ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η επικοινωνιακή τακτική του τεχνητού δικομματισμού από ΝΔ και Σύριζα


Η επικοινωνιακή τακτική του τεχνητού δικομματισμού από ΝΔ και Σύριζα
Στις Εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, ο Ελληνικός Λαός καταψήφισε την παραιτηθείσα τότε συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ. και καταδίκασε ξεκάθαρα την πολιτική των μνημονίων που εφάρμοζε, αφού εξέλεξε τον υποτιθέμενο αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στο πρόγραμμά του της Θεσσαλονίκης δήλωνε απερίφραστα ότι θα τα καταργούσε. 

Είχε μάλιστα προαναγγείλει και τον συνεταίρο με τον οποίον θα εφάρμοζε το πολιτικό του πρόγραμμα, δηλ. τους ΑΝΕΛ, πράγμα που, βάσει της κοινής λογικής τουλάχιστον, σημαίνει ότι οι πρωτοβουλίες και ο τρόπος εφαρμογής της επιδιωκόμενης συγκυβέρνησης είχε ήδη σχεδιαστεί από τα επιτελεία των δυο κομμάτων.

Παρ’ ολ’ αυτά, όπως όλοι είδαμε, κανένας αντιμνημονιακός σχεδιασμός δεν υπήρχε και τις παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, με αιφνιδιαστικό άνοιγμα της Βουλής, υπερψήφισαν το «αριστερό», στην πράξη «κοινό» μνημόνιο. Ν.Δ., ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑ.ΣΟ.Κ., με «κροκοδείλια δάκρυα» και «τυφλή εμπιστοσύνη» υπερψήφισαν τα μέτρα τα οποία θα υποστούν οι Ελληνες μετά τις εκλογές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρόσφατες αποφάσεις της 19ης Αυγούστου του 2015 του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που δημοσιεύθηκαν στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με τίτλο: «έγκριση του προγράμματος μακροοικονομικής προσαρμογής της Ελλάδος», τα μέτρα που αποφασίστηκε να ληφθούν περιλαμβάνουν:

1. Την υπερφορολόγηση των αγροτών, των εμπόρων, των ελεύθερων επαγγελματιών

2. Την διατήρηση του ΕΝ.Φ.Ι.Α.

3. Την μείωση των δαπανών για την υγεία, καθώς επίσης και, τις Ενοπλες Δυνάμεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται …

4. Την αύξηση του Φ.Π.Α. στην ιδιωτική εκπαίδευση και τα νησιά

5. Τις σαρωτικές κατασχέσεις σε όσους χρωστούν στην εφορία και στις τράπεζες

6. Την μείωση των συντάξεων

7. Την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

8. Την συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων και την υποθήκευση των «πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου» από το «FUND» κ.λ.π..

Είναι ξεκάθαρο ότι τα μέτρα αυτά θα εξαθλιώσουν ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό Λαό και θα αποτελειώσουν την Ελληνική Οικονομία, αφού με αυτά συνεχίζουν να καταπολεμούν την πρωτογενή παραγωγή, να λεηλατούν την ακίνητη περιουσία, να κλείνουν τις επιχειρήσεις και να διώκουν τους ελεύθερους επαγγελματίες. 

Η οποιαδήποτε προσπάθεια της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ να πείσουν ότι οι πολιτικές τους είναι διαφορετικές, είναι απολύτως σκόπιμη, παραπλανητική και τεχνητή, διότι αμφότερα τα κόμματα θα εφαρμόσουν το κοινό μνημόνιό τους με την ήδη συμφωνημένη συνεργασία τους.

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να τους δώσει την απάντηση που τους αρμόζει ψηφίζοντας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την μόνη Εθνική Επιλογή.

Δήμητρα Βελέντζα, 
Δικηγόρος, 
Δημοτική Σύμβουλος και 
Υποψήφια Βουλευτής στην Α’ Αθηνών




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου