ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Σύσσωμη η Κοινοβουλετική Ομάδα της Χρυσής Αυγής έτοιμη για την εκλογική μάχη !Ελεύθερος και ο Τιτάνας Γ. Λαγός...

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ στα Μνημόνια των διεθνών τοκογλύφων, ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έδωσε απαντήσεις για όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας, τον αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, τα εθνοκτόνα Μνημόνια, την επιστροφή στην εθνική παραγωγή, την ανάγκη γεωπολιτικής στροφής, την ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης και την φύλαξη των συνόρων

Η μεγάλη συγκέντρωση της Καλαμάτας! Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στα ΜΜΕ της Μεσσηνίας - 3 ΒΙΝΤΕΟ


Στις δηλώσεις του προς τα τοπικά ΜΜΕ ο εκπρόσωπος Τύπου σημείωσε χαρακτηριστικά: "Στις προσεχείς εκλογές η Χρυσή Αυγή θα έχει πολύ σημαντική άνοδο και θα είμαστε η επόμενη αξιωματική αντιπολίτευση, αφού την 21η Σεπτεμβρίου ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα συγκυβερνήσουν, ενωμένοι θα οδηγήσουν τη χώρα στα δεσμά ενός νέου μνημονίου, προωθώντας την Ελλάδα σε ένα κλοιό λαθρομεταναστών. Την ημέρα εκείνη, λοιπόν, η Χρυσή Αυγή θα είναι η μοναδική αξιωματική αντιπολίτευση, η μόνη δύναμη που θα αντισταθεί στα εθνοκτόνα σχέδιά τους. Σε ότι αφορά τον νομό Μεσσηνίας η Χρυσή Αυγή ασφαλώς θα εκλέξει βουλευτή και η άνοδός μας θα είναι ραγδαία…"
Ακολουθούν δηλώσεις, ομιλίες και συνεντεύξεις από την δυναμική εκδήλωση της Καλαμάτας
Συνέντευξη του εκπρόσωπου Τύπου της Χρυσής Αυγής στο Best Καλαμάτας

Την άποψη ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα συνεργαστούν μετεκλογικά και η Χρυσή Αυγή θα είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση, εξέφρασε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης BEST ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Με αναφορές στο μεταναστευτικό, αλλά και στα καυτά θέματα που έρχονται μέσω του μνημονίου, προέβλεψε ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και στη Μεσσηνία. 
Όλες οι ομιλίες από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου Καλαμάτας




Ελεύθερος ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός - Φωτορεπορτάζ


Ελεύθερος ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός - Φωτορεπορτάζ
Υπό την παρουσία δεκάδων Συναγωνιστών από την Περιφέρεια, ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β' Πειραιώς Ιωάννης Λαγός, αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές Κορυδαλλού σήμερα το μεσημέρι. 
Είναι γεγονός, πως μέρα με την μέρα η σκευωρία που έστησε η παραδικαστική συμμορία του Αντώνη Σαμαρά γκρεμίζεται. Σημειώνεται, πως με την αποφυλάκιση του Συναγωνιστή Λαγού δεν υπάρχει πλέον κανένας έγκλειστος Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου.
Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη να δώσει μία ακόμη σκληρή μάχη, με τις Περιφέρειες Α' και Β΄ Πειραιώς να αποτελούν δύο από τα πιο ισχυρά προπύργια της, πάντα στην πρώτη γραμμή του πολιτικού Αγώνα.

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου