ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

0,8% έχει το κλεφτο-Πασόκ στις ηλικίες 17-35, το οποίο παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις ως τρίτο(!) κόμμα


Γελοία όσο και αηδιαστική είναι η προσπάθεια των συστημικών ΜΜΕ να «αναστήσουν» το «πτώμα» του κλεφτοΠΑΣΟΚ, με τις στημένες δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, για προφανείς λόγους εξυπηρέτησης συγκεκριμένων πολιτών συμφερόντων και μετεκλογικών στοχεύσεων.

Ακόμη, όμως, και στα ΜΜΕ που είναι πρόθυμα να εξευτελιστούν πλήρως, με το «τρομπάρισμα» που επιχειρούν στο «τουμπανιασμένο κουφάρι» του κλεφτοΠΑΣΟΚ, ορισμένες φορές, τους ξεφεύγουν αλήθειες για την πραγματική τραγική κατάσταση του κόμματος που έκλινε την λέξη «κλέφτης» σ’ όλες τις πτώσεις. Όπως στο «Πρώτο Θέμα», στο οποίο, σε κείμενο του Θανάση Τσεκούρα, που αναφέρεται στην κατάσταση που βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, διαβάζουμε, ανάμεσα σ’ άλλα, τα εξής:

«Η συρρίκνωση του ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ μέσα σε μία δεκαετία δεν έχει προηγούμενο την ευρωπαϊκή Ιστορία. Από το 43,92% στις εκλογές του 2009 στο 12,28% τον Ιούνιο του 2012, στο 4,68% τον Ιανουάριο του 2015 και στο 6,29% στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Οι αριθμοί περιγράφουν την πορεία ενός χώρου προς την άβυσσο. Έχει όμως συνέχεια η αριθμητική του τρόμου. Σε δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε λίγες μέρες πριν από το Συνέδριο, τα ευρήματα δείχνουν ότι στις ηλικίες 17-34 ψηφίζει ΚΙΝ.ΑΛ. το 0,8% των ψηφοφόρων. Στις ηλικίες 35-44 το 2,6% και στις ηλικίες 45-54 το 3,1%. (Metron Analysis, Φεβρουάριος 2019). Τα συμπεράσματα προφανή.

Όντως, τα συμπεράσματα είναι προφανή για την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ. Πώς είναι δυνατόν να είναι τρίτο κόμμα και με ανοδική πορεία ένας σχηματισμός με τόσο τραγικά ποσοστά στις πιο παραγωγικές ηλικίες; Ειδικά το 0,8%(!) στις ηλικίες 17-34 ετών αποτελεί την ταφόπλακα στο γηραλέο, παρηκμασμένο και εντελώς ανήθικο αυτό κομματίδιο. 

Η ημέρα της πολιτικής ταφής του κλεφτοΠΑΣΟΚ, στις 26 Μαΐου, ολοένα και πλησιάζει…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου