ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Η σταθερά Χρυσή Αυγή


Κάθε ευνομούμενη πολιτεία, κάθε οργανωμένη κοινωνία, για να λειτουργήσει και μόνον όχι σωστά ή λάθος, έχει ανάγκη από σταθερές. 

Έχει ανάγκη κανόνων που να ισχύουν και να τηρούνται. Το σύγχρονο ελληνικό κράτος δεν διαφεύγει από αυτή την αρχή, με την θεμελιώδη διαφορά: σταθερά του ελληνικού κράτους αποτελεί η ανομία, η μη τήρηση των νόμων αλλά και η θέσπιση κανόνων και νόμων κατά τα δοκούν, που να εξυπηρετούν την διεθνή και εγχώρια ολιγαρχία και τα μικροκομματικά πολιτικά συμφέροντα των εκάστοτε κυβερνώντων.


Η σταθερά αυτή του ελληνικού πολιτικού συστήματος, είναι μπολιασμένη και με την στρεβλή πολιτική άποψη του «βλέποντας και κάνοντας».

Το φαινόμενο είναι διαχρονικό, ουδείς σχεδιασμός, καμία πρόβλεψη για την υπεράσπιση στοιχειωδώς έστω, των εθνικών λαϊκών και κοινωνικών συμφερόντων. Η εξουσία, στην πολιτική ιστορία της Ελλάδος είναι αυτοσκοπός και όχι μέσον Εθνικής ολοκλήρωσης και ανάπτυξης. Με τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων και την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, αυτή η πικρή αλήθεια, καθρέπτης της εθνο-διαλυτικής πολιτικής πραγματικότητας, κατέστη πλέον γνωστή και στον τελευταίο Έλληνα.

Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει πια το δικαίωμα, να πει: δεν είδα, δεν γνώριζα. Και επειδή η αλήθεια είναι μία και πρέπει να λέγεται, αυτός ο λαός ο μονίμως ευκολόπιστος και πάντα προδομένος, είναι συνυπεύθυνος για το πώς η Πατρίδα μας οδηγήθηκε στην κύρωση δια των 153 αντιπροσώπων του της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, αλλά και την ουσιαστική εκχώρηση εθνικών και κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, στο αμερικανοθρεφόμενο μόρφωμα των Σκοπίων.

Και δεν είναι μόνο η κυβέρνηση της «πρώτη φορά αριστερά» η χειρότερη κυβέρνηση από γεννήσεως του νέου Ελληνικού Κράτους, η μόνη υπεύθυνη. Σύνθετη ονομασία θα προσέφερε και μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία τεχνηέντως με την ασφάλεια των 153 «προθύμων» που ψήφισαν την προδοσία, προσπάθησε και προσπαθεί να αποφύγει το πολιτικό κόστος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την επιτομή του ενδοτισμού, της ανικανότητας, της προχειρότητας και της παντελούς έλλειψης στόχων, εξαιρουμένου του πάγιου στόχου της κατακρήμνισης της ιδέας και της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας και της κοινωνικής συνοχής. Τόσο ο εσμός των κρατικοδίαιτων αριστερών κομματικών πολιτών και πολιτικών, όσο και οι αργυρώνητοι αστέρες της δημοσιογραφίας, στις γελοίες «αναλύσεις» τους για τα τεκταινόμενα, χρησιμοποιούν μονίμως την επωδό: «μα τι θα κάνουμε, θα τα βάλουμε με τους Αμερικανούς;».

Αποσιωπώντας σκοπίμως, πως ο Πρόεδρος των Σκοπίων είναι αυτός που «τα έβαλε με την Αμερική» και σταθερά υπερασπίζεται, από πλευράς του βεβαίως, ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία και πως το κρατίδιο στο οποίο προεδρεύει, πρέπει να ονομάζεται σκέτα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» χωρίς κανέναν γεωγραφικό ή άλλο προσδιορισμό.

Ακόμη και ο Ζάεφ - χλευάζοντας κυριολεκτικά τους Έλληνες και την Ελληνική Κυβέρνηση που δια του κυβερνητικού της εκπροσώπου λέει «κάντε υπομονή λίγες μέρες να μπουν στον ΝΑΤΟ τα Σκόπια και θα αλλάξουν τα πράγματα» - εμμένει με δηλώσεις, ομιλίες στο κοινοβούλιο και συνεντεύξεις του, στο «είμαστε Μακεδόνες και μόνον».

Και μόνο τα λόγια αυτά του σλάβου Πρωθυπουργού των Σκοπίων, στον οποίον ο Τσίπρας, παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας, μαζί με τα δικαιώματα σε γλώσσα και εθνικότητα, παίρνοντας μια γραβάτα, χλευάζει, ντροπιάζει κυριολεκτικά έναν Λαό και καταρρακώνει το όποιο εναπομείναν κύρος της Ελλάδος, ως φωτοδότρας Ευρωπαϊκής δύναμης με τρισχιλιετή ιστορία και οικουμενική προσφορά.

Τα Σκόπια, ένα ιδρυτικό κράτος, ένα μόρφωμα, παρόλο που λειτουργεί με κανόνες μαφίας, έχει σταθερά. Την πραγμάτωση της συλλογικής τους φαντασίωσης, του Μακεδονισμού. Έχει την σταθερά που στερείται ο Ελληνισμός και οι πολιτικοί ταγοί του.

Στην ελληνική πλευρά κυριαρχεί η ξενομανία, η εθελοδουλία και ο ενδοτισμός. Οι φοβικές ηγεσίες, πολιτική και πολιτειακή, προχωρούν χέρι – χέρι, παίρνοντας στον λαιμό τους έναν ολόκληρο λαός, στον βάραθρο της Εθνικής καταστροφής. Διατεθειμένες να διαμελίσουν την χώρα, «χάριν της ειρήνης, της ασφάλειας και της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης».

Απογοητευμένος ο Ελληνικός Λαός στη συντριπτική του πλειοψηφία, εναντιώνεται, διαδηλώνει και θα συνεχίσει να διαδηλώνει, την εναντίωσή του αυτή στην προδοσία, με επικεφαλής την Ελληνική Νεολαία, έχοντας στο πλευρό του συμπαραστάτη και σταθερά σύμμαχο, την Χρυσή Αυγή.

Η λέξη «σταθερά» δεν χρησιμοποιείται τυχαία. Ιδού η σταθερά που λείπει, η σταθερά που έχει ανάγκη η Πατρίδα για να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει στο μέλλον.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί 
την σταθερά του Ελληνικού Έθνους.

Το Λαϊκό Κίνημα, η πολιτική δύναμη που αυτή εκφράζει ιδεολογικά, πολιτικά, πολιτιστικά και κοινωνικά, υπερασπίζει ό,τι καλύτερο έχει δημιουργήσει ο Ελληνισμός διαχρονικά. Η σταθερά που εκφράζει, πρωτίστως το πνεύμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, του Παλαιολόγου στην Πύλη του Ρωμανού, του Κολοκοτρώνη στην σφαγή της Τριπολιτσάς, του Παύλου Μελά στην Μακεδονία και των υπερασπιστών της γραμμής Μεταξά.

Η Χρυσή Αυγή θέλει και μπορεί να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο και να βγάλει το καράβι «Ελλάς» από τα ύφαλα της διεθνούς ανυποληψίας που το έριξαν οι σάπιοι και οι άχρηστοι της Μεταπολιτεύσεως, υπακούοντας πιστά τους «υπερατλαντικούς μαρκόνηδες».

Αυτό το «θέλει και μπορεί» φαίνεται στον πολιτικό αγώνα που δίνει και την δράση που έχει, τόσο μέσα όσο και έξω από το κοινοβούλιο. Προσηλωμένη στο δόγμα: «πρώτα οι Έλληνες, πρώτα το καλό της Πατρίδος» έναντι οποιουδήποτε άλλου ωφελήματος, προσωπικού ή πολιτικού.

Την περασμένη εβδομάδα, υπήρξε πρόταση μέσα στην Βουλή, του Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου προς την Νέα Δημοκρατία και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολιτεύσεως τους οποίους κάλεσε σε ομαδική παραίτηση, μαζί με την Χρυσή Αυγή

Ώστε έτσι, να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και με τον τρόπο αυτό, να μην περάσει η προδοτική συμφωνία.

Ακόμη και μετά την κύρωση της συμφωνίας ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής επανήλθε, καταθέτοντας πρόταση της Χρυσής Αυγής και των δεκαέξι βουλευτών της για την διενέργεια δημοψηφίσματος επί ψηφισμένου νόμου, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, με σκοπό την ακύρωση της συμφωνίας.

Η απάντηση της πατριδοκάπηλης και ψευδοπατριωτικής Νέας Δημοκρατίας ήταν κραυγές και ύβρεις, δια του κυβερνητικού της εκπροσώπου Δένδια, ο οποίος εισέπραξε το χειροκρότημα, σύσσωμης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ καταδεικνύοντας το πόσο όμοιοι στις πολιτικές και στην προδοσία, είναι τα δύο μεγάλα κόμματα.

Η Χρυσή Αυγή και την εβδομάδα που πέρασε, παραδίδοντας μαθήματα υψηλής πολιτικής, απέδειξε σε όλους για άλλη μια φορά, σε εσωτερικό και εξωτερικό, πως και θέλει και μπορεί. Πρωτίστως έδειξε για άλλη μια φορά πως, υπάρχει λύση και πως μπορεί να διεκδικήσει με αποφασιστικότητα αυτό που της ανήκει. Όχι μόνο το μερίδιο της πολιτικής πίτας που της αναλογεί, αλλά ολόκληρη την πίτα!

Για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Για την Πατρίδα, για τον Λαό!

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"
ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΠΑΠΠΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου