ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ! ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Μόλις ήρθαν οι πρώτοι Αλβανοί στην χώρα των «ανοικτών συνόρων», στις αρχές της δεκαετίας του ’90, εκτοξεύτηκε η βαριά εγκληματικότητα (κλοπές, ληστείες, φόνοι, εμπόριο ναρκωτικών, κ.τ.λ.)! 

Βέβαια, δεν ήταν εγκληματίες όλοι οι Αλβανοί που ήρθαν, κάποιοι ήταν φουκαράδες  που δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ για ένα κομμάτι ψωμί, αλλά το ποσοστό των εγκληματιών ήταν δυσανάλογα υψηλό, με αποτέλεσμα να τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα τα «χρόνια της αθωότητας». 

Οι Έλληνες έπαψαν να κοιμούνται με ανοιχτά παράθυρα, όσοι μπόρεσαν μετέτρεψαν τα σπίτια τους σε οχυρά, με πόρτες ασφαλείας, κάγκελα, σκύλους, συστήματα συναγερμού, ενώ σε κάποιες περιοχές της χώρας ήταν αποκοτιά να κυκλοφορούν οι κάτοικοι μετά την δύση του ηλίου, πολλοί δε ανυπεράσπιστοι ηλικιωμένοι Έλληνες μαρτύρησαν στα χέρια τους.

Η εγκληματικότητα των Αλβανών εξελίχθηκε με τα χρόνια και στην εποχή μας, το μεγαλύτερο ποσοστό των καταδικασμένων –σε σχέση με την αναλογία του πληθυσμού- για τη βαριά εγκληματικότητα, προέρχεται από την Αλβανία.

Τώρα, οι κακούργοι ζητάνε και τα ρέστα!  

Έτσι, «σφαγείο για τους Αλβανούς» χαρακτηρίζει τις ελληνικές φυλακές ο Μπερίσα (ο οποίος, ως πρωθυπουργός, άνοιξε τις αλβανικές φυλακές κι έστειλε όλα τα εγκληματικά αποβράσματα που κρατούντο εκεί στην Ελλάδα…), ζητώντας την παρέμβαση των διεθνών οργανισμών για τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και των οργάνων και θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τις μεσαιωνικές και απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν για τους Αλβανούς στις ελληνικές φυλακές»!!!

Κι όλα αυτά μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο της δολοφονίας μέσα στις φυλακές του Αλβανού ληστοσυμμορίτη Αλμπερτ Μπάκο, (και) από ομοεθνή συγκρατούμενό του!!!

Έχουν μεγάλο θράσος, αλλά βρίσκουν και τα κάνουν, πότε τους ψοφοδεξιούς και πότε τους αριστεριστές που κυβερνούν την Ελλάδα και «χαϊδεύουν» τους κάθε λογής εγκληματίες – κι όχι μόνο τους εξ’ Αλβανίας προερχομένους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου