ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Εθνικιστικός σεισμός στο Άργος: Παρά το κλίμα τρομοκρατίας εκατοντάδες Αργείων στο πλευρό της Χρυσής Αυγής!


Με πλήθος κόσμου, παρά τη κλίμα τρομοκρατίας που προσπάθησε να επιβάλλει η σύμπραξη κράτους και παρακράτους, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Άργος.


Ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός, παίρνοντας πρώτος τον λόγο κατήγγειλε τους παρακρατικούς, οι οποίοι ουδέποτε αντιδρούν στην Αριστερά που καταπιέζει και φτωχοποιεί τον Λαό, αλλά στέκονται αλληλέγγυοι στην Μέρκελ στον αγώνα της ενάντια στον Εθνικισμό, με τις θλιβερές αντισυγκεντρώσεις τους.


Ακολούθως, ο Συναγωνιστής Ιωάννης Βουλδής, υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας, αφότου ευχαρίστησε την τοπική οργάνωση της περιοχής για την διοργάνωση της εκδηλώσεως, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή αποτελείται από ιδεολόγους και όχι από πολιτικάντηδες, οι οποίοι θα δώσουν την κρίσιμη μάχη του 2019, που είναι κομβικό για την Πατρίδα μας.


Ο Συναγωνιστής Δημήτριος Τζεμπετζής, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αναφέρθηκε στα προβλήματα της Πελοποννήσου και τις λύσεις που προτείνουμε. Τόνισε δε ότι απαιτείται η ενεργός συμμετοχή όλων μας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.


Αμέσως μετά, ο πρόεδρος του ΑΙΓΙΣ, Αθανάσιος Κωνσταντίνου, χαιρέτησε αυτή την άψογη εκδήλωση στην Γη του Περσέα που εξόντωσε την Μέδουσα.


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, προσερχόμενος στο βήμα αναφέρθηκε αρχικώς στο θλιβερό κράτος του Σύριζα, που εξόφθαλμα επεχείρησε με την συμμετοχή των «αρχών» να ακυρώσει αυτή την εκδήλωση, φέρνοντας τους παρακρατικούς σε απόσταση αναπνοής, αλλά απέτυχε οικτρά.


Στην συνέχεια, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στον καιροσκοπισμό του Καμμένου, ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια υποστήριξης της κυβέρνησης των ανθελλήνων, ξαφνικά επιχειρεί να ντυθεί τσάμπα «μακεδονομάχος».


Φευ, όμως, στην Ελλάδα υπάρχει πλέον Κίνημα Εθνικιστικό, το οποίο αποτελεί τον τρόμο στον Τσίπρα και την Μέρκελ, όπως φάνηκε και από τις πρόσφατες δηλώσεις τους, έναν τρόμο που θα επιτείνουν οι Έλληνες πολίτες με τις ψήφους τους, οι οποίες θα ενδυναμώσουν την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.


Ερχόμενος στην προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών», ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε στην συνολική υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία παρότι έχει ως πάγια θέση της την σύνθετη ονομασία,δηλαδή την προδοσία της Μακεδονίας, επιμένουν να παριστάνουν τους αντιπολιτευόμενους σχετικά με αυτήν την συμφωνία.


Ακολούθως, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε εν συντομία στις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για την λαθρομετανάστευση, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους αγώνες των Ελλήνων Αγροτών, τους οποίους ξεπούλησε χωρίς αιδώ το ΚΚ€.


Η εκδήλωση έκλεισε 
με τον Εθνικό Ύμνο και 
τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου