ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Η ώρα του μαίανδρου


Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Και όπως σε κάθε έντονη, ραγδαία κατάσταση, παρασύρουν στο διάβα τους, τις προφάσεις και τους δισταγμούς, σχίζουν τα πετάσματα της απόκρυψης  και διαλύουν τα παραμορφωτικά πέπλα.
Η Ελλάδα σήμερα, βρίσκεται πολιτικά σε ένα κρισιμότατο κομβικό σημείο της νεότερης Ιστορίας της . Για δεκαετίες υπέβοσκε το φάντασμα του κινδύνου, που σήμερα βλέπουμε να μετουσιώνεται σε υπαρκτό εχθρό του Ελληνισμού.
Δεν πρέπει να αμφιβάλλει κανείς, πως η διεκδίκηση του ονόματος, είναι διεκδίκηση της Μακεδονίας εν συνόλω !
Οι παλαιότεροι εξ ημών, από νεαροί Εθνικιστές μιλούσαμε για τον κίνδυνο για την Μακεδονία, από την ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπίων, που γινόταν στα παλαιά χρόνια με ραδιοφωνικές εκπομπές στην μπάντα των “ΑΜ”. Τότε οι «δημοκρατικές δυνάμεις» μας έλεγαν κινδυνολόγους, ψυχοπαθητικούς,  εσωστρεφείς και φασίστες.
Όταν η διεκδίκηση της Μακεδονίας από το πρώην κομμουνιστικό κρατίδιο των Σκοπίων, έγινε σοβαρό διπλωματικό ζήτημα για την Ελλάδα και αναβαθμίστηκε από τοπική διαμάχη, σε διεθνές διπλωματικό ζήτημα και κατά τη συνήθη τακτική «πάγωσε» μέχρι την κατάλληλη στιγμή, ξανά ως Εθνικιστές, προειδοποιήσαμε για την σοβαρότητα του θέματος και τον κίνδυνο για την Μακεδονία. Τότε, πάλι,  οι τραγελαφικές «δημοκρατικές δυνάμεις» μας έλεγαν κινδυνολόγους,  εσωστρεφείς και φασίστες. Προσέθεσαν μάλιστα ότι, όποιος κίνδυνος κι αν υπάρχει, θα λυθεί με …… «δημοκρατικές» διαδικασίες και διάλογο, στα πλαίσια της μεγάλης φίλης μας, της Ε.Ε.
Σήμερα λοιπόν, είδαμε ότι σε κάποιο βαθμό, οι «δημοκρατικές δυνάμεις», είχαν δίκιο. Το θέμα λύθηκε τελικά και μάλιστα στα πλαίσια του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ και της μεγάλης φίλης μας, της Ε.Ε. Λύθηκε πράγματι, με «δημοκρατικές» διαδικασίες και διάλογο.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, 
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!!
Λύθηκε ενάντια στο δίκαιο και στην ιστορική πραγματικότητα. Λύθηκε ενάντια στην ιστορική αλήθεια και στην συμμαχική αλληλεγγύη.
Διότι μην ξεχνάμε πως η Ελλάδα, ήταν και είναι σύμμαχος όλων των παραπάνω, ενάντια στον κομμουνιστικό εχθρό, της μεγάλης και σοβαρής περιόδου του Ψυχρού Πολέμου. Η Ελλάδα φρουρούσε τα σύνορα του Δυτικού «ελεύθερου» κόσμου, φρουρώντας τα σύνορα Ελλάδος Σκοπίων. Και είναι η Ελλάδα που αδικείται σήμερα [για μια ακόμη φορά από τους «συμμάχους» (;)  της] έναντι ενός, πρώην εχθρικού κομμουνιστικού κρατιδίου.
Βάζω εισαγωγικά όταν γράφω για «δημοκρατικές» διαδικασίες, διότι είναι πασιφανές, πως όταν η γνώμη 3 βουλευτών, γέρνει την πλάστιγγα,  προς μια απόφαση στην οποία, όλες οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν το 80% του λαού να είναι αντίθετο, δεν μπορούμε αλλά και δεν έχουμε δικαίωμα,  να αποδεχθούμε, ότι είναι δημοκρατική η διαδικασία που επιβάλλει αυτή την απόφαση.
Τι όμως πραγματικά απεικονίζει η πολιτική πραγματικότητα των ημερών, στην χώρα των Ελλήνων; Τι έδειξε όλη αυτή η «μάχη της Μακεδονίας» ;
Μας απεκάλυψε κάτι, το οποίο κανείς δεν θέλει να παραδεχθεί, αλλά είναι μια σκληρή και παγερή αλήθεια, που δεν μπορούμε να αρνούμαστε πλέον.
Μας απεκάλυψε ότι, οι λεγόμενες «προοδευτικές δυνάμεις» είναι μισελληνικές. Μας απεκάλυψε ότι, οι λεγόμενες «δημοκρατικές δυνάμεις» είναι φοβικές και σέρνονται δεμένες από τα σκάνδαλα και τις αποτυχίες τους, πίσω από το επίσης ανθελληνικό άρμα των δήθεν συμμάχων μας.
Μήπως δεν είναι οι σύμμαχοί μας, Αμερικανοί, Γερμανοί, Γάλλοι, Βρετανοί, που πίεσαν για την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και έσπευσαν χαρούμενοι να την χαιρετήσουν, ευλογώντας έτσι την αδικία σε βάρος της Ελλάδος;

Ο κομμουνιστικός συρφετός, αυτά τα μπολσεβίκικα κομματικά μορφώματα, που συνασπίστηκαν σε ένα κόμμα και που στήριξε η «καθώς πρέπει» δεξιά των ΑνΕλ για να κυβερνήσουν, παρέδωσε με μεγάλη χαρά την Μακεδονία, όπως οι ίδιοι λένε, ακολουθώντας πιστά τα σχέδια των κομμουνιστών, που επίσης στις Πρέσπες, είχαν αποφασισθεί στα χρόνια της ένοπλης κομμουνιστικής ανταρσίας.
Και επειδή η αλήθεια, όσο κι αν την μασκαρεύουν, τελικά δεν κρύβεται τελείως, τους ακούμε σήμερα να κρούουν τον κώδωνα, για τον πιθανό κίνδυνο του διχασμού.
Συμφωνούμε. Υπάρχει θέμα διχασμού. Μόνο που για μια ακόμη φορά, τον καλλιέργησαν και εφήρμοσαν οι ίδιοι.
Ποια η πολιτική παράταξη δυνάμεων σήμερα στην Ελλάδα; Η αληθινή παράταξη δυνάμεων;
Είναι τα δύο στρατόπεδα, εκείνων που υποστηρίζουν την συμφωνία των Πρεσπών κι εκείνων που την αντιμάχονται. Όποιος στηρίζει την συμφωνία από την μία μεριά και όποιος όχι από την άλλη.
Ποιοι στηρίζουν την συμφωνία: Ο ΣυΡιζΑ και οι ΑνΕλ και η Νέα Δημοκρατία πρωτίστως, αλλά και το ΚινΑλ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων.
Ο ΣυΡιζΑ είναι αυτονόητο γιατί. Οι ΑνΕλ, επειδή κράτησαν τους κομμουνιστές στην εξουσία, όσο έκοβαν κι έραβαν στην συμφωνία.
Η Νέα Δημοκρατία, επειδή δεν εξάντλησε τις αντιπολιτευτικές της δυνατότητες για να σταματήσει ή να ρίξει την κυβέρνηση και κυρίως διότι δεν θα ακυρώσει την συμφωνία αν κυβερνήσει η ίδια, όπως παντού λέει.
Τα υπόλοιπα μικρά κόμματα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, δηλαδή αδυναμία ή ανικανότητα καταγγελίας της συμφωνίας ή βουλευτές που την υπερψήφισαν, στηρίζουν ουσιαστικά την συμφωνία.
Για το ΚΚΕ δεν ασχολούμαι καν, βρίσκεται σε ημι-κωματώδη  κατάσταση, αδυνατώντας να ανταποκριθεί στα πολιτικά προβλήματα των ημερών, κλεισμένο αεροστεγώς στην κονσέρβα της δήθεν πολιτικής σοφίας, των αποτυχημένων διεθνώς, παλαιοντολογικών τσιτάτων του.
Εφόσον όλοι οι παραπάνω, υιοθετούν με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, στάση υπέρ ξένων συμφερόντων κι όχι ελληνικών, όλοι λοιπόν οι παραπάνω, αποτελούν ένα «ανθελληνικό τόξο» και εκούσια ή ακούσια, προσβάλλουν το Εθνικό συμφέρον.
Σταθερή αντίσταση σε όλα αυτά, μόνο από τους Εθνικιστές. Η Χρυσή Αυγή σε πείσμα όλων των αριστερών, δεξιών, κεντρώων και λοιπών, μισελλήνων ή φοβικών μορφωμάτων, δηλώνει απερίφραστα πως, η συμφωνία είναι προδοτική και θα την ακυρώσει.
Ο ελληνικός λαός, εγκλωβισμένος για 10ετίες σε ένα σαθρό πολιτικό σύστημα, δηλαδή να ψηφίζει Καραμανλή για ….. να μην βγει ο Αντρέας, ή ΠΑΣΟΚ για ….. να μην βγει ο Μητσοτάκης,  χωρίς αληθινά οράματα και στόχους, απλά διαχειριζόμενος την πολιτική μιζέρια του, σήμερα έχει αντιληφθεί το παιχνίδι που έχει παιχτεί εις βάρος του.
Γι αυτό και όλες οι δημοσκοπήσεις, καταγράφουν ποσοστό μεταξύ 69-80% του λαού, ενάντιο στην συμφωνία των Πρεσπών. Και αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να μας απασχολήσουν σε αυτές τις δημοσκοπήσεις κι όχι τα ποσοστά των κομμάτων.
Οι δημοσκοπήσεις έχουν έναν μόνο λόγο ύπαρξης, να παραπλανήσουν το εκλογικό σώμα. Για παράδειγμα, δεν αντιλαμβάνομαι πως το ΣυΡιζΑ θα πάρει 25% και πάνω, όπως δίνει η τελευταία δημοσκόπηση, όταν μόλις το 21% του λαού αποδέχεται την συμφωνία των Πρεσπών (!!!) κατά την ίδια δημοσκόπηση.  Και μέσα σε αυτούς είναι ας πούμε και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που όμως δεν θα ψηφίσει βέβαια ΣυΡιζΑ. Άρα η δημοσκόπηση μας λέει ότι εκείνοι που αρνούνται την συμφωνία, θα ψηφίσουν εκείνους που την έχτισαν…
Σημασία όμως, έχει ποιοι αρνούνται πραγματικά την συμφωνία. Και αυτοί είναι ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ!!!
Και μόνον η Χρυσή Αυγή το έχει δηλώσει αυτό. Προς πάσα κατεύθυνση, προς το εσωτερικό και το εξωτερικό, ο Γ.Γ. μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, έχει δηλώσει προφορικώς και γραπτώς, ότι μόλις η Χρυσή Αυγή κυβερνήσει αυτό τον τόπο, θα σκίσει την συμφωνία και θα την πετάξει στα σκουπίδια.
Ο Ελληνικός Λαός, που αγανακτισμένος, προδομένος και σαστισμένος, παρακολουθεί να σκίζουν τις σάρκες του, και να τις δίνουν τροφή στα ψωραλέα δειλά τσακάλια των διεθνών συμφερόντων, δεν πρέπει ούτε για μια στιγμή να πιστέψει ότι όλα τελείωσαν.
Όπως και το σύμβολο της Χρυσής Αυγής, ο Μαίανδρος, είναι το μόνο σήμα πολιτικού κόμματος που είναι ελληνικό, έτσι και η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πολιτικό κόμμα που υποστηρίζει απόλυτα, τα ελληνικά συμφέροντα. Ο Μαίανδρος, συμβολίζει την αδιάκοπη και πολυέλικτη συνέχεια του Ελληνισμού, έτσι και το Κίνημα των Εθνικιστών δεν θα επιτρέψει ποτέ, να υπάρξει διακοπή της ελληνικής ιστορικής πραγμάτωσης.
Σε όλα όσα σχεδιάζουν και υλοποιούν οι μισέλληνες κομμουνιστές, σε όλα όσα υποθάλπουν ή ανέχονται, οι ψοφοδεείς αναιμικοί δεξιοί και σε όλα όσα επιβάλλουν οι ξένοι δυνάστες  και η Διεθνής Πλουτοκρατία των Επικυριάρχων, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!!
ΤΩΡΑ, ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!!
Μυρμιδόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου