ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡCIA! ΑΠΟ ΤΟΝ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Εκτός από τους παλιούς κνίτες, με πρώτο και καλύτερο τον mister Tsipra, που στελεχώνουν την ψυτοκυβέρνηση των αμερικανο-γερμανοπροδοτών, στο μαρξιστικό καθεστώς ενσωματώνονται συνεχώς και νέοι… επαναστάτες – κι όχι μόνο από το… τιμημένο κουκουέ.


Όπως για παράδειγμα η συντρόφισσα Ρούμπου, της συνιστώσας ΚΕΕΡΦΑ (σύντροφος Κωνσταντίνου) της διαβόητης ΑΝΤΑΡCIA, η οποία είναι με τη σειρά της συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, που από τον… επαναστατικό αγώνα μπήκε με… φόρα στα σαλόνια της εξουσίας, με τον διορισμό της ως συμβούλου του Τσίπρα, στο Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργικού γραφείου.



Ιδού και το πλουσιότατο… επαναστατικό βιογραφικό της νέας συμβούλου του ανδρεικέλου της Μέρκελ και του Τραμπ: 

«Ονομάζομαι Κωνσταντίνα-Μαρία (Νάντια) Ρούμπου, γεννήθηκα το 1995 στο Κερατσίνι και μεγάλωσα στην Αμφιάλη. Τελείωσα το 2ο Γελ. Κερατσινίου. Από τα μαθητικά μου χρόνια ανέπτυξα πολιτική δράση. Εκπροσώπησα την Β’ Πειραιά τη ΙΖ’ σύνοδο της βουλής των εφήβων, συμμετείχα σε ρητορικούς αγώνες, οργανώθηκα στην αντικαπιταλιστική αριστερά όπου δραστηριοποιήθηκα για 2 χρόνια. Παράλληλα, υπήρξα συντονιστικό-ιδρυτικό μέλος της ΚΕΕΡΦΑ Κερατσινίου (κίνηση ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλή) απ’ το 2012 που δημιουργήθηκε. Άρθρα και δημόσιες τοποθετήσεις μου έχουν δημοσιευτεί στο μαθητικό περιοδικό Anticapitalista και στην εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη».



Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε – σύντροφοι όλων των συνιστωσών… διοριστείτε!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου