ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

Στον προαιώνιο πόθο των Βουλγάρων, δηλαδή την αρπαγή της Μακεδονίας μας, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο βουλγαρικό ραδιόφωνο “Focus” ο Ντιμίταρ Ντιμιτρώφ, συγγραφέας της σειράς «Ο κόσμος του Βούλγαρου στρατιώτη», παλαίμαχος δημοσιογράφος και πρώην ανταποκριτής του BBC στη Βουλγαρία.

Η σειρά των βιβλίων του περιλαμβάνει τρεις τόμους, στους οποίους ο συγγραφέας θέλει –όπως δηλώνει- να εκφράσει τον πόθο των Βουλγάρων για την «απελευθέρωση της Μακεδονίας του Αιγαίου» και την ενσωμάτωσή της στην «Μεγάλη Βουλγαρία». Ο πρώτος τόμος αναφέρεται στην αναγέννηση των Βουλγάρων από το 1841 μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα, ο δεύτερος στους Βαλκανικούς Πολέμους 1912-13 και ο τρίτος στην περίοδο του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου.

Όπως εξήγησε στην ραδιοφωνική εκπομπή ο θιασώτης της «Μεγάλης Βουλγαρίας» (με σύνορα στον Όλυμπο!), οι Βούλγαροι συμμετείχαν στους πολέμους της σύγχρονης εποχής με μόνο σκοπό την αρπαγή της Μακεδονίας μας.

Πάρτε μια γεύση από το παραλήρημά του:

«Να σας το διατυπώσω πολύ απλά. Οι Βούλγαροι επεδίωκαν την επιστροφή της Μακεδονίας. Όποιος μας την έδινε, ήμασταν μαζί του. Ακόμη και αν μας την έδινε η Ζουλούλαντ (περιπαιχτικά οι Αφρικανοί Ζουλού) θα ήμασταν μαζί τους».

Και μην αυταπατάσθε, ο πόθος της Βουλγαριάς παραμένει και σήμερα ο ίδιος, απλώς περιμένουν σαν τα κοράκια την κατάλληλη ευκαιρία για να τον πραγματοποιήσουν!

Γι’ αυτό, κάθε Έλληνας γονέας οφείλει να μάθει στα παιδιά του την πραγματική Ιστορία του Έθνους, γιατί τα βιβλία-πατσαβούρια που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στα σχολεία, εμφανίζουν τους Βουλγάρους περίπου ως… φίλους μας και… φιλειρηνικούς γείτονες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου