμε εμείς οι χρυσαυγίτες, με Λόγο και με Αίμα.

Ακούς εκεί να ξεπουλήσουν Ελληνικη Γη για να χτίσουν πατρίδες οι αλβανοκογκολέζοι.
Που, μωρέ;
Στο άγιο έδαφος των προγόνων μας, θα έρθουν να κηρύξουν μια νέα ζωή οι κατακτητές μας; 



Τόσο πολύ πια μισείτε την καταγωγή σας, 
τη φυλή σας, 
και τον εαυτό σας, 
ρε ανθρώπινες σαύρες;

Ε λοιπον, δώστε το σ' εμας...

Δώστε το σ' εμας για να μάθετε πόσο σάπιοι είστε.

Δώστε το σ' εμάς για να διδαχτείτε πως στήνεται ένα κρατος δικαίου.

Δώστε τη  γη την Ελληνική σ' εμάς και κρατήστε εσείς τα εβρόπουλα σας, τα μνημόνια σας, τα δανεικά σας, τους "πρόσφυγες" σας και τους αραπάδες σας..

Δώστε το στη Χρυσή Αυγή και αράξτε στους καναπέδες σας, για να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση πως δίνουν μάχες με τα ξερολίθαρα και με τους λαθροκατακτητές, εκείνοι που τολμάν ακόμα να σηκωνουν στα χώματα τους, την Ελληνική σημαία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου