ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ANTINEWS: Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΑΥΤΟΫΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!







Την ίδια ώρα που τα σκύβαλα της Νουδούλας έχουν κάνει σημαία τους την υποτιθέμενη «συμπόρευση» του ΣΥΡΙΖΑ με την… Χρυσή Αυγή (και ο ΣΥΡΙΖΑ την επίσης υποτιθέμενη «συμπόρευση» της Νουδούλας με την… Χρυσή Αυγή…), παραδοσιακά ΜΜΕ που ανήκουν στον χώρο της, την κατηγορούν για αυτοϋπονόμευση και συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά και σοβαρά ζητήματα!



Ιδού τι αναφέρει περί της συμπόρευσης αυτής σε άρθρο του, υπό τον ενδεικτικό τίτλο «Σκόπιμα σκάβουν τον λάκκο τους στην Πειραιώς;», το antinews.gr:


«Πραγματικά απορούμε με τις αυτοκτονικές τάσεις της Πειραιώς.

Το οικονομικό της πρόγραμμα ακόμη παραμένει ασαφές, με τον λαό να προσπαθεί μετά δυσκολίας να αντιληφθεί πως θα προκύψει αυτός ο ορυμαγδός επενδύσεων που θα τον βγάλει από την κρίση.




Στο μεταξύ, δεν φτάνει που οι πολίτες της τα έχουν μαζεμένα με την θολή της στάση όσον άφορα την επαίσχυντη συμφωνία, έβαλε στα ψηφοδέλτιά της και κάτι εθνομηδενιστές τύπου Καιρίδη και έχουν ανέβει στα κάγκελα, δίχως να μπορούν να πιστέψουν ότι τους κλείνει την πόρτα κατάμουτρα.



Υπάρχει και η… συμπόρευση στο μεταναστευτικό και σε άλλα μείζονα κοινωνικά ζητήματα με τον ΣΥΡΙΖΑ, και πλέον δεν είναι σίγουροι αν τελικά θα την τιμήσουν με την ψήφο τους…».


Και προς τι αυτή η φαινομενικά ακατανόητη αυτοϋπονόμευση – συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ; Για να οδηγηθούμε σε «μεγάλη συγκυβέρνηση» Νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταληκτικά συμπεραίνει το antinews:

«Εκτός κι αν σκόπιμα σκάβουν τον λάκκο τους, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων τα δώρα που τους στέλνει. Λέτε τελικά όντως να ισχύουν τα περί συγκυβέρνησης που είπαν τις προάλλες η Ντόρα κι ο Βαγγέλας; 

Μήπως η ΝΔ μέσω των λαθών της αυτοϋπονομεύεται επίτηδες για να οδηγήσει τα πράγματα προς τα εκεί, καθώς φοβάται να βγάλει μόνη της το φίδι από την τρύπα;».

Τα σχόλια δικά σας…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου